Pokaż pełną wersje : Elf fortec
Holek080
27-08-2007, 17:49
To tak chciałbym dziś wybrać się na elf fortec. Szukałem wczoraj lecz nie mogłem znaleźć na forum drogi do owej fortecy w tibii też sam próbowałem lecz nie udało mi się tam dojść. Prosiłbym bardzo o jakąś mapkę z dojściem.
Oraz mam 1 pytanie
Czy pal z 36lvl
skille:74/55
eq:
royal helmet
bohy
gua shield
royal spears
b robe
k legs
Do dyspozycji także manasy i hmm dałby rade tam expic i na ile expa na h mogę liczyć.
Z góry thx
Na allegro nie dali instrukcji?
Cielak99
27-08-2007, 18:17
Weź sie wypałuj dziewczyno -.-
Holek080
27-08-2007, 18:21
Wiesz dziecko żal mi takich ale ja ci powiem że ja na forum jestem od początku tej postaci i moi kumple z tibii to samo by ci powiedzieli. A tak na marginesie jeżeli se 12 kina na allegro kupiłeś to mnie to chu* obchodzi. A pozatym jak ty robiłaś temat o ef to nikt ci tak nie powiedział ( choć powinien bo twoje IQ to z pewnością ! ) .
Dotychczas expiłem na guardach, wyvach i cycach amazonkach i of a chciałbym coś nowego wypróbować i owalić mit że ef jest only dla kinów.
Prosiłbym o jakąś sensowną odpowiedź
Ok, w takim razie muszę Cię przeprosić, ale myślałam, że jak ktoś ma ten lvl to wie. Jeszcze raz sorka.
Poprostu tam idz, trzeba sie troche nakombinować. Nie ma nic za darmo. Pamietaj weź maczete.
Raczej dasz tam rade, plusem jest to ze mozesz tam uzywac luku i strzal ktore wylatuja z elfow. Weź minimum 3 bp manafluidow i troche uhów.
Blood Angel
27-08-2007, 19:36
hxxp://tibia.erig.net/Shadowthorn << mapka
Bedziesz potrzebował:
-liny
-łopaty
-maczaty
Dasz rade ale jest to raczej dobry exp dla knighta, gdybys mial troche wiecej shieldnigu to smialo =]
za xx w linku wstaw tt
Holek080
27-08-2007, 23:28
Bedziesz potrzebował:
-liny
-łopaty
-maczaty
Dasz rade ale jest to raczej dobry exp dla knighta, gdybys mial troche wiecej shieldnigu to smialo =]
za xx w linku wstaw tt
Wielkie thx :)
Temat do zamknięcia
Bedziesz potrzebował:
-liny
-łopaty
-maczaty
za xx w linku wstaw tt
Ja dochodze bez łopaty ; d
wiec tak tu masz mape jak dojsc z venore;p: tam gdzie jest czarne kulko to tam uzywasz machete moze troche malo widoczna mapka ale polapiesz sie jesli przyblizysz;p
http://images30.fotosik.pl/72/7795684937e655b4.png (www.fotosik.pl)
Onionhawk
31-08-2007, 23:31
Ja dochodze bez łopaty ; d
Gratuluje XDDDDDD
zawsze miej przy sobie pare bp mf oraz pare bp uh...
ale poexpisz tam niezle:D
robert22
15-09-2007, 13:22
Up
Po 1 temat z przed 2 tygodni więc autor już tam napewno był i wie co wziąć...
Po 2 z uhami i mf Ameryki nie odkryłeś...
Po 3 widzę, że spamer jesteś kilka ostatnich postów i kilku tematach są twoje z takimi tekstami wystarczy 20 posion arrows, żeby gohula i mm zabić wiesz co jak nie wiesz to nie pisz, nikomu nie pomagasz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.