Pokaż pełną wersje : Legowisko dragów koło thais ?
Niedawno dowiedziałem się, że koło thais znajduje się legowisko dragów (nie na fibuli) czy ktoś ma jakieś szczegułowe informacje na temat tego miejsca ? Byłbym wdzięczny jakby ktoś mi powiedział gdzie to jest, jak szybki respawn oraz jak się tam dostać ;p
Na naginacie są Dle... gdzieś jeszcze?
Oprocz paru pojedynczych respow draga obok thais jest tylko dragon lair przy naginacie. Poszukaj opisu questa - tam bedzie tez pokazana droga. Poszukaj filmiku to bedziesz znal droge i resp. Nie polecam tego legowiska - malo miejsca i strasznie irytujace wejscie.
Leondoris
27-08-2007, 22:52
Jest jeszcze resp 2 dragów w jaskini na quescie "Rubies".
Jest jeszcze resp 2 dragów w jaskini na quescie "Rubies".
Szkoda tylko że tam jest tak mało miejsca, w dodatku cieżko je ropnąć.
Nie polecam
Istnieje resp Draga koło thais:). Wychodząc północną bramą należy zaraz skręcić w lewo i zejść w podziemia. Przebijając się przez różne potworki można dojść do Draga.
Miejsce które opisałem to Thais Cave, przez które można dojść do Mintwallin:]
wader0700
30-08-2007, 18:34
dla paladyna beznadziejne miejsce :/
wystepuje tam jeden dl i 4 zwykle dragi, na naginacie 2 dl
dla knighta od biedy...
sorcer 50 lvl raj ;]
Podam tu moje pytanie z przyklejonego watku o wystepowaniu potworow, poniewaz tam dosc ciezko uzyskac odpowiedz:
Gdzie moge znalezc resp draga na wolnym terenie (aby byla SWOBODNA mozliwosc uciekania przed nim po skosie). Chce sie udac moim low-lvl pallkiem i nie wiem gdzie, bo tak albo droga uciekania jest po prostej (w gorach kazzo), albo trzeba go ropac na pohu (a wtedy zdazy ladne combo walnac) lub blokuja droge do niego GSy.
ciemne dropsy
02-09-2007, 22:20
Najlepsze miejsce do tego typu zabaw jest po drodze do mintwallin, nie ma swobody ogromnej bo jest jaskinia, ale na srodku jest kwadrat o powierzchni 4sqm kwadratowych lawy, wokol ktorego mozna spokojnie uciekac i bic draga bez obaw o wave ;) (no moze czasami sie wylapie xD)
aaa jeszcze topic: tak wlasnie, jest po drodze na naginate, ciezko wejsc, ale mozna go odlurowac na poczatek jaskinii, postawic energy fielda w rogu i zabic pierwszego dla z sd naprzyklad.. naprawde ciezko tam wejsc na nie za duzym lvlu, w "pokoikach" respia sie dragi, i jest tam qust jak przedmowcy powiedzieli ;)
Najlepsze miejsce do tego typu zabaw jest po drodze do mintwallin, nie ma swobody ogromnej bo jest jaskinia, ale na srodku jest kwadrat o powierzchni 4sqm kwadratowych lawy, wokol ktorego mozna spokojnie uciekac i bic draga bez obaw o wave ;) (no moze czasami sie wylapie xD)
Czuje ze zanim do tego kwadratu dojde zdoze zuzyc 10 uhow, albo pasc :D.
Nie ma jakiejs lepszej opcji? Moze byc nawet spawn wiekszej ilosci dragow, ale zeby bylo pole do ucieczki :).
W przełęczy na wschód od Kazordoon jest pojedynczy resp draga. Bardzo dobry do solowania palkiem.
ciemne dropsy
03-09-2007, 13:07
hmm, zuzyjesz 1 MOZE 2 max jak drag sie wscieknie zanim dojdziesz, a czesto i w ogole nie zuzyjesz, zalezy ile razy drag cie uderzy z gfb, pozniej to juz luzik nie ma zadnego problemu z ubiciem draga, mozna nawet 8 lvlem z jako takimi skillami zabic ;p
Najlepsze miejsce jest koło Kazzo;)
ciemne dropsy
04-09-2007, 22:21
nieee za cienki kanion jako droga ucieczki, znaim z niego wyjdzie jak bedzie lurowal smoka to moze dostac spadam z wavow ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.