zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kłamcy Nebuli

Zziiomalek
27-08-2007, 13:55
Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:

Vura Soth zawsze czekał aż vu i inne gildie walczące ze sobą sie pozabijają on skrywał się w swojej gildii z różnymi noob chars na premiowanych kątach wiedząc co dzieje sie u Celandia kiedy to ów gracz zabija sobie hydry wpadło 3 by go zdjąć

Celandia noob który nie potrafi wbić 200 lvl bez dzielenia konta pamiętajmy iż to konto było po kilkanaście godzin online informacja ta jest sprawdzona ponieważ istnieją strony liczące czas graczy nie możliwym jest to że człowiek bez snu będzie siedział 3 dni nawet odziały polskiego gromu zasypiają

Strachliwy musiał napisać na forum tibia.com ze mu konto ukradziono pisałem do ów hakera nic nie odpisywał wreszcie po paru minutach udało mi się dowiedzieć jakie są inne postacie na koncie co mnie zaskoczyło był tam Letniak rozczarowałem sie tym bardzo ponieważ Strachliwy był moim gl przyjacielem ;( co dalej mi sie udało wyciągnąć od hakera powiedział "Megorth : wydaje mi sie ze sir skrobek to sir shimur ale sobie sprawdz-co to ja policja kryminalna jestem??"

Sprawdzalem to 2 dni i Sir Skrobek relogował na Sir Shimur dobrze wiem sir shimur to nawet dobry pk ale sir skrobek nie grał już 1 miesiąc po tym jak został zabity przez gildie od Xaemus Serigimox

Zastanawiacie sie dlaczego te osoby sprawdzam ponieważ mi kazano w ten sposób zarabiam cenne gp. Jeszcze mam 6 osób które na 1 postaci są w porządku a na 2 donoszą na swoich kompanów z gildii

Kapitan Chrupek
27-08-2007, 15:21
Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:

Vura Soth zawsze czekał aż vu i inne gildie walczące ze sobą sie pozabijają on skrywał się w swojej gildii z różnymi noob chars na premiowanych kątach wiedząc co dzieje sie u Celandia kiedy to ów gracz zabija sobie hydry wpadło 3 by go zdjąć

Celandia noob który nie potrafi wbić 200 lvl bez dzielenia konta pamiętajmy iż to konto było po kilkanaście godzin online informacja ta jest sprawdzona ponieważ istnieją strony liczące czas graczy nie możliwym jest to że człowiek bez snu będzie siedział 3 dni nawet odziały polskiego gromu zasypiają

Strachliwy musiał napisać na forum tibia.com ze mu konto ukradziono pisałem do ów hakera nic nie odpisywał wreszcie po paru minutach udało mi się dowiedzieć jakie są inne postacie na koncie co mnie zaskoczyło był tam Letniak rozczarowałem sie tym bardzo ponieważ Strachliwy był moim gl przyjacielem ;( co dalej mi sie udało wyciągnąć od hakera powiedział "Megorth : wydaje mi sie ze sir skrobek to sir shimur ale sobie sprawdz-co to ja policja kryminalna jestem??"

Sprawdzalem to 2 dni i Sir Skrobek relogował na Sir Shimur dobrze wiem sir shimur to nawet dobry pk ale sir skrobek nie grał już 1 miesiąc po tym jak został zabity przez gildie od Xaemus Serigimox

Zastanawiacie sie dlaczego te osoby sprawdzam ponieważ mi kazano w ten sposób zarabiam cenne gp. Jeszcze mam 6 osób które na 1 postaci są w porządku a na 2 donoszą na swoich kompanów z gildii

jedziesz dalej Rutkowski XD

Uszolotek
27-08-2007, 17:46
@Zziiomalek
Co ty nie powiesz ? :o
a ja wiem, ze na Nebuli jest Magic Long Sword ale nie powiem bo go ukradniecie :X

Tak na powaznie to czemu Vura niby czeka az sie pozabijaja jakies tam gildie ? Po prostu moze nie chce wlaczyc ? Ma dosc wojny i jest neutralny w tym konflikcie ? Info z Celandia to tez nic nowego ... Jeszcze dodam do tego ze Arthas to samo robil no i co z tego ? Zabronisz mu ? :D

Wiec dla mnie temat do kasacji. :)

D@nger
27-08-2007, 20:57
[QUOTE=Zziiomalek;1625086][COLOR="Red"]Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:[COLOR="Black"]

I co był twoim przyjacielem ,a teraz nap******** na niego?
I co z tego że to Letniak?To tylko gra Koleś może sobie pekować,idz na policje psie.

Bartek153
27-08-2007, 21:05
[QUOTE=Zziiomalek;1625086][COLOR="Red"]Chce napisać na tym forum kto na Nebuli był kłamcą i jest zacznijmy od paru Hight Levels:[COLOR="Black"]

I co był twoim przyjacielem ,a teraz nap******** na niego?
I co z tego że to Letniak?To tylko gra Koleś może sobie pekować,idz na policje psie.

ile ty masz lat? 10? 12?

Ancient900
27-08-2007, 21:44
Ja stawiam że największym kłamcą jest Ancient The Axe'Master:)
Jego best hit wynosi 81 tymczasem na tibia.com napisał sobie 82 ;<
<nieudolna próba zareklamowania swojej postaci> ale ciiicho:*

Karbid
27-08-2007, 23:14
NIE PRAWDA
NAJWIęKSZYM KłAMCą JEST STONECUTTER KNIGHT!
Mówił że mnie mnie lubi , a jednak mnie nie lubi ; /

Kyuubi
28-08-2007, 11:28
Nieee najwiekszy klamca to Sunze, ktory kozaczly przed openem a pozniej chyba jakos klikna Ctrl+l bo cos go nie bylo, a takze cale GV bo sie chcieli bic a wyszla tylko rzez i uciekanie co niektorych jak pobite psy, no coz ale co poradzisz ;<

Kapitan Chrupek
28-08-2007, 12:06
Nieee najwiekszy klamca to Sunze, ktory kozaczly przed openem a pozniej chyba jakos klikna Ctrl+l bo cos go nie bylo, a takze cale GV bo sie chcieli bic a wyszla tylko rzez i uciekanie co niektorych jak pobite psy, no coz ale co poradzisz ;<

sunze nigdy nie kozaczył... zawsze zachowywał sie jak przystoi

Maagik
28-08-2007, 12:39
[QUOTE=D@nger;1626025]

ile ty masz lat? 10? 12?

14 ;] btw. co to wnosi do tematu ile on ma lat? lol, widze ze temat sie rozwija o.0 napiszcie sobie jeszcze posty typu " nie to on byl klamca!" nie to sunze!" "nie to celandia" co was obchodzi ile kto ma ownerow, to nie zmienia faktu ze koles ma 201 lvl a wy? nie cwaniakowalibyscie gdybyscie mieli te 150~ lvle. Vura jest madrzejszy niz wam sie zdaje, co do sunze - Kyuubi zastanow sie zanim cos napiszesz ok?

Braboos
28-08-2007, 13:06
Ktos yu napisal ze Vura to klamca i jest neutralny ...
A wiec jak ktos jest neutral na Nabuli to znaczy ze dlugo sobie nie pogra wiec sie nei wypowiadajcie jak gowno wiecie po 2 Vura to taki sam noob jak Cela etc. bo tez jest mocno sharowany ( nie tak mocno jak Celandia [13 ownerwow] ) ale 2 ma.

@topic
Klamca na Nebuli jest Finix, bo sie nie przyznaje do tego ze mieszka w Olecku ;<

Finix
28-08-2007, 13:58
Moj jest klamca ;<

Nie jestem z Olecka !!!!!11111oneoneone xD

Serio ;P

BOtter
28-08-2007, 15:03
Bo nie jest.
Podszywa się pod nas:evul:

Skrobi
29-08-2007, 16:46
Bracia i Siostry.

Nigdy nie zakładałem konta na tym forum (tylko je czytałem ) ale widzę, że czas coś zmienić otóż SZANOWNY PANIE DETEKTYW dla rozjaśnienia twojego tępego łba:

*Magrorth- Strachliwy-Tomasz był moim Rl BRO- tzn ( jakbyś nie wiedział że sie znamy z rla) więc nie mógł CI powiedzieć jakie posiadam Noob chary, Main chary , Pk chary , Rook slayery. Więc nie spekuluj że moim pk charem jest Sir Shimur.
To był kiedyś mój Rl ( razem nawet zakładaliśmy nasze konta ) lecz po tym jak nie zdał do nastepnej klasy postanowil go sprzedać.

Cieszy mnie osobiście że zostałem postawiony razem koło Celi i Vury :D hahaha

PS:Suki Of Nebula ( wiem że to ty wypisujesz te ścimy bo nieraz mi o to trułes dupe :PPP) zacznij GRAĆ- wygrywać- zdobywać lvle - może wtedy nie bedzie Cie żal dupe ściskał.

*** Może ja jestem jednym z najwiekszych kłamców tego serwa ( tego nie wiem ) ale jedno wiem na 100% ty jestes NAJWIEKSZYM NAABEM TEGO SERWA ) hahaha ;D CyA ( staraj sie bardziej, a jak sie kapniesz kto jest moim prawdziwym pk charem daj cynk, zamiast pekować z manhatanem znajdz sobie lepsze zajecie). detektywem i tak nie zostaniesz ;D

D@nger
29-08-2007, 18:38
Z moich detektywistycznych obliczeń wynika że to nie Suki of Nebula ;/

GL Master DETEKTIW

Sunze
29-08-2007, 23:10

NIESTETY ZIOMS NIE MOZNA Z PZTEM DAC CTRL + L

ZASTAUF SIEM ZANIM CUS NAPISZCZESZ OLKEJ?

figofago
30-08-2007, 00:14
Widzicie sunze został tak wychowany, że jak powie coś glupiego to musi wyjść z pomieszczenia, w ktorym akurat przebywa, ostatnio było tak samo chciał przykozaczyć, koledzy popadali, zrobiło się głupio i wyszedł ;<

lycha_ziom
30-08-2007, 01:03
sunze tak jak z pztem dales loga? zesrales sie i to wszystko

figofago
30-08-2007, 01:14
Nie rozumiesz, że oni kicki mają, estana miał na vdl, sunze miał na ank, zawsze jak jest gorąco to dziwnym trafem białystok ma kicki ;/;/;/;/ no i jak tu wygrać ?

Lynx
30-08-2007, 02:43
Co do tematu najwiekszym klamcom i zlodziejem nebuli jest Rosku aka Corii aka Suchar;|
Na 2 miejscu jest Ares <3

Lynx
30-08-2007, 18:57
Ghost Ares to zdecydowanie czarny harakterjusz planety Nebula. Zasłynał swoim nieokrzesanym okrucieństwem podczas kradzieży parceli. Miał niezły distance fighting będać knightem, sorcem, drutem (w końcu w wolnych chwilach rzucał labelami i robakami w dp). W kryminalnej norze Kazordoonu znany także jako Janosik bądź Robin Hood. Kolejny kłamca to GRUBY DANIEL, szerzej znany jako Rozqurwiacz bądź Corii. Ukradł niezliczone ilości paymentów na pacca. Jego znak rozpoznawalny to twarz wygladająca jak "-.-". Zatem jak zobaczysz msg typu:

18:00 Super rycesz poseidon [8]: -.-

To UWAŻAJ, NIE HANDLUJ Z TYM CZŁOWIEKIEM, TO JEDEN Z WIĘKSZYCH DRANIÓW NEBULI.

I Z TEGO MIEJSCA POWIEM IŻ JESTEM DUMNY ŻE JESTEM BIAŁY, BO NIEKTÓRE SPRAWY SĄ NA CZARNO! (Tak Rozqu ty tylko na czarnym rynku pieniądze robisz a inni w Tibii przejebane mają i później starym musza pod*******ać karty kredytowe żeby na pacca mieć)

żeś Podsumował temat nasz mesjaszu.
chciałbym dodać że najwięcej czarnych characterów nebuli zamieszkuje szlachetne miasto kazordoonu, w tak zwanej dziupli Janosika.

Hail Ludzi Depozytu _/
Eviva Larte xDD

Karbid
30-08-2007, 19:15
Gruby Daniel oszukał ostatnio NA CZTERY PACCE!
; /
MNIE TEż CHCIAł OSZUKAć I ON GRA W FAST HANDA NA BOCIE
W CSA TEż NA BOCIE GRA
I W OGóLE TO ON BOT JEST I CHUJ :X

:* Mengirt kocham Cię <3

Karbid
30-08-2007, 19:20
BO MANHATANT TO ZUO
TIBIA TO ZUO
VU TO ZUO

A pan upup zapomniał dodać o jednym osobniku
a mianowicie o Łukim którego zadaniem jest stawianie otsa oraz dawanie bratu mikrofonu aby ten mógl urzec nas jakąś przepiękną pieśnią albo jakże pięknie zagrać na flecie.

Baj de Łaj , łUKI TO ZUO BO ON DLA BRATA BUTA WRZUCIł NA DACH , A BRAT PłAKAł ; /

Lynx
30-08-2007, 19:26
Wez wogóle on sam chyba bot tylko ustawił se automessaging co 2 min na trade/yell/default co ma puszczać "-.-" :D Wogóle wielkim kuamcom nebuli jest też Blood human i lomees bo dupe lizali vu i poszli do gv.

DLATEGO PAMIETAJCIE - LIŻĄ TEMU KTO MA ZGRABNĄ DUPE, RESZTA JEST FANTAZJĄ I RÓŻNIE SIE DALEJ TOCZY :baby:

Aresie, kiedy zamierzasz zostać prezydentem? Bo przeciesz dlatego zakonczyłeś grę w tibie.

Blanty
30-08-2007, 21:14
Dziendobry
Mam na imie Karol i pochodze z poludniowych rejonow Polski zwanych podkarpaciem. Na wstepie chcialbym zaznaczyc iz niestety jest to moj pierwszy post na tym forum wiec licze na wyrozumialosc. Do rzeczy
Chcialem opowiedziec wam historie pelna bolu i rozpaczy, mestwa i bohaterstwa, dzikosci serca i poszukiwaniu wolnosci. By odpowiedziec sobie na pytanie dlaczego miasto krasnali jest kolebka zla musimy zadac sobie jeszcze jedno, rownie wazne pytanie: kto jest temu winny? odpowiedz jest prosta - My. tak, tak my min Ja, Gruby w chuj Daniel, Mateusz Poezjusz zwany Aresem. Sami jestesmy sobie winni upadkowi kultury kazordoonu. Nie chcielismy sluchac majestatycznego Jerzego, nie pozwolilismy mu zostac szeryfem miasta, Nie chcielismy ogolno panujacej milosci i solidarnosci. I co z tego wyszlo? Kazordoon przemienil sie w pieklo. Kiedys to miasto mialo dusze dzisz czuc tu jedynie zapach smierci i zniszczenia. Wszystko dlatego ze pragnelismy wladzy i darmowych lootbagow. Wszystko dlatego ze kochalismy patrzec jak inni ludzie cierpia. Niewinni ludzie. Na dzien dzisiejszy moja postac o zgrabnym nicku Blanty zostala usunieta. Jerzy nareszcie uwolnil moja dusze od wiecznego dazenia do zla. Teraz jestem czysty, czysty jak lza. To wlasnie dlatego uznalem ze to my bylismy najwiekszymi draniami i klamcami nebuli i wstyd mi teraz za to ale coz - tego co bylo nie da sie zmienic. To byly moje pierwsze i ostatnie slowa do spolecznosci Nebuli. To byla moja osobista spowiedz i mam nadzieje ze wezniecie to sobie do serca. Dziekuje.

A jakby ktos chcial sprobowac czegos fajnego prosze zjesc nnaraz 2 opakowania avio marinu i przepic mocnym browarem
Bedziecie wiedziec o co biega ;)

D@nger
30-08-2007, 21:16
BO MANHATANT TO ZUO
TIBIA TO ZUO
VU TO ZUO

A pan upup zapomniał dodać o jednym osobniku
a mianowicie o Łukim którego zadaniem jest stawianie otsa oraz dawanie bratu mikrofonu aby ten mógl urzec nas jakąś przepiękną pieśnią albo jakże pięknie zagrać na flecie.

Baj de Łaj , łUKI TO ZUO BO ON DLA BRATA BUTA WRZUCIł NA DACH , A BRAT PłAKAł ; /

Łuki sieje Zuo,Wawiernia sieje ZOO;/

Lynx
30-08-2007, 21:26
Dziendobry
Mam na imie Karol i pochodze z poludniowych rejonow Polski zwanych podkarpaciem. Na wstepie chcialbym zaznaczyc iz niestety jest to moj pierwszy post na tym forum wiec licze na wyrozumialosc. Do rzeczy
Chcialem opowiedziec wam historie pelna bolu i rozpaczy, mestwa i bohaterstwa, dzikosci serca i poszukiwaniu wolnosci. By odpowiedziec sobie na pytanie dlaczego miasto krasnali jest kolebka zla musimy zadac sobie jeszcze jedno, rownie wazne pytanie: kto jest temu winny? odpowiedz jest prosta - My. tak, tak my min Ja, Gruby w chuj Daniel, Mateusz Poezjusz zwany Aresem. Sami jestesmy sobie winni upadkowi kultury kazordoonu. Nie chcielismy sluchac majestatycznego Jerzego, nie pozwolilismy mu zostac szeryfem miasta, Nie chcielismy ogolno panujacej milosci i solidarnosci. I co z tego wyszlo? Kazordoon przemienil sie w pieklo. Kiedys to miasto mialo dusze dzisz czuc tu jedynie zapach smierci i zniszczenia. Wszystko dlatego ze pragnelismy wladzy i darmowych lootbagow. Wszystko dlatego ze kochalismy patrzec jak inni ludzie cierpia. Niewinni ludzie. Na dzien dzisiejszy moja postac o zgrabnym nicku Blanty zostala usunieta. Jerzy nareszcie uwolnil moja dusze od wiecznego dazenia do zla. Teraz jestem czysty, czysty jak lza. To wlasnie dlatego uznalem ze to my bylismy najwiekszymi draniami i klamcami nebuli i wstyd mi teraz za to ale coz - tego co bylo nie da sie zmienic. To byly moje pierwsze i ostatnie slowa do spolecznosci Nebuli. To byla moja osobista spowiedz i mam nadzieje ze wezniecie to sobie do serca. Dziekuje.

A jakby ktos chcial sprobowac czegos fajnego prosze zjesc nnaraz 2 opakowania avio marinu i przepic mocnym browarem
Bedziecie wiedziec o co biega ;)

Jestes Moim Sen-Sey.

Ja_Prezydent
30-08-2007, 23:14
Ghost Ares jest zdecydowanie negatywnym bogiem. Jego atutami jest zniszczenie i ciemnosc, Pragnie zgasic na zawsze swiatlo.

Prosze mi tego nie kasowac a konta nie banowac

Zolzoller
02-09-2007, 14:35
Ja oklamalem raz mame ze poszedlem do szkoly , nie poszedlem .. lecz pojechalem rowerem :(

Zziiomalek
04-09-2007, 20:11
*Magrorth- Strachliwy-Tomasz był moim Rl BRO- tzn ( jakbyś nie wiedział że sie znamy z rla) więc nie mógł CI powiedzieć jakie posiadam Noob chary, Main chary , Pk chary , Rook slayery.

napisze ci mój drogi na kolorowo jeżeli tak Cię uczono w szkole nie powiedział mi tego twój znajomy brat, siostra, mamusia, tatuś, dziadziuś, babcia.....(nie wiem kogo jeszcze masz bliskiego) lecz osoba, która ukradła, pożyczyła, kupiła... konto ów twego realnego towarzysza
czy pomogłem tobie uzupełnić braki ze szkoły
wiem tez dlaczego nie grałeś na koncie 1=jeden=one miesiąc ponieważ dokonano licytacji na ****** (bez reklam proszę) a ty teraz kolego jesteś wystraszony i sie tłumaczysz- tłumaczy sie winny:D

D@nger
04-09-2007, 22:40
napisze ci mój drogi na kolorowo jeżeli tak Cię uczono w szkole nie powiedział mi tego twój znajomy brat, siostra, mamusia, tatuś, dziadziuś, babcia.....(nie wiem kogo jeszcze masz bliskiego) lecz osoba, która ukradła, pożyczyła, kupiła... konto ów twego realnego towarzysza
czy pomogłem tobie uzupełnić braki ze szkoły
wiem tez dlaczego nie grałeś na koncie 1=jeden=one miesiąc ponieważ dokonano licytacji na ****** (bez reklam proszę) a ty teraz kolego jesteś wystraszony i sie tłumaczysz- tłumaczy sie winny:D

Megorth nigdy nie był kupiony/sprzedany ****u...

Kapitan Chrupek
08-09-2007, 18:53
najwiekszy kłamca to "sunze" mowil ze sprzeda postac i bedziemy mieli na wódke a teraz sie wykreca ze zotawia na pamiatke (*_*)

Rozqu
08-09-2007, 21:38
Wypraszam sobie nie gram w fast handa na bocie :| a co do innych przekretow przyznaje sie ale nic mi nie udowodnicie

Kamallas
07-10-2007, 12:46
ja tutaj od razu ostrzegam przed Tran Nius'em który wczoraj zajebał mi konto

Zolzoller
21-10-2007, 15:01
Wypraszam sobie nie gram w fast handa na bocie :| a co do innych przekretow przyznaje sie ale nic mi nie udowodnicie

You are winny.

See ya in tibijski Sąd

czołem elo elo chlopaki szpaki

Waw
06-11-2007, 16:26
15:11 Royal Lolecki [46]: Ja nie zlodziej
15:11 Royal Lolecki [46]: -.-

Lynx
06-11-2007, 16:44
15:11 Royal Lolecki [46]: Ja nie zlodziej
15:11 Royal Lolecki [46]: -.-

fof :o
tak sie złożyło że to największy tif nebuli :<

Scani
03-01-2008, 16:21
Najwiekszy klamca to Krulix.

Yokoha
03-01-2008, 18:34
najwiekszym klamcą jest nie jaki royal lolecki dzieciak wymyślil sobie smierć kepsa co bylo juz totalną porażką

trzymamy kciuki za neo

Lynx
03-01-2008, 18:37
najwiekszym klamcą jest nie jaki royal lolecki

OJEJKU NAPRAWDE?!?!??!?! KIEDY TO ODKRYŁEŚ :/
@chrupek
chodziło mi o to że ares jest tifem xDD

Kapitan Chrupek
04-01-2008, 09:10
OJEJKU NAPRAWDE?!?!??!?! KIEDY TO ODKRYŁEŚ :/

to on jednak nie zdechł??
KUR**!! ;/

Manhattan
16-01-2008, 11:01
Ogolnie to wy so zue i miasto kazordun jest zue cale bo tam dzialajom zue moce poniewaz ja odkrylem zagadke bazyliszka i wiem czemu kazo jest zue ale nie powiem nikomu tylko lukiemu moge i wawierni!

Lotress
16-01-2008, 11:29
to zemnom odkrywaues zagadki srebrnej maczugi! a no i zue jest to z mojego podpisu ;/

Manhattan
16-01-2008, 14:43
no ja jeszcze odkryje srebrnom maczuge ale nie swirxem bo wlasnie dzis odchodzi swirx :< i bede xetirasem pogrywal !