zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sugestie / Pomsyły

CryingOrphan
25-08-2007, 02:09
Witam :) Piszcie tu swoje pomysły i sugestie dotyczące Tibii :)
Co byście chcieli dodać?
Zobaczyć w następnym update?
Poprawić?
Usunąć?

Ja w następnym update chciałbym żeby dodali Rasy... To znaczy żeby przy wyborze i kolorowania ubranku było takie coś jak "Race" i były bo wybory konkretne kolory skóry :) (murzyn,chińczyk,latynos,mormon... i standartowy kolor)

Chciałbym jeszcze żeby wprowadzili takie coś jak... hmm "OFFERTS LIST" ? albo jakoś tak... a polegało by to na zmienieniu "Trade channel" na listę ofert graczy tzn. Gracz otwiera okienko... Wybiera zakłądke "Make Your Offer" wpisuje nazwę swego sklepu czy tam oferty na przykład "Very Cheap Items" Przenosi kursorem item do okienka pod nazwą sklepu, po przeniesieniu itemu pojawiała by sie rameczka... i w tę rameczke wpisujemy cenę jaką byśmy chcieli za item :> dajmy na to 10,000 GP tak... Następnie gracz ktory chce kupić jakiś konkretny item np. Crown Helmet.. Więc otwiera "OFFERTS LIST"
Wybiera zakładkę "Find Item" (na przykład...) i wpisuje w ramkę Nazwę Itemu... Naciska "Enter" Albo "Find" ... i pojawia mu się lista z Danym itemem... wybiera najtańszy dajmy na to "Crown Helmet" zaznacza go i naciska klawisz "Buy" :)

^^ Jeżeli Napisałem to nie zrozumiale to przepraszam... i jeśli był juz taki temat to przepraszam =/ i proszę o przeniesienie tego Posta to działu z takimi sugestiami odnośnie Tibii :)

Wybaczcie mi również błędy :D

nie123
25-08-2007, 02:38
ja bym chcial zeby było tak , ze jakis druid/sorc tworzy potwora i druga osoba na jedynie na party moze bic tego potwora 8o dobre na swiatach non pvp przy trenowaniu :]

wiem ze to noobskie xD ale musialem to napisac

@down to była tak sugestia co mogło by byc w nowym update...wiem ze tego nie zrobia ale...

Cystof
25-08-2007, 02:54
CryingOrphan, od kiedy mormon to "rasa" warunkująca kolor skóry? To po pierwsze.
Nie123, na non-pvp i tak NIKT z graczy nie może bić summonów. To po drugie.
Po trzecie i ostatnie, był już taki temat z tego co pamiętam chyba nawet nie jeden.

CryingOrphan
25-08-2007, 03:06
Taa... ale ten jak myśle jest napisany starannie i estetycznie :P i chyba nie ybło takich tematow :P moze cos przegapilem w szukaniu...

Piotrek Marycha
27-08-2007, 02:22
ja bym chcial zeby było tak , ze jakis druid/sorc tworzy potwora i druga osoba na jedynie na party moze bic tego potwora 8o dobre na swiatach non pvp przy trenowaniu :]

no faktycznie, jeszcze za mało udupili sorca to jeszcze mu summony zabrac co?