Pokaż pełną wersje : Necro Vs Knight
Witam wszystkich z jakimi skilami Knight morze blokwac NEcro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blackregis
17-10-2004, 14:25
melee weapon/shielding/HP
block - 50/50/450
solo - 65/65/650
W obu przypadkach musisz bardzo uważac na summony...
Drybrych
17-10-2004, 14:54
block - 50/50/450
solo - 65/65/650
No nie wiem... Skille powinny być wyższe i przy tylu hp przydałby się bag Uhów (Necro jak podejdzie to wali 90-100)
Dobrze czyli 25-30 lvl wystarczy na blokera i 60-70 shieldinga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No nie wiem... Skille powinny być wyższe i przy tylu hp przydałby się bag Uhów (Necro jak podejdzie to wali 90-100)
Jak podejdzie ?? A byłeś na necro, necro ucieka, więc jak ty podejdziesz.
@Fornal skille nie są tak ważne bardziej liczy się hp, i z kim idzie.
Teraz po tych updatach nie licza sie skille bo kazdy jego cios wchodzi z magi:P:D:D:D...........Hp 500+ i dobra technika(((necro jak sie rusza nie rzuca czarow ofensywnych ani sie nie iha:P))))wiec padalynem juz na nie mozna samemu chodzic jak sie umie:D:D
hmm a ja mam pytanie
kolega 63 elite mowil mi ze przed update expil sobie na nich jak to jest po update?? da sie bez wiekrzych strat uh na nim sobie siedziec samemu? knajtem ofkoz
hmm a ja mam pytanie
kolega 63 elite mowil mi ze przed update expil sobie na nich jak to jest po update?? da sie bez wiekrzych strat uh na nim sobie siedziec samemu? knajtem ofkoz
Poradzic sie da, ale jest to nieoplacalne.
Teraz po tych updatach nie licza sie skille bo kazdy jego cios wchodzi z magi:P:D:D:D...........Hp 500+ i dobra technika(((necro jak sie rusza nie rzuca czarow ofensywnych ani sie nie iha:P))))wiec padalynem juz na nie mozna samemu chodzic jak sie umie:D:D
Nekro wali 500+czy ja czegoś tu nie rozumie jeśli uważasz że wali 500+to jesteś źle poinformowany
Lord_Nerevar
23-10-2004, 22:19
Wiesz, chodzi chyba o to że trzeba mieć min. 500hp i zanć dobrą technikę :P
Ja jestem sorkiem i niemam takich dylematów- ide na necro , włączam niewidke(żeby dsy niewidzialy), wale go i summony z gfb(DSy z hmm) i pada po parunastu sekundach...........
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.