PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie Się Podziała Antica ?!?!

michnik_13
26-08-2007, 15:27
Już od dłuższego czasu chcę stworzyć nową postać na Antice. Niestety nie ma jej na liście. Słyszałem od kolegów że podobno ma być dostępna za tydzień. Więc kiedy będzie można sie na niej rejstrować?? ;(

Depeszowiec92
26-08-2007, 15:32
Bo Antica jest już przepełniona, podobnie jak guardia,harmonia. Nie biorą już tam więcej noobów którzy chcą zobaczyć mdw itd,

BOtter
26-08-2007, 16:19
Żal.pl

[tłumaczeniedladzieci]Zjeżdzasz na dół, taką pięknym paskiem za pomocą myszki, lub scrolla(to takie pół kole na myszce, możesz tego nie mieć). Masz tam Show All worlds. Klikasz na to swoim pięknym lewym przyciskiem, w twojej pięknej myszce i pojawiają się wszystkie serwery.[/tłumaczeniedladzieci]

Pyro Aris
26-08-2007, 16:27
Żal.pl

[tłumaczeniedladzieci]Zjeżdzasz na dół, taką pięknym paskiem za pomocą myszki, lub scrolla(to takie pół kole na myszce, możesz tego nie mieć). Masz tam Show All worlds. Klikasz na to swoim pięknym lewym przyciskiem, w twojej pięknej myszce i pojawiają się wszystkie serwery.[/tłumaczeniedladzieci]

ale kozak jestes :o

Milan ognia
26-08-2007, 18:02
Żal.pl

I po co? Mało noobków nam tam? xD

BOtter
26-08-2007, 20:55

Co nie?:evul:

manfred_007
29-08-2007, 22:58

No pewnie że jest Kozak, Ale ma w 100% Racje!!

@Milan ognia

Dobrze mówi, jak noobek nawet nie umie rozwinąć listy, to po co im on na serverze??

michnik_13
03-09-2007, 21:48
już nie trzeba pisać!!
Dziękuje za podpowiedz ^^

Lilay
28-09-2007, 20:53
Też na początek sie zdziwiłam, ale potem się kapnęłam;) Chodziło o inny świat, ale w tym temacie. Fakt, nie trzeba juz tworzyć na przepełnionych servach, sztrasznie się tną itp.X(

draenei
28-09-2007, 21:59
Też na początek sie zdziwiłam, ale potem się kapnęłam;) Chodziło o inny świat, ale w tym temacie. Fakt, nie trzeba juz tworzyć na przepełnionych servach, sztrasznie się tną itp.X(

A jednak tego posta było trzeba napisać, co?