Pokaż pełną wersje : Konkurs PACC czy obijanka -.-?
Chciałbym zauważyć że jest 24.08 a 23.08 miał być wyłoniony zwycięzca Pacc co 3 dni, czy mógłbym prosić byście szanowne panie i panowie ruszyli się troche szybciej do roboty?
Pozdrawiam
Immortal Humcio~
shadow1230
24-08-2007, 10:03
To też są ludzie a Ty i tak nie wygrasz.
Ale ja wygram ;)
Są to ludzie, ale jak jest data 23 to powinno byc 23 sierpnia
To też są ludzie
My płacimy - my wymagamy. Ustalili warunki, dostali za to kasę. I gówno mnie to obchodzi co oni mają do roboty. Mają robić to za co dostają pieniądze.
(Szczerze mówiąc nie wysłałem żadnego sms)
Nikast Shynix
24-08-2007, 10:19
My płacimy - my wymagamy
Więc nie wymagaj, bo nie płaciłeś.
A tak btw. A może jest jakiś problem techniczny? Jeżeli tak jest, to mogą nie dać rady naprawić go w jeden czy dwa dni.
Więc nie wymagaj, bo nie płaciłeś.
A tak btw. A może jest jakiś problem techniczny? Jeżeli tak jest, to mogą nie dać rady naprawić go w jeden czy dwa dni.
Musiałeś się do czegoś przyczepić nie? To wyobraź sobie, że napisała to samo osoba, która wysłała ten sms.
Jeśli jest jakiś problem, powinni o tym powiadomić ludzi?
Więc się drogi kolego- 'nie mądruj' i zachowaj te swoje odzywki na poziomie podstawówki dla siebie, ponieważ tutaj kilku ludzi chce wyjaśnić pewną sprawę.
shadow1230
24-08-2007, 14:47
Ooo tak nie posrajcie się czasem w tej tibii. 2 dni to dla was nieskończoność.
ja tak nie chce nic mowic. oczywiscie- zaplaciliscie za smsy to sie nalezy to co obiecali, ale w ogole na tibia.pl to taki full service jest ze to sie predzej porzygac mozna ;) opoznienia, aferty plagiatow na poczaktu strony etc. mogliby sprzedac alians jakiejs profesjonalnej grupie i by bylo ok.
ps; strata kasy na wysylanie sms ;f
@down
przeciez ja cie broniłem wiec po co te nerwy :p
ta tylko ze jak ktos gra bez pacc na 95 lvl to nudno jest... plax szybciej
dobra sa wyniki
nie wygralem no trudno
Dark Sven
24-08-2007, 17:07
My płacimy - my wymagamy. Ustalili warunki, dostali za to kasę. I gówno mnie to obchodzi co oni mają do roboty. Mają robić to za co dostają pieniądze.
Lmao.10 znaków
@down
Lmao x2
Get a life.
@up
no i gadac z dzieckiem, ehh. czy to ze nauczyles sie wyrazenia Get a life ma oznaczac ze na drugim miejscu stawiasz to gdzie powinienes go uzyc? w twoim przypadku chyba tak, bo mowimy tu o olewaniu a nie o siedzeniu przy kompie 24/7 dziecinko
Lmao.10 znaków
a pomysl co by bylo jakbys ty zaplacil dajmy na to 20 zł w sklepie za jakies czasopismo i by cie olali? tez bys sie smial?
Hakerpawel
24-08-2007, 20:07
o Lol - Ja wygrałem pacc 15 sierpnia i jeszcze nie dotarł więc nie wiem co to za konkurs -,-
Dark Sven
24-08-2007, 22:41
@up
no i gadac z dzieckiem, ehh. czy to ze nauczyles sie wyrazenia Get a life ma oznaczac ze na drugim miejscu stawiasz to gdzie powinienes go uzyc? w twoim przypadku chyba tak, bo mowimy tu o olewaniu a nie o siedzeniu przy kompie 24/7 dziecinko
...
Miałem nadzieje, że nie dojdzie do tłumacznia na łopatologiczny.
Lmao użyłem w celu wyśmiania zachowania autora tematu, który zamiast płakać organizatorom na emailu/PW, robi to na forum . Wyśmiewa to także autroa zacytowanego przeze mnie tekstu. Ty natomiast podałeś mi zupełnie inną sytuacje, całkowicie nie pasującą do sytuacji. Uznałem, że najwidoczniej nie rozróżniasz zycia realnego i forumowego podając tak durnowate przykłady.
Get a life nie odnosi się tylko do nieustannego przebywania przy komputerze.
Także, get a life. A dziecinko to sobie do kolegów możesz mówić.
...
Miałem nadzieje, że nie dojdzie do tłumacznia na łopatologiczny.
Lmao użyłem w celu wyśmiania zachowania autora tematu, który zamiast płakać organizatorom na emailu/PW, robi to na forum . Wyśmiewa to także autroa zacytowanego przeze mnie tekstu. Ty natomiast podałeś mi zupełnie inną sytuacje, całkowicie nie pasującą do sytuacji. Uznałem, że najwidoczniej nie rozróżniasz zycia realnego i forumowego podając tak durnowate przykłady.
Get a life nie odnosi się tylko do nieustannego przebywania przy komputerze.
Także, get a life. A dziecinko to sobie do kolegów możesz mówić.
idz spac ;f <10 znakow>
@down
o rly?
shadow1230
25-08-2007, 09:57
@up
Podejrzewam, że jako avatar dałeś rl foto więc to raczej Ty potrzebujesz odpoczynku od tibii.
idz spac ;f <10 znakow>
@down
o rly?
Skoro wszyscy offtopują.
Nie rozmawiaj z Dark Svenem. To tylko dziecko, próbujące się podbudować, dowartościować naśmiewając się z innych na tibijskim forum. Myśli, że jest śmieszny i inteligentny. Mimo, że parę osób próbowało mu to z głowy wybić, on nadal jest jaki jest. I tyle.
Dark Sven
25-08-2007, 10:59
Skoro wszyscy offtopują.
Nie rozmawiaj z Dark Svenem. To tylko dziecko, próbujące się podbudować, dowartościować naśmiewając się z innych na tibijskim forum. Myśli, że jest śmieszny i inteligentny. Mimo, że parę osób próbowało mu to z głowy wybić, on nadal jest jaki jest. I tyle.
noł blz.
Jeżeli ktoś podaje nie może poczekać 1 dnia, drugi podaje mi głupi przykład, trzeci unika odpowiedzi tekstem "idź spać" to nie pozostaje mi nic innego niż uśmiechnąć z politowaniem, a to, że masz takie zdanie to trudno. Nie wiem tylko skąd Ci się to wzięło, że pare osób próbowało mi to wybić z głowy. I uwierz mi, zrzędzenia takiego Fremenka mnie nie zmienią.
I pytanie... czemu ma ze mną nie rozmawiać? Jak narazie to on wyskoczył z zajepierdoliście inteligentnym tekstem, który gdzies tam wyzej napisałem. Chcesz polemizować? Zapraszam.
o Lol - Ja wygrałem pacc 15 sierpnia i jeszcze nie dotarł więc nie wiem co to za konkurs -,-
12. Tibia.pl zastrzega sobie prawo do 90 dni, na wysłanie nagród.
Chciałbym zauważyć że jest 24.08 a 23.08 miał być wyłoniony zwycięzca Pacc co 3 dni, czy mógłbym prosić byście szanowne panie i panowie ruszyli się troche szybciej do roboty?
5. Tibia.pl zastrzega sobie prawo, do zmiany terminów losowań oraz nagrody, jeśli ilość zgłoszeń nie wystarczyłaby na pokrycie kosztów nagrody.
A to wszystko znalezc mozna w regulaminie konkursu sms.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.