Pokaż pełną wersje : Anihilator Malvera - Pierwszy Polski team xD
siemano nie dawno pierwszy polski team poszedl na anhilatora haha , ziomki z mojej gildji pokazuja swoja glupote ;>
link:
http://rapidshare.com/files/50809500/anihi_by_em.rec.html
Jak ktos może nich da rehosta na tibicamsa bo ja nie mam konta :'(
Kropka997
23-08-2007, 19:34
rox tyle uh poszlo a nawet demon nie mial jasnego zielonego xP
lepiej bylo wziasc assassin starsy
nastpenym razem wez aola szkoda uh jakbys padl:<
hehe film nie boj zapomnialem dodac ;p ale mu przekarze xD
Rehost:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29834
@Film
Gz głupoty i nic wiecej. Walic z burstow knightem po update -.-
Vasudanin
23-08-2007, 21:10
szkoda slow teksty na koncu najlepsze
101 wytrzyma najdluzej i huj
i padl po chwili xD
ale nic tylko pogratulowac waste uh (ciekawe za ile kupili na allegro te chary xD)
Ahahaha dawno się tak nie uśmialem xd
szkoda slow teksty na koncu najlepsze
101 wytrzyma najdluzej i huj
i padl po chwili xD
ale nic tylko pogratulowac waste uh (ciekawe za ile kupili na allegro te chary xD)
Jednak nie na allegro -.-
Znam ich z Malvery i wiem że to poprostu była ich głupota poprostu ice rapiery zawiodły to główny powód.
A jeśli ktoś pisze za ile kupili te chary na allegro to jest żałosny może właśnie ty dorobiłeś się chara za rl kase na portalu allegro.pl xD?
Jednak nie na allegro -.-
Znam ich z Malvery i wiem że to poprostu była ich głupota poprostu ice rapiery zawiodły to główny powód.
A jeśli ktoś pisze za ile kupili te chary na allegro to jest żałosny może właśnie ty dorobiłeś się chara za rl kase na portalu allegro.pl xD?
bauahah zgadzam sie z toba , nikt z nich nei kupil charow tylko nie sprawdzili jak sie bedzie walicz burstow
14:00 Elite'Martin [101]: dajemy meris
14:00 Meris-Dago has left the party.
HAHhah! rox
czusak900
25-08-2007, 15:55
loel mogli wziazc troche as ;> ale bociaze wiec sux =]
Lord Wlodek
25-08-2007, 16:20
15:05 Elite'Martin [101]: walnij mnie
15:05 Elite'Martin [101]: czy bot dziala
15:09 Elite'Martin [101]: dajemy meris
15:09 Meris-Dago has left the party.
Ahh ładne cyry :)
Jak nie kupili tych charow na allegro to moze powinni juz skonczyc z tibia, bo widac, ze mimo usuniecia wszystkich utrudnien (trapow w wielu miejscach, blokowania mozliwosci ropowania) oni dalej nie potrafia sobie poradzic z ta "zaawansowana gra" mimo, ze troche musza juz grac skoro takie lvle maja. :(
Meris-Dago
26-08-2007, 02:28
Jak nie kupili tych charow na allegro to moze powinni juz skonczyc z tibia, bo widac, ze mimo usuniecia wszystkich utrudnien (trapow w wielu miejscach, blokowania mozliwosci ropowania) oni dalej nie potrafia sobie poradzic z ta "zaawansowana gra" mimo, ze troche musza juz grac skoro takie lvle maja. :(
Zajebany idioto jak nie masz o nas pojęcia to sie nie udzielaj.Ty za to jesteś kozak bo masz 40+ lev, a kurwa na anihi byś się rozłożył na pierwsze combo.To nie moja wina że bloker nic nie zabierał.
:baby: 42 druid to potega.. dotego na non pvpe ! strach sie bac
felek_xD
26-08-2007, 03:10
Zajebany idioto jak nie masz o nas pojęcia to sie nie udzielaj.Ty za to jesteś kozak bo masz 40+ lev, a kurwa na anihi byś się rozłożył na pierwsze combo.To nie moja wina że bloker nic nie zabierał.
za to ty pajacu mogles wziasc :|
Jak dla mnie to zachowali się jak ostatnie pierdoły, jak można nie sprawdzić siły burstów i leźć na najtrudniejszy quest w grze z nastawieniem "jakoś to będzie XD" - żal po prostu. Że już nie wspomnę o discie nagrywającego (10 dista - wow, ciekawe ile go musiał wbijać -.-) No ale cóż, ich sprawa jak chcieli stracić lvl, skille i razem tak z 3000(sic) uhów to wybrali najbardziej pewny i efektowny sposób ;)
Hahahahahahha ale sie usmialem przy tym annim . Szkoda ze nie wiedzieli ze po tym upie z burstow sie nie leje knightem tylko z as albo p boltow ;P
Jedyne co mi przychodzi na myśl to HAHAHAHAH, 4 knightów idzie na anniego z burstów, 101 ek ma 10 dysta xD! i chce cos bic - MUAhauaha
za to ty pajacu mogles wziasc :|
Boże co za kretyn a co on miał wziąść ? jak on był na 3 miejscu. Stancu miał ice rapiery ale coś mu z nimi nie poszło gdyby bił z ice rapierów tak jak powinnien to myśle że dalibyście rade. Fakt trzeba było wziąść assasin stary ale ch*j stało się :P a kiedy powtórka ani bo słyszałem że miała być ale wojna jest to się przedłuża ?
Co do wojny to oczywiście powodzenia New Chose :) Fangorn pada :D
To tyle i dodam jeszcze że żal mi kretynów którzy piszą komentarze takie jak Gesior kurde na świecie no-pvp masz 42 druida no kozak normalnie pewnie huntujesz ludzi z utevo luxa -.-. Jesteś postrachem u siebie na servie?
@up
ja też gram na non pvp i co ? pierdole grac na pvp, wychodzisz z dp a tu ci zaraz ekipa wyskoczy i zabija cie za free, a co do ice rapierów - koles mial zle bota ustawionego x) i zadko mu ice rapiery walilo :D
Zwalili to na maxa >.>
hity po 0-19 z burstów, w ogóle te hity z ice rapierów raz na rok ^.-
A tak btw. po ch.ja ludziom boty? CipSoft już dał takie udoskonalenia, że wszystko możecie dać na hotkeye, to nie, trzeba botować, bo 'ja mam bota i mnie GM jeszcze nie złapał i jestem kozak", żal.
GL nxt razem ^.-
@up
ja też gram na non pvp i co ? pierdole grac na pvp, wychodzisz z dp a tu ci zaraz ekipa wyskoczy i zabija cie za free, a co do ice rapierów - koles mial zle bota ustawionego x) i zadko mu ice rapiery walilo :D
a więc sir stancu nie mial bota , uchal sie hot keyami i trzymal widocznie tego hot keya skoro walil tak zadko , teraz beda szli z assa star , co do pvpe to nie ma co na takich grac , jak umeisz grac to nei padniesz gdy wyjdziesz przed depo haha
a więc sir stancu nie mial bota , uchal sie hot keyami i trzymal widocznie tego hot keya skoro walil tak zadko , teraz beda szli z assa star , co do pvpe to nie ma co na takich grac , jak umeisz grac to nei padniesz gdy wyjdziesz przed depo haha
Nom mam nadzieje że teraz im się uda a odnośnie tego pvp to zgadzam się w 100% jak umiesz grać i nie dasz się złapać to spokojnie tam można pograć ale i tak najlepsze światy to normal (ze skullami)
Nom mam nadzieje że teraz im się uda a odnośnie tego pvp to zgadzam się w 100% jak umiesz grać i nie dasz się złapać to spokojnie tam można pograć ale i tak najlepsze światy to normal (ze skullami)
wiadomo ;d na non pvp zajoles se np tomba a tu ci wbija jakis noob i se expi , no sens , a na pvpe ktos sie wjebie to go besztasz i odrazu wychodzi :)
Imm0rtal
26-08-2007, 18:02
16:24 Sir Stancu [120]: padamy
16:25 Elite'Martin [101]: zajeb go a nie pierdol
16:27 Sir Stancu has left the party.
16:29 Oxinion has left the party.
16:30 Elite'Martin [101]: dajemy meris
16:30 Meris-Dago has left the party.
16:31 Elite'Martin [101]: HAHAHA UDA MI SIE
16:32 Elite'Martin [101]: 101 NAJDLUZEJ WYTRZYMA I CHUJ
You are dead. You were downgraded from Level 101 to Level 100.
xD
160k w plecy za UHy xD
Ale polew, widać, że Polacy, co drugie słowo "k(u)rwa" -.-' , you made my day ;D
qrwa ludzie weźcie się lepiej za hodowle buraków
101 najdłużej wytrzymał bo na bocie jechał.
btw, jak tam twoj 40 lvlek ;>?
a co do wyjscia przed dp, co ma granie kurwa do padania? wpadnie ci 20 chlopa i co mam s*******ac?
@Katrilo
Tak proszę bardzo ;]
btw, jak tam twoj 40 lvlek ;>?
a co do wyjscia przed dp, co ma granie kurwa do padania? wpadnie ci 20 chlopa i co mam s*******ac?
no wiesz ? 90 royala sam wbilem ! taki jestem dobry , no cuz 20 osob na jednego to wiesz .. ja nigdy takiej sytuacji nie mialem nie wiem jak ty , moze ty masz jakies lenki ?
Naprawde, niezły filmik xD Gz odwagi ^^
Złoty007
30-08-2007, 19:15
@Jancia
Nie musisz uciekac(nikt Cie nie zmusza) mozesz stac i czekac, az Cie tp do temple:baby:8o
dawid000
30-08-2007, 22:06
hahahahahha dobre xD
Couranger
30-08-2007, 22:24
@Pajer
@Katrilo << Naucz sie edytowac posty kolego ...
Czlowieku idz sie leczyc , besztasz kogos za to ze gra na n pvp i ma 40 lvl?
zaloze sie ze ten 40 lvl z non pvp ma 100 razy lepsze PVP niz ty kozaku.
A pozatym skad mozesz wiedziec ze ma tylko tego 40 lvla ? Moze ma jeszcze 150 lvl i chuj cie to boli jaki ma lvl na jakim swiecie gra.Widac ze u ciebie tylko lvl sie liczy , niestety twoi koledzy robiac anhi nie potwierdzili tego ze za lvl-em ida umiejetnosci.
@Meris-Dago
Jak taki kozak jestes trza bylo to pokazac na anhi ... patrz /\
HAHAHAHAHA BR?
serio ciekawe ile dALIi za te hary na allegro xD nie no ale beka omg xD kolo nawet aola nie mial Oo i z burstów knigtem OOoooo
GRATZ
Kropka997
30-08-2007, 23:31
@up
men dlugo jeszcze bedziesz spamowal ten temat?
@arack
mi chodzilo o katrilo..:]
@sideford
15 lat a co cos ci sie nie podoba?po twojej wypowiedzi sadze ze nie masz wiecej niz 12 lat:(
Nastepny allegro.pl maniak widac ze kupujesz chary i sie kurwa plujesz , po updacie jesli nei zauwazyles slabiej wali sie z burstow i oni tego nei wiedziali , ok zjebali sprawe ale co ty im z tym allegro wymijezdzasz ? !Aol aola nei mial bo jego interes w tym byl zeby pasc a oni mieli zrobic questa uhy dostal za blessy dostal to po co mial tracic 50k na aola ? gratz
Możesz mnie zwyzywać, wyklinać i pomyśleć, że mnie zdeptałeś, ale moim zdaniem jesteś po prostu niewyżytym dzieckiem, które znalazło swój świat w internecie.
No, zgodzę się z poprzednikami, poszli na anni z myślą - jakoś to będzie (nie wyszło)
Można się pośmiać, ale jak się nie załamali tymi dedami to wszystko gra :).
Ktoś tam wcześniej napisał, że aby zdobyć 100 lvl trzeba długo grać.
Wcale nie, wystarczy mieć bota, komp on 24 na dobę i jakieś 2 miesiące.
@up
men dlugo jeszcze bedziesz spamowal ten temat?
.. 1 post w tym temacie..;p
sideford
30-08-2007, 23:41
@Kropka997
ile ty masz lat lamuchu? chodz na skype pogadamy a nie tu na*******asz bo cie nikt nie slyszy i nikt cie nie pojedzie tak pozatym to s*******aj stad bo ty spamujesz jebany gówaniazu
@Hugo
kurwa i kto tu jest jebanym dzieckiem neo? ty bys kurwa na bocie zrobil w 2 miesiace 100lvl? wez spierdlaj i mi sie nie pokazuj bo mi sie srac chce jak widze twoj nick well cya
Couranger
31-08-2007, 00:07
słuchaj s*****ony kozaku przez wlasnego ojca jesli masz cos do mojego pvpe to informacja dla ciebie nie jednego ****a takiego jak ty wimiotlem , zreszta masz : Sidefort na youtube wpisz to zobaczysz moje pk movie jebany lamusie ,wiec stol dziob i tez idz na non pvpe sever jak ci sie nei podoba
PS: nie mam nic do non pvp serverow , ja tylko nie podzielam podzielam zdań innych =) a co do edytowania to chuj cie to boli co robie czaisz ? s*****ona meska dziwka
Juz skonczyles ? wdech ... i wydech ... wdech ... i wydech ... juz w porzadku?
prawda jest taka ze masz za slabe texty zeby mnie ruszyc dzieciaczku :)
I sadze ze takie texty moga imponowac tylko twoim kolegom na podworku nie nam.
Pozdro
Nastepny allegro.pl maniak widac ze kupujesz chary i sie kurwa plujesz , po updacie jesli nei zauwazyles slabiej wali sie z burstow i oni tego nei wiedziali , ok zjebali sprawe ale co ty im z tym allegro wymijezdzasz ? !Aol aola nei mial bo jego interes w tym byl zeby pasc a oni mieli zrobic questa uhy dostal za blessy dostal to po co mial tracic 50k na aola ? gratz
wez wogule koles do mnie nie sap nie muj problem ze ciebie tak starzy wychowali ze taki noob jestes wiec spierdzielaj z forum jak ci cos sie niepodoba
totalna żenada.. czy oni naprawde mysleli ze burstami ujebia demony?...
...ALLEGRO.PL PLAX -.-
wstydze sie za ten polski team..
10:43 Elite'Martin [101]: walnij mnie
10:43 Elite'Martin [101]: czy bot dziala
Coś bot nie pomógł Xd
Myślałem, że jebne, jak zobaczyłem hity z burstów jauahuahauh xD!
@ up nom hity z burstów po 2-3-4 a best 8 widzialem xD
@ up nom hity z burstów po 2-3-4 a best 8 widzialem xD
ziarnko do ziarnka... ;]
Hehehe pamiętam to ;) ale za to druga próba udała się ;)
hohohoho , kogo ja widze :) wojtus bys napisal na gg zydzie a nie sie chowasz i nie ma z toba kontaktu
ahahaha ,,wypas'' team ;d Bot działa działa ;d Waste uhów też niezły.
Valariazz
24-04-2008, 17:27
pozdro dla tych co lubia kopac.. ehh...
Ynabejop
24-04-2008, 18:37
ROFL malvera team ;p
Dzidekx to ty robiles 2gi pl team? martinem? :D sie nacieszylem z demon arma. rofl xD
ROFL malvera team ;p
Dzidekx to ty robiles 2gi pl team? martinem? :D sie nacieszylem z demon arma. rofl xD
HAHAHHAA sim sim amigo " dawaj screena " :D
suryoymobb
26-04-2008, 22:13
ogladalem te filmy ;]
Ughm .... Ta gra schodzi na psy ...;p jestem pewien ze ten 40 lvl lepiej gra niz te bolki z anhi ... to juz widac po ich sposobie gadki ;d 13 latek z pod dp wanna be ....Ja tam nie wiem ;p ja sobie pewnego dnia znalazlem team na trade do anhi poszedlem , zrobilem , ukradlem 1 nagrode wiecej ;d i mi dobrze z tym .... @topic polecieli panowie z tymi burstami ;pp
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.