Taziu
26-08-2007, 15:26
Od jakiegos czasu mam takiego freeza na tibi ze nie moge sie ruszac ( nazywam to scieciem obrazu :P ) jak dam exita i wbije znow to moge sie ruszac juz.... wystepuje to nawet nawet jak niemam zbytnio lagow. Ostatnio zdarza sie to co 30 min 1h+ =(
Niewiem czy to przez internet czy przez virusy bo mam radiowke xD ale jak mi sie tak dzieje to sprawdzam na neta i chodzi:p tak samo jak mc mialem wlaczone dzis to na jednym cliencie tibi mi sie tak scielo a na drugim moglem chodzic.. tak samo mam jak gram na otsach
a w cs mam tak ze gram i nagle warning conection problem a net jest bo serwy dzialaja tylko niemoge wbic przez troche a net dziala
Moze mi ktos pomoze o co tu biega czy to przez virusy czy przez co
Pomocy czekam na odp xD
Niewiem czy to przez internet czy przez virusy bo mam radiowke xD ale jak mi sie tak dzieje to sprawdzam na neta i chodzi:p tak samo jak mc mialem wlaczone dzis to na jednym cliencie tibi mi sie tak scielo a na drugim moglem chodzic.. tak samo mam jak gram na otsach
a w cs mam tak ze gram i nagle warning conection problem a net jest bo serwy dzialaja tylko niemoge wbic przez troche a net dziala
Moze mi ktos pomoze o co tu biega czy to przez virusy czy przez co
Pomocy czekam na odp xD