Pokaż pełną wersje : 54Rp Scrapper Arena =]
Nowak Slayer
23-08-2007, 19:55
Nudziło mi się więc wybrałem się na Arene :] Sami zobaczcie..
http://rapidshare.com/files/50816932/2_Arenaa.rec.html
dawno mnie tu nie było i widze że dużo tematów się porobiło z tą 2 areną..
Naucz sie grac to pogadamy to co pokazales na tej arenie to zal ja zwastowalem marne 2bp mf, a ty mogles wziasc juz te lepsze speary i na utani hur starac sie uciekac..
Nowak Slayer
02-09-2007, 15:30
Widać jak sie człowieku znasz na tibi.. Po co miałem brać te lepsze spiry na taką łatwą arene? Royal speary mają tylko o 3 ataku mniej to jest różnica 20 obrażeń.
A na utani hurze nie miałem co uciekać bo bym jeszcze więcej dostawał z magii. A ty cwaniaku jak robiłeś tą drugą arene? 8o Żal mi ciebie
Widać jak sie człowieku znasz na tibi.. Po co miałem brać te lepsze spiry na taką łatwą arene? Royal speary mają tylko o 3 ataku mniej to jest różnica 20 obrażeń.
A na utani hurze nie miałem co uciekać bo bym jeszcze więcej dostawał z magii. A ty cwaniaku jak robiłeś tą drugą arene? 8o Żal mi ciebie
facet:C czegoś nie rozumiesz. Forum jest od komentowania filmów. Ty dałeś film więc zostałeś narażony na pozytywne jak i NEGATYWNE komentarze[; Więc nie burkaj się do kogoś, że powiedział co zrobiłeś źle. Typ miał racje, lepiej na hurze to robić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.