Pokaż pełną wersje : 49ek botting Askara
Changuzza
25-08-2007, 04:50
49ek botuje na zolwiach :<<
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29899
Swiontas
26-08-2007, 11:20
No i co z tego ? normalka... weź wyjdź i nie wracaj
normalka na tym forum sa takie nooby jak ty.
Chciał pokazać to film to pokazał coś sie nie podoba?
No i co z tego ? normalka... weź wyjdź i nie wracaj
To że debili się tępi?
Zjec.sfuj.musk
26-08-2007, 15:16
To że debili się tępi?
Takich jak ty oczywiście, myślisz że wbiłeś 120 lv siedząc dzień i noc i sharując i możesz kozaczyć ?
Wojtas_Smieciarz
26-08-2007, 20:58
Fajny film. Powodzenia w zabijaniu graczy nieprzestrzegających regulaminu!
Takich jak ty oczywiście, myślisz że wbiłeś 120 lv siedząc dzień i noc i sharując i możesz kozaczyć ?
Niestety musze Cie zasmucić ale jesteś w błędzie bo shokei nie shareuje ani nie gra dzień i noc w przeciwieństwie do noobów twojego pokroju które grają więcej od niego a nie osiągają nawet 1/2 tego co on :baby:
Zjec.sfuj.musk
27-08-2007, 00:05
Niestety musze Cie zasmucić ale jesteś w błędzie bo shokei nie shareuje ani nie gra dzień i noc w przeciwieństwie do noobów twojego pokroju które grają więcej od niego a nie osiągają nawet 1/2 tego co on :baby:
I tu niestety cię rozczaruje bo w tibie ostatni raz grałem jakieś 2 lata temu, w dodatko grałem dla przyjemności a nie dla levela i kasy tak jak wy, pozatym jak możesz nazywać mnie noobem ? nawet mnie nie znałeś i równie dobrze ja tak mogę nazwać ciebie więc pomyśl trzy razy zanim coś napiszesz
I tu niestety cię rozczaruje bo w tibie ostatni raz grałem jakieś 2 lata temu, w dodatko grałem dla przyjemności a nie dla levela i kasy tak jak wy, pozatym jak możesz nazywać mnie noobem ? nawet mnie nie znałeś i równie dobrze ja tak mogę nazwać ciebie więc pomyśl trzy razy zanim coś napiszesz
Mhmm... może nam opowiesz swoją historię jak kupiłes 500 might ringów u djina przypadkiem :>?
Owned... dzieciaku zamknij pysk... twój nick wiele mówi i żal.. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.