zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy granie w Tibie bez PACC ma sens ?

Mixeres
25-08-2007, 17:23
Witam.

Czy granie w Tibię bez PACC jest opłacalne ?Ja normalnie wypruwam flaki żeby go zdobyć ale nic..nic...jak już chce tego PACCa to albo karta jest w Inteligo na którym kasy nie ma albo karta jest stara i trzeba czekać cały "bity" tydzień na nową.Postanowiłem przelać pieniądze w Inteligo na PACC przez Tibia.pl ale mam kasę tylko na koncie PKO BP a Inteligo puste.

Czy wogóle mam dalej sie truc o ten PACC ? Granie w Tibię bez tego PACCa przestało być fajne.A nikt mi tego PACCa nie podaruje za darmo a jak nie za darmo to mnie oszuka.

Normalnie trzy światy.......

Mort Ange
25-08-2007, 17:35
Granie bez Pacca wcale nie jest takie złe jakie sie wydaje. Jeśli już koniecznie chcesz to co właściwie przeszkadza ci go zdobyć, jeżeli masz kasę? To trochę dziwne, może po prostu masz pecha:p

Kajulec
25-08-2007, 17:38
@topic: nie ma

Darkneress
25-08-2007, 17:41
Gra bez pacca nie jest bez sensu sam znam knighta , który nigdy nie kupił pacca , a ma obecnie 100 lev , wystarczy chcieć i można grać . Co do pacca ogólnie tutaj też trzeba chcieć , żeby coś osiągnąć , ja akurat miałem grubo ponad 10 pacców i żaden nie był kupiony za prawdziwe pięniądze , dlatego wystarczy uzbierać to 150k na faccu , a potem kupić sobie pacca od zaufanej osoby , wystarczy dobrze poszukać , a potem to już nie problem uzbierać na następnego , dlatego nie lubię jak ludzie gadają cały czaś jacy to oni są biedni i nie mogą uzbierać na pacc , poprostu nie używają mózgu ; )

Lot'har
25-08-2007, 18:50
Nikt z was nie ma racji:

Grac na faccu ma sens gdy grasz Knightem ewentualnie Pallkiem

Jesli natomiast grasz druidem lub sorckiem bez pacca sie nie obejdzie.

Ancient900
25-08-2007, 19:12
Nikt z was nie ma racji:

Grac na faccu ma sens gdy grasz Knightem ewentualnie Pallkiem

Jesli natomiast grasz druidem lub sorckiem bez pacca sie nie obejdzie.

Dokładnie. Knight traci o wiele mniej bez pacca niż sorc czy druid. Wbicie 70-80 lvl bez pacca sorcem czy druidem jest praktycznie niemożliwe..

Gore.spell
25-08-2007, 19:31
Dokładnie. Knight traci o wiele mniej bez pacca niż sorc czy druid. Wbicie 70-80 lvl bez pacca sorcem czy druidem jest praktycznie niemożliwe..

Jeśli ktoś nie jets powergamerem, to może grać każdą profesją! Na przykład trzaska z GFB/HMM na OF/POH i jedzie tak do 70 nawet. Ale mało jest takich cierpliwych graczy.

Mixeres
25-08-2007, 20:37
A jednak.....

Zamówiłęm PACC.Wykonałem przelew w PKO BP.Jak myślicie za ile przyjdzie PACC ?Potwierdzam: Dzisiaj potwierdziłem przelew przez Internet.

Pozdrawiam i czekam na PACC.

Barniakos
25-08-2007, 20:41
Gdybys zamawiał kartą to byłyby to sekundy.

Qras
25-08-2007, 20:47
prawda co niektorzy powiedzieli sorkiem i drutem nie da sie na facc a to dlatego poniewaz nie ma az tylko dobrych przystosowanych dla nich expowisk ktorymi na pacc arena sa (darasha-rotworymy) i (ank-krypty).

Niwe92
25-08-2007, 21:04
Sorcem mozna wbic ten 70lvl+ na dwarf guardach w miare szybko oczywiscie jezeli miał bys dla siebie jakies dobry respawn...

Basen
25-08-2007, 21:06
Gdzieś widziałem ss'a jak 1st Knight wbił 100 level , nie był pierwszy jako 100 lvl tylko pierwszy który wbił 100 lev bez PACC.

ripper
25-08-2007, 21:27
Dopóki nie kupisz pierwszego pacca, gra na faccu nie stanowi żadnego dyskomfortu.

Basen
25-08-2007, 21:34
@up

Właśnie , a ja mam taki zamiar grać bez PACC :)
Przecież gra ma być dla przyjemności więc nie będę wydawał kasy żeby sobie pograć , równie dobrze jak na PACC można grać na FACC , przecież są Guardy , Cyclopsy , Katedra , PoH , no i Warlocki na Demonie :)

thoro
25-08-2007, 21:38
Stanowi stanowi, niestety ale gra bez PACC'a nie ma sensu, ale tez zalezy od profki, dla sorca moze byc +-50 bo spokojnie moze latac z woi na guardach, dla druida +-30 czyli najwczesniej bo sio i soule, knight na +-80 lev bo spokojnie moze expic bez pacca, ale musi miec kogos kto kupi mu aola :D, palladyn na +-80 albo lepiej bo praktycznie pacca nie potrzebuje. Dalsze ciagniecie bez pacc jest po prostu glupotą, bo spokojnie nas juz stać zeby kupic sobie pacc za gp, a zaoszczedzimy mnostwo czasu expiac szybciej i mniej tracac przy deadach.