zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Paladyn i amunicja

Pr1nce
25-08-2007, 01:01
Mam takie pytanie ...
Expiłem z Royal Spears i czasem mnie wkurzaja że żadko trafiaja ale moge nosić tarcze...

Wiec chciałbym spróbować onyx arrows ale niewiem czy sie opłaca [ ile one maja ataku i czy czesto trafiaja ]

Na gs'y co mi radzicie ???

[za błedy przepraszam]

Basen
25-08-2007, 18:06
Częstotliwość trafień zależy od twojego Distance Fighting. Acha , podaj swój lvl i statsy bo tak nikt ci nie pomoże :)

Piotrek Marycha
26-08-2007, 15:03
Mam takie pytanie ...
Expiłem z Royal Spears i czasem mnie wkurzaja że żadko trafiaja ale moge nosić tarcze...

Wiec chciałbym spróbować onyx arrows ale niewiem czy sie opłaca [ ile one maja ataku i czy czesto trafiaja ]

Na gs'y co mi radzicie ???

[za błedy przepraszam]
100 royal spears = ~3h expa = 1500gp
3000 onyx arros = ~3h expa = 15000gp
sam zdecyduj...

Częstotliwość trafień zależy od twojego Distance Fighting. Acha , podaj swój lvl i statsy bo tak nikt ci nie pomoże :)
o ile sie nie myle to bronie miotane maja zawsze nie mniej niz ~40% szansy na pudło, niezależnie od skili

AveDeath
28-08-2007, 12:45
@up- jego problem nadal leży w jego statach ;]
Nawet jesli trafi w monstera a ma słabe skille to nie zabierze mu hp...
to jak miss.

@topic-podskilluj troche a potem idż expic... z tego co piszesz można wywnioskowac ze masz dist~~ 30 ;/

Peterex
30-08-2007, 22:31
a i ja tez cos chce dodac :D
co do ataku to zobacz se na
glowna strona-> dystansowe->i klikasz na ten przedmiot B)
:cup::cup::cup::cup:

-Kamil'ek-
30-08-2007, 22:52
Witam..

a) Który masz lvl ?
b) Jakie masz skille..

btw.. ja expie 25 pallem (57/36 (yeah.. hail ;o).. na cycach, PoH. Expi mi się.. że tak się wyrażę: Magicznie. Cyc pada na 3/4 strzały. A i loot nie jest zły.. na 20 r.spearów wychodzi około 2,5 k.. z itemów i kasy. Nakłady w runach są praktycznie zerowe.. chyba, że wejdziesz w większą grupę cyców/mino guardów.. lub archerów.

down@

Też tak uważam !

-Kamil'ek-

Wiatr
30-08-2007, 23:28
up@

potęga!