zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Savage:The battle for newerth.

Maldoryz
27-08-2007, 19:15
Witam. Przed godzinką pobrałem gre Savage:The battle for newerth, wszystko ok, włączyłem gre. Wybrałem server, połączyłem się i zaczołem grać. Po niecałej minucie all się zacieło i wyskoczył błąd. Gre ściągnołem z serwisu www.victorygames.com.pl. Szukałem w google, ale nic nie znalazłem. Jeszcze wcześniej przed zalogowaniem w grze, występuje news o uptade. Ale gdy chce go zainstalować, dochodzi do iluś tam procent (jakie powinny być do ukończenia uptade) i idzie dalej! I tak do nieskonczoności. Bardzo prosze o pomoc.

Str4t0s
27-08-2007, 19:20
zapytaj się na forum o tej grze.

Maldoryz
27-08-2007, 19:47
O ile mi sie zdaje, to NIE MA forum o tej grze, więc zwracam się z prośbą do was, użytkownicy.

Hieyan
27-08-2007, 21:23
http://forums.s2games.com/

A wlasnie, ze jest.

Maldoryz
27-08-2007, 22:13
Sorry, registration has been disabled by the administrator. - to mi wyskakuje gdy chce się zarejestrować. Naprawde nikt nie wie, czemu tak się dzieje? ;<

Wielki MarIuSzzo
30-08-2007, 00:33
Sorry, registration has been disabled by the administrator. - to mi wyskakuje gdy chce się zarejestrować. Naprawde nikt nie wie, czemu tak się dzieje? ;<

bo administrator zablokowal rejestracje? ; ddd

tak na marginesie, piszesz, ze blad. a powiesz nam jaki, czy mamy zgadywac w ciemno?