Pokaż pełną wersje : 47 ms & Banuta
Ancient900
24-08-2007, 16:05
Witam:)
Od jakiegoś czasu korci mnie żeby pójść expić na małpy ale mam kilka wątpliwości i pytań ;d :
Ile expa k/h będę tam wyciagał?
Ile wziąć gfb / hmm / mf na 1h huntu?
Lepiej biegać tylko po powierzchni Banuty czy schodzić też w podziemia?
i ost. pytanie- Lepiej iść z summonami czy bez?
Pozdrawiam
ancient_/
Witaj :)
Sądzę, że jeśli chcesz iść tam 'nie stracić dużo', możesz postawić monka lub dwa i ostrożnie biegać. Na Sibangi przydadzą się HMMy, ewentualnie weź parę GFB na wypadek dużej grupy małp.Możesz też czasem wpaść w podziemia, ale tam to już merlkiny, więc niezbyt ciekawie dla Ciebie. Exp nie będzie co prawda oszałamiający, ale zawsze urozmaicenie i coś może wpaść do portfela :D
Pozdrawiam
Tony_Gdansk
25-08-2007, 13:20
Ja widzialem jak dużo sorców biegało z jednym monkiem i fire devilem B)
Aha, no i nie radzę schodzić w podziemia.. :)
Ancient900
25-08-2007, 14:15
Ja widzialem jak dużo sorców biegało z jednym monkiem i fire devilem B)
Ale to chyba na non pvp, bo na pvp fd by zabił monka, jeszcze przypadkiem bym jakiegoś gracza zaatakował ;d
Dodam od siebie iz malpy to potworki raczej tylko dla knightow - jesli chcesz sie przejsc ms'em to postaw dwa monki i nie schodz w podziemia!
A czy mi, 39. knightowi ze skillami 70/70 opłaca się tam expić?
Jest może jakis poradnik o małpach ?
Sorcem nie masz po co tam isc to bezsens. Ja tam biegałem z monkami to bardzo czesto padały. Monk + fd nie probowałem ale raczej to marne rozwiazanie. Fd nie ma zbyt duzych hitow pamietam z huntow na dworce. Gfb po 60 ... A małpy maja ponad 200hp. Wyskoczy jeden szympans od tylu i pół hp fire devila w plecy xD.
@UP
troche za wczesnie cieżko ci bedzie dogonic Sibangi
bez monka biegaj...
ja ed na twoim lvlem z volcem ganialem a wiesz woi lepszy... bralem 2 bp mf z huntu mialem 3k + p army + ape fury i byly owoce do robienia run :) a exp byl niezly nie pamietam ile wyciogalem ale troche bylo
Tony_Gdansk
27-08-2007, 09:55
Ale to chyba na non pvp, bo na pvp fd by zabił monka, jeszcze przypadkiem bym jakiegoś gracza zaatakował ;d
no fakt, tak bylo na non-pvp :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.