Pokaż pełną wersje : Mammoth Fur Cape
Tak przeglądam sobie temat zdjęcia i widzę że jeden palek ma taki armorek Mammoth Fur Cape
i czy możecie mi coś o nim powiedzieć ? Tam pisze coś w opisie o magi i czy on broni od magii ? I nie wiecie jaki jest drogi ?
Ile on kosztuje na Neranie ?
Heh żeby nie zakładać nowego tematu tez chciałbym sie dowiedzieć za ile można go kupić na Harmonii
Mammoth fur cape to nic innego jak zwykły lekki armor, jest lżejszy od blue robe, ale ma 10arm. ale za to dużo tańszy. Wylatuje z mamutów.
Kosztuję ok. 1-2k
Zdzichuu
26-08-2007, 10:18
Na neranie kupiłem za 8k B) ale chodzą tam po 10, na Harmoni niewiem :p
Na neranie kupiłem za 8k B) ale chodzą tam po 10, na Harmoni niewiem :p
to jesteś za przeproszeniem debilem, za tą cenę mógłbyś kupić blue robe..
Devil Rayn
26-08-2007, 10:33
Mammoth fur cape to nic innego jak zwykły lekki armor, jest lżejszy od blue robe, ale ma 10arm. ale za to dużo tańszy. Wylatuje z mamutów.
Kosztuję ok. 1-2k
Mammoth Fur Cape - waży tyle samo co blue robe lecz posiada o jeden arm mniej i kosztuje gdzieś w granicach 5k. Acha i nie wylatuje to z mamutów >.> tylko z Barbarian Brutetamer
Kileros fire'son
26-08-2007, 10:35
Niestety ale mylisz się, Mammoth Fur Cape wylatuje z Barbarian Brutetamer a nie z Mammotha tak jak ty mówisz. A co do ceny to myślę że kosztuje w granicach 5-10k.
Mammoth Fur Cape - waży 20 oz. więc jest lżejszy od Blue Robe ( 22 oz.) aczkolwiek tańszy. Dam przykład na nowych światach (jeśli wyjdą) będzie dużo łatwiej lootnąćten arm niż blue robe (banshee, necro quest).
Cena wacha się od 3k-10k na każdym świecie...
Mammoth Fur Cape - waży tyle samo co blue robe lecz posiada o jeden arm mniej i kosztuje gdzieś w granicach 5k. Acha i nie wylatuje to z mamutów >.> tylko z Barbarian Brutetamer
Jest lżejszy o 2 oz. znawco ;p
Chyba na novej/antice albo innym serwerze tego typu.
Szybki'lols
26-08-2007, 17:14
Kosztuję ok. 1-2k
HoHo u nas jeszcze po 5k-10k chodzi :P
Knightlucera
10-09-2007, 03:00
ciekawe, nerana to w jeden z najnowszych serverow i blue robe napewno nie bedzie kosztowac 8k?
Kosztuję ok. 1-2k
Kosztujesz 1k? Daj fotkę, to może skorzystam z Twoich usług :))
You see a mammoth fur cape (Arm:10).
It weighs 20.00 oz.
It is imbued with protective magic.
Chciałeś coś o Tym to masz
Legendarny Faramir
11-09-2007, 22:41
Chyba na novej/antice albo innym serwerze tego typu.
No chyba nie bo u któregoś z Djinnów, Blue robe można sprzedać za 10k :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.