Pokaż pełną wersje : [Nerana] First PoI Quest
SkateElement
27-08-2007, 04:37
Quest robiony dzisiaj przez Sexy Team na Neranie!
Film ma 9.2MB, rozszerzenie .rec, więc ***** nie pisać, że key bo zabije :evul::p
http://rapidshare.com/files/51457553/poinerana.rec.html
@edit
rehost by Sir Kurtz, nie odpowiadam co tam wrzucił :D
http://files-upload.com/files/463161/poinerana.rec
@ktoś na dole, na wyślijto.pl pliki są przetrzymywane 7dni, a potem pumpa...
**Braveheart**
27-08-2007, 08:10
Rehost na co innego Pls :/ kurwa na rapidzie jak zwykle kolejki po 200 min -.-
yarpen_thook
27-08-2007, 09:03
Wlasnie prosze o rehost :P
Szkoda ze takim lamusom sie udalo. Teraz pozostaje tylko zyczyc hacka lub ban-delete tym boterom.
Łeee Sexy Team? To ja nie oglądam. Szkoda mi tych noobów^^
Valariazz
27-08-2007, 10:13
Z początku myślałem ze nie dadzą rady ale jednak dali. No cóż ... ja to zrobie w jakimś innym teamie : p.
Ja tam do Sexy team nic nie mam, procz 2 osob... nie podam nicków. Bardziej mnie martwi ze Nano Nira przezyl ;( No coz, filmik konczy sie w 350 minucie, i dalej sie ogladac nie da ;/ Nie wiem czy tylko ja tak mam, probowalem 3 razy i za kazdym razem w tym samym momencie sie wylacza ....
Brawo CipSoft za te jakże trudne questy.
gz gz gz noobki... teraz tylko wszyscy wykonajcie anni/dhq i już mogą was banować/''hackowac'' ;]
Głupi ma zawsze szczęścieX(X(
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 296 minutes)
Dziękuje nie skorzystam ;p
reost plx
SkateElement
27-08-2007, 16:31
Na co mogę to upnąć, żeby nie zarobić bana?
Hmm, wyslijto.pl? Link niby ukrywa rozszerzenie, ale potem żeby ściągnąć trzeba kliknąć na nazwe pliku razem z rozszerzeniem, więc nie możemy tu mówićo jakiejkolwiek nieświadomości.
Drakonir
27-08-2007, 19:55
Gdybym wiedział ze to będzie robione do 21 to bym zrobił pg i wbił ten 80 ale cóz gz questa ^^
Dla tych co padli
Klapek;(
@Up
Mimo to jest zabronione ;(
Nie podobają mi się te zasady ale modki lubią ułatwiać sobie życie.
Hej hej a moje prawa autorskie? ;)
znalazłem zarąbisty serwis do upania plików :]
http://files-upload.com/ (MAX 1 GB )
modki nie mogą się do tego przyczepić :]
http://files-upload.com/files/463161/poinerana.rec
Cziken_paker
27-08-2007, 22:08
rehost plx xS
bo nie chce czekac 170 min xS X(:confused:
felek_xD
27-08-2007, 22:15
ja pierdziele co wy macie z tymi limitami xd
no moze nastepny wyjdzie lepiej:P
lord'damian
27-08-2007, 22:15
ile sie robi poi ekipa 20 x 150lvl?
Cziken_paker
27-08-2007, 22:35
bedzie ten rehost ;/ ?
21:42 Volrath The'Mage [102]: STAC JEBANCE BO WYDYMAM WAM PSY MATKI OJCOW I NIE WIEM CO JESZCZE
Faajnie, tylko nie zabij mnie krzesłem plaxor.
Trochę lipnie to wychodzi ale za to są ciekawe cytaty
22:37 Chciwy typ [100]: cos czuje ze all padniemy jak tak dalej bendzie
Ciekawy dialog:
22:38 Morecus [113]: ale ja chce na helohund
22:38 Morecus [113]: bo co mi zrobisz?
22:38 Nervarien [84]: nie mowie do Ciebie
22:38 Morecus [113]: moge ci na ryj nasrac
Ogólnie na neranie zrypana polityka.
1 poi a już płacą.
22:47 Regis Zielarz [81]: MI DZIEWCZYNA KAWE DONOSI :P
22:47 Chciwy typ [100]: a mi loda robi
To pan od "bendzie"
Cziken_paker
28-08-2007, 00:46
macie jakeis sposoby na ten limit ?? lub moze ktos uploadnal juz to ??
chce sobie obejrzec a nie moge
Wywala mi się w 350 minucie. A na pewno nie będę oglądał od początku, bo jak czytam te teksty to mi się słabo robi...
Gratz dwóch dedów Morecus piczo. Szkoda że nie padłes więcej razy.
SkateElement
28-08-2007, 04:02
bedzie ten rehost ;/ ?
Przeczytaj 2. stronę to znajdziesz -.-', jakbyś dalej nie mógł znaleźć to daje to w pierwszym poście.
Wywala mi się w 350 minucie. A na pewno nie będę oglądał od początku, bo jak czytam te teksty to mi się słabo robi...
Mam to samo :) Dalej się juz oglądać nie da :(
15:09 Nelius [85]: stac dalny
15:10 Volrath The'Mage [102]: STAC JEBANCE BO WYDYMAM WAM PSY MATKI OJCOW I NIE WIEM CO JESZCZE
15:11 Nano Nira [81]: gm wpadnie i tak mnie pusci
15:14 Thorian Pall [59]: ktos jebnol posta 15:14 Thorian Pall [59]: ze na poi beda blokowac / 15 minut szukaja Gm...
Mam dosc filmu...
Valariazz
28-08-2007, 18:00
@up.
Ten twój podpis to za duży nie jest, ha?
@poi.
Co do zgrania... nie bylo fatalnie, być lepiej tez mogło. W kazdym razie pierw myslalem ze padna, w każdym razie nie dojda. No ale się pomyliłem i jednak zrobili.
@ polityka?
Tu się msuze zgodzic z jednym z tych co pisali wcześniej... polityka na Neranie jest do dupy, przyznać trzeba i duzo h lv cos tam zle narobione w glowach ma...
i sam nie czuje sie jakis the best bo tez idealny nie jestem. Sytuacja na warlord arenie roxuje ; p kto wie ten wie.
Szybki'lols
28-08-2007, 19:44
Szkoda ze takim lamusom sie udalo. Teraz pozostaje tylko zyczyc hacka lub ban-delete tym boterom.
Tobie Też.
http://s009.wyslijto.pl/index.php?file_id=43251322981694926221&act=&down=&gk=laptop
Link działający przez 7 Dni
Ale oni sie o*******ali z tym POI... :D 10 minut czekam (najszybsze tempo) a oni dalej w tym samym miejscu 8o
Mam to samo :) Dalej się juz oglądać nie da :(
sam nie oglądam filmików z tibii, ale widząc komentarze i znając Nerane, to jest to chyba jedyna mocna strona tego filmu [że się nie da oglądać całego]
Usambara
30-08-2007, 04:42
Brawo CipSoft za te jakże trudne questy.
Brawo dla dzieciaka który jutro zrobi to solo...
Karoleer
30-08-2007, 09:20
ale pr0 ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Lord Brom
31-08-2007, 10:40
Siemacie all,
Słyszałem od kumpli i dość dużo wiem o sexy teamie na neranie..także jestem na bierząco i moge się wypowiedzieć :)
Poi im sie udało-dlaczego? Bo to cioty przy farcie..Nie raz trup lapał reda..
hm..co do hellhounds, widziałem jak Moon ark postawił m-walle zeby zatkać druge ucieczki lurującemu 2 undead dragi Trupiniowi- przypadek? :o fajny przypadek 2 trony przed końcem questu lol
Dla mnie sexy team to ch** a nie gildia...same popaprańce i jełopy 10-letnie..
Taki speedy of flames, mamusia cie nie kocha i ci obiadku nie daje, że logujesz sie do tibii i chcesz się wyżyć, czy Cie na*******aja w domu- patologia? :o
żenada nic więcej...pozostaje tylko czekać i patrzeć jak inni gracze (mowa tutaj o playersach spoza Sexy teamu) skończą z tym syfem bo to co się dzieje na Neranie to przechodzi ludzkie pojecie..
Zapewne trafi kosa na kamień i speedy of flames (alias bury ****), vick demon (alias pęknięta guma), norvill (alias ruda suka) oraz już nie wymieniąjąc wszystkich burych suk, nie będa mieli gdzie huncic/expić..
skończy się dzień dziecka
P.S. WYPIERD**** NA PVP ! ! ! =.=
MistrzLeo
31-08-2007, 14:27
Siemacie all,
Słyszałem od kumpli i dość dużo wiem o sexy teamie na neranie..także jestem na bierząco i moge się wypowiedzieć :)
Poi im sie udało-dlaczego? Bo to cioty przy farcie..Nie raz trup lapał reda..
hm..co do hellhounds, widziałem jak Moon ark postawił m-walle zeby zatkać druge ucieczki lurującemu 2 undead dragi Trupiniowi- przypadek? :o fajny przypadek 2 trony przed końcem questu lol
Dla mnie sexy team to ch** a nie gildia...same popaprańce i jełopy 10-letnie..
Taki speedy of flames, mamusia cie nie kocha i ci obiadku nie daje, że logujesz sie do tibii i chcesz się wyżyć, czy Cie na*******aja w domu- patologia? :o
żenada nic więcej...pozostaje tylko czekać i patrzeć jak inni gracze (mowa tutaj o playersach spoza Sexy teamu) skończą z tym syfem bo to co się dzieje na Neranie to przechodzi ludzkie pojecie..
Zapewne trafi kosa na kamień i speedy of flames (alias bury ****), vick demon (alias pęknięta guma), norvill (alias ruda suka) oraz już nie wymieniąjąc wszystkich burych suk, nie będa mieli gdzie huncic/expić..
skończy się dzień dziecka
P.S. WYPIERD**** NA PVP ! ! ! =.=
xd dobrze dziecko neo xd. Pewnie masz z 8 lvl? :P
Lord Brom
31-08-2007, 15:30
xd dobrze dziecko neo xd. Pewnie masz z 8 lvl? :P
Buhahaha...co za frajer :) wbił 80lvl i kozaczy.
Człowieku ty jesteś za cienki w uszach żeby się wogle na tibia.pl wypowiadać, więc wyłącz kompa i wez łopatke leć do piaskownicy z vickiem, norvillem i resztą swojej zasranej gildii plaaaaxx :baby:
-.-
Sporo gra ludzi z refki na neranie, ja wiem, że tacy gracze jak Ty flames, nie są dla nich trudnością o czym przekonasz się w najbliższej przyszłości ;)
Wtedy spomnisz moje słowa...
Oni CIebie i cały sexy team po prostu zniszczą :evul: i po co CI to?
już sobie nie pogra dziecko na neranie- pójdzie na nowy świat, pvp może..
i bedzie grało 23h/dobe zeby wbić jak najwyższy lvl :shock: a potem i tak cie zgnoją bo jesteś zwykłym pospolitym ścierwem :)
Propozycja test serwera w zime nadal aktualna frajerze :]
xd dobrze dziecko neo xd. Pewnie masz z 8 lvl?
Pierdolę ciebie, egoistyczny noobie z Sexy team i każdy twój post na tym forum!
Wiesz co? Jedna z tych osób, które są przez ciebie poszkodowane, najzwyczajniej w świecie, powinna do ciebie podejść na ulicy i ci zajebać buta na morde. MOŻE to by cię nauczyło w pewnym stopniu, szacunku dla innych, beszczelny psie!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.