Pokaż pełn± wersje : Free iTem Party Calmera
Richard i Elz konczom na Calmerze, Free Iten Party w Ab
FreeItenPlx (http://members.lycos.co.uk/mlynska/Ela/movies/FIP.rec)
Cya Calmera
Film Spox :) .Oczywiscie n00bki jak uslyszały magiczne słowo "free itanz" to depo juz było zajete :P
Btw. wogóle czy ja zle zrozumiałem czy co konczysz z calmera z 75 lv i takimi skillami ? :/!
ehh.. no cóz powodzenia na innych swiatach ;)
A mi sie wydaje ze cofaja serwer i zuczasz itemki. ;)
Ja raz tak dostalem duzo items :]
Film Spox :) .Oczywiscie n00bki jak uslyszały magiczne słowo "free itanz" to depo juz było zajete :P
n00bki, ale jakie - na 77 lvlach nawet...
22:12 Soxine: I died
22:12 Soxine: cmon :(
To jest poprostu żałosne.
NO COMMENTS, było to oddać jakim¶ 8 lvl lepiej.
Jorg Bruce
25-10-2004, 08:19
jush ¶ci±gam :) :) :) :) :)
nooo lepiej trzeba bylo oddac jakims 10-13 lvl lub znajomym
lub wyslac komus paczka(paczka niespodzianka) mam knighta 31 lvl na calmerze i need v-shield i bs :(
No no :) Elz jak masz jescze te bohy to moglbym je od Ciebie odkupic. Jesli bedziesz miala czas to msg do mnie w grze: Wulkan paladyn. Nice film, tylko szkoda, ze ja nic o tym nie wiedzialem :(((
Ja Ta Impre Dobrze Wspomina... Zlapalem Bright Sworda :D Byla POlewka Na Maxa oby takie byly tez na Trimerze bo tam teraz gram ... Tesknie za Calmera :(
Lotux druid
26-10-2004, 19:19
Ej!!!!!!!! JA mam druta na calmerze"Lotux Druid" w venore, jak masz jkaies zeczy ejszcze , to przyslij plsplspls :) :) :) :) :) :) :) - tak wiem jestem newbie :baby:
szkoda ze tego dsm komus nie dales :] by byla polewka(takich noobow jeszcze nie widzalem B)
szkoda ze tego dsm komus nie dales :] by byla polewka(takich noobow jeszcze nie widzalem B)
To nie bylo zwykle "FRI ITANS" w do jak to prawie codziennie jest tylko wielka impreza jak wysokie lvle koncza z gra. Wiec nie bylo tam nooobow ;/ Rozmawialem z Elz, nie ma juz DSM, BOHow ani BSa, po imprezie zostal nimi obradowany jego kolega... :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.