PDA

Pokaż pełną wersje : 54Rp Scrapper Arena =]

Nowak Slayer
23-08-2007, 19:55
Nudziło mi się więc wybrałem się na Arene :] Sami zobaczcie..
http://rapidshare.com/files/50816932/2_Arenaa.rec.html

Etoric
23-08-2007, 19:58
dawno mnie tu nie było i widze że dużo tematów się porobiło z tą 2 areną..

frick
24-08-2007, 21:33
Naucz sie grac to pogadamy to co pokazales na tej arenie to zal ja zwastowalem marne 2bp mf, a ty mogles wziasc juz te lepsze speary i na utani hur starac sie uciekac..

Nowak Slayer
02-09-2007, 15:30
Widać jak sie człowieku znasz na tibi.. Po co miałem brać te lepsze spiry na taką łatwą arene? Royal speary mają tylko o 3 ataku mniej to jest różnica 20 obrażeń.
A na utani hurze nie miałem co uciekać bo bym jeszcze więcej dostawał z magii. A ty cwaniaku jak robiłeś tą drugą arene? 8o Żal mi ciebie

Etoric
02-09-2007, 15:38
Widać jak sie człowieku znasz na tibi.. Po co miałem brać te lepsze spiry na taką łatwą arene? Royal speary mają tylko o 3 ataku mniej to jest różnica 20 obrażeń.
A na utani hurze nie miałem co uciekać bo bym jeszcze więcej dostawał z magii. A ty cwaniaku jak robiłeś tą drugą arene? 8o Żal mi ciebie

facet:C czegoś nie rozumiesz. Forum jest od komentowania filmów. Ty dałeś film więc zostałeś narażony na pozytywne jak i NEGATYWNE komentarze[; Więc nie burkaj się do kogoś, że powiedział co zrobiłeś źle. Typ miał racje, lepiej na hurze to robić.