Pokaż pełną wersje : Banshee pod pustynia
Elo. Zastanawia mnie co to za pokoj z banshee? Gdzie ten teleport prowadzi i do czego jest dzwignia? Zna ktos odpowiedz? Pozdro
Fylslenyox
26-08-2007, 18:04
O ile dobrze wiem nie da sie wejsc do owego pokoiku;( ewentualnie da sie wejsc ale droga moze bys sprytnie ukryta. Takie moje zdanie;)
Duch Niespokojny
26-08-2007, 18:08
Według niezwykle wiarygodnych i stuprocentowo potwierdzonych źródeł jest to część winged helmet quest.
Marek Tibioman
26-08-2007, 22:10
Według niezwykle wiarygodnych i stuprocentowo potwierdzonych źródeł jest to część winged helmet quest.
Czemu twierdzisz, ze to takie pewne? Kto to potwierdzil?
Duch Niespokojny
27-08-2007, 00:29
Czemu twierdzisz, ze to takie pewne? Kto to potwierdzil?
Eeech... to miało mieć wydźwięk żartobliwy/ironiczny. Po prostu krążą takie plotki. Ktoś na tibia.org.pl zamieścił kiedyś "spoiler" tego questu uwzględniający właśnie tę lokację, ale podane przez niego informacje były "lekko" nieprecyzyjne i wątpliwie wiarygodne.
Mlecziii
28-08-2007, 12:05
Elo. Zastanawia mnie co to za pokoj z banshee? Gdzie ten teleport prowadzi i do czego jest dzwignia? Zna ktos odpowiedz? Pozdro
banshee jest po to by nakłonić cię do przeczytania tematu :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66101
PijmlekoBedzieszWielki
28-08-2007, 12:21
Eeech... to miało mieć wydźwięk żartobliwy/ironiczny. Po prostu krążą takie plotki. Ktoś na tibia.org.pl zamieścił kiedyś "spoiler" tego questu uwzględniający właśnie tę lokację, ale podane przez niego informacje były "lekko" nieprecyzyjne i wątpliwie wiarygodne.
Czytałem ten spoiler. Gość myślał, że robi Winged Helmet qest a on robił desert qest tylko pełną wersję:baby:
Barniakos
28-08-2007, 15:55
Te banshee jakies dziwne ostatnio są... :o Przedwczoraj kumpel padł na banshee koło.... amazon camp ;| Tylko skąd ona się tam wzięła ?
Te banshee jakies dziwne ostatnio są... :o Przedwczoraj kumpel padł na banshee koło.... amazon camp ;| Tylko skąd ona się tam wzięła ?
Najazd na Poh _/
Duch Niespokojny
28-08-2007, 16:26
Przedwczoraj był właśnie atak banshee na PoHu. A jak wiadomo, na potwory z raidów nie działa anti-luring...
Po co ogladac banshee pod pustynia skoro mozna miec banshee na pustyni :D Raz mnie koles chcial trapnac, ale ucieklem ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.