Pokaż pełną wersje : Darc Cathedral -3
Fred Druid of Pacera
25-08-2007, 14:58
Ostatnio z nudów postanowiłem zwiedzieć całą Darc Cathedre. Na filmiku jest tylko cały poziom -3 i częśc -2 i -1. Na początku było troche problemu z dźwigniami ale jakoś się udało.
Ekipa:
60 Elder Druid(ja)
67 Elite Knight
38 Paladin
Link: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29908
Takie filmy najlepsze z takich wypraw :P
ładny filmik my jutro idziemy tam zobaczyć :)
ja tez zwiedzalem dc ale mialem 80ms 60ms 48ed i 40ms xd
ja czyscilem cale dc sam 60 rp z r spear i bylem na plusie jak ogladne film dam edita ;P
powalilo mi sie jednak nie czyscilem za tp ;x
a w filmie troche chaosu ale ogolnie ok. :>
T3H_VirUs
25-08-2007, 19:13
Tam dobry exp jest :p Solo tam expiłem (dc -2) 85-87 ek ale łejst kosmiczny :/
o jezu jak mi brak filmikow takich
!!!!
Myślałem, że na -3 dużo więcej tych korytarzy, a tutaj takie gówienko ; d
Btw. Do czego ten key ?
robert22
25-08-2007, 19:37
Up
Zapewne jakiś quest
PS. A no dzięki za filmik też się kiedyś wybiorę na 60 lvl, myślicie, że dam radę oczywiście ja pall, i drut z sio??
Też ostatnio zwiedzałem DC ; d. Na -2 fajny exp i loot. Do -3 nie doszedłem bo niewiedziałem wtedy jeszcze o co chodzi z tymi dźwigniami. Również jestem ciekaw do czego ten key :> ?
Jucha Furora
26-08-2007, 01:11
Tak tak wy chodzicie chodzicie a jak zrobilem z 20 postow w zamowieniach na -3
z questem lub bez to nie bylo odpowiedzi!nigdy;/ nie kocham Was.
Jezeli wybieracie sie bardzo bym prosil filmy z dark cathedral.
podobno mozna usunac te kraty na -1 za sprawa tego klucza.gdzies dalej jest quest na boots of haste pomeczcie sie troche dla nas!:***
Ja kiedyś słyszałem ze jest tam na crown shielda o.0 ale to tylko plotka i pewnie ściema z tymi bohami tez ;]
Vademecum
26-08-2007, 01:16
filmik spoko gdyby nie ten knajt ......
Taak słyszałem coś o BoHach ale czy prawda to nie wiem, kumpel mi mówił 50 rp że jest tam taki quest.
Filmik spoko :)
Uważacie ze knight ( jaki lvl? 50?) Może na -2 expić bez strat?
Uważacie ze knight ( jaki lvl? 50?) Może na -2 expić bez strat?
Imho nie, lepiej już palek ; p.
Film fajny, wybiore się tam, zawsze byłem ciekaw co tam jest :P
A jeszcze jedno, cały film praktycznie na utamce? omg takie waste, naucz sie exury używać? ja na 60 lvlu to expilem na gsach bez utamo, a co dopiero po dc lazić..
Knill Sorcerer
26-08-2007, 13:22
Było trochę zamieszania z dźwigniami, ale teraz mam przynajmniej całe -2 i -3 odkryte :]
Było trochę zamieszania z dźwigniami, ale teraz mam przynajmniej całe -2 i -3 odkryte :]
12:17:2512:16 Angelina: The gods must be praised that I am finally saved. I do not have many worldly possessions, but please accept a small reward,do you?
12:16 Fred Druid of Pacera [60]: yes
12:16 Angelina: I will tell you a small secret now. My friend Lynda in Thais can create a blessed wand. Greet her from me, maybe she will aidyou.
A byliście u tej babki w Thais? co mówi? i pokazał wam się jakiś quest w zakładce tam?: p
@down
ahaa : P
Fred Druid of Pacera
26-08-2007, 13:42
@Up
To jest quest na addon do Mage outfit z różdżką
Lynda robi chyba 'ruszczke' do Mage outfitu (?)
@up
>.>
Dziwne, że filmów z DC jest tak mało. Może sam się tam wybiorę, jak namówie noobki z mojego serwera.
Ten klucz służy do otworzenia celi gdzie uwieziona jest Angelina, kiedyś chyba był temat, że być może jak się jakoś jej pomoże to dostanie się nagrodę, jednak była to fikcja :]. Wątpie żeby tam był jakiś quest czy coś.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.