zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie do byłych Berylian

krzysiek033
28-08-2007, 01:30
Witam. Bardzo chciałbym sie dowiedzieć, dlaczego wy macie w głowach tak bardzo dziwnie poukładane? Spotkalem sie z określeniami ze Berylia jest zla, same nooby na Beryli itp. Dlaczego tak sądzicie? Tylko dlatego że zostaliście przymuszeni do zmiany serwera? Gdzie macie problem? Dlaczego większoćś z was uważa sie za niewiadomo kogo tylko dlatego ze gra na thorii? Wiele ludzi ktorzy byli waszymi przyjaciółmi z przeszlości, powrócilo tutaj i graja nadal. Tak sie im odwdzięczacie za przyjaźń? Nazywając ich noobami? Thoria stała sie teraz jeszcze gorsza niż Berylia jest. Power abusing, ekonomia padla juz całkiem itp.

Dobra, zmieniliście server więc grajcie sobie na nim, a nie narzekajcie jaka to berylia jest zla. Szczerze mowiąc to mysle ze wiele ludzi woli KH niz to wasze cale TWI. niewiem, jak mozecie sie poniżać tak i lizać tylek temu sprzedawczykowi daffy i jego spółce.

Post tyczy sie do tej "paczki" z berylia ( Tiques, Hidaren, Rincognito, Sefua, Attien, Fayola, Sargatos i inni). Prosze o szczere odpowiedzi. Prosze nie obliżać nikomu i nie pisać postow typu: my nie uciekliśmy itp. Prawda jest taka ze was niema na berylia, czyli uciekliscie podczas trudnych dla polaków czasów.

Dziekuje za uwage.

rentoN
28-08-2007, 02:53
Witam. Bardzo chciałbym sie dowiedzieć, dlaczego wy macie w głowach tak bardzo dziwnie poukładane? Spotkalem sie z określeniami ze Berylia jest zla, same nooby na Beryli itp. Dlaczego tak sądzicie? Tylko dlatego że zostaliście przymuszeni do zmiany serwera? Gdzie macie problem? Dlaczego większoćś z was uważa sie za niewiadomo kogo tylko dlatego ze gra na thorii? Wiele ludzi ktorzy byli waszymi przyjaciółmi z przeszlości, powrócilo tutaj i graja nadal. Tak sie im odwdzięczacie za przyjaźń? Nazywając ich noobami? Thoria stała sie teraz jeszcze gorsza niż Berylia jest. Power abusing, ekonomia padla juz całkiem itp.

Dobra, zmieniliście server więc grajcie sobie na nim, a nie narzekajcie jaka to berylia jest zla. Szczerze mowiąc to mysle ze wiele ludzi woli KH niz to wasze cale TWI. niewiem, jak mozecie sie poniżać tak i lizać tylek temu sprzedawczykowi daffy i jego spółce.

Post tyczy sie do tej "paczki" z berylia ( Tiques, Hidaren, Rincognito, Sefua, Attien, Fayola, Sargatos i inni). Prosze o szczere odpowiedzi. Prosze nie obliżać nikomu i nie pisać postow typu: my nie uciekliśmy itp. Prawda jest taka ze was niema na berylia, czyli uciekliscie podczas trudnych dla polaków czasów.

Dziekuje za uwage.Chociazby tluczenie daark pallka
Jest to moj najlepszy kumpel w grze i wam tego nie popuszcze

Vunio
28-08-2007, 15:21

Dziekuje za uwage.

Ty kto kurwa matka Terasa ? Podaj swoj name moze odpowiedz wtedy znajdziesz

rentoN
28-08-2007, 18:37
Lamer z cracknietym ng :-D
Pewnie netan, albo Sir Butori ahahah

krzysiek033
28-08-2007, 20:08
"Prosze o szczere odpowiedzi. Prosze nie obliżać nikomu..."

Czytać sie nie umie? Czy sie nie dorosło jeszcze zeby takie cos zrozumieć? Pytam o odpowiedzi a nie o nicki, ok?

Kajn
30-08-2007, 00:25
A ch** cie to obchodzi, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, jak sadzimy ze berylia to syf to to uszanuj x)mUahahahahah

krzysiek033
30-08-2007, 06:19
A ch** cie to obchodzi, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, jak sadzimy ze berylia to syf to to uszanuj x)mUahahahahah

Dziekuje za dojrzała wypowiedz, wiecej nie oczekuje nic od ciebie. Czekam na odpowiedzi bardziej rozwiniętych ludzi.

rentoN
30-08-2007, 20:42
Dziekuje za dojrzała wypowiedz, wiecej nie oczekuje nic od ciebie. Czekam na odpowiedzi bardziej rozwiniętych ludzi.

Dostales 3 starczy?

Luthi
30-08-2007, 22:28
Krzysiu: wydaje mi się, że taka jest mentalność [prawie] każdego gracza na Thorii. Prostactwo, i w ogóle, te bajery... Można mówić o Berylii, że to syf- zapytales dlaczego, no dlatego bo się tam nie udało. "loosers".
Mówią, że słabo bo sami tacy byli.

Masz moją odpowiedź... i gówno mnie obchodzi co Wy nooby mi odpowiecie itd. Thoria już dawno miała słaby poziom, tibiapeelowscy botterzy z thorii low lvle i nieudacznicy. Szczeże wolałem Gniewosza, on już trzymał poziom w konwersacjach.

kthxbye.

Szorcak
01-09-2007, 02:36
Na Thori mamy lepszą sytuację, niż na Berylii. :)

Gonzo
01-09-2007, 03:39
Krzysiu: wydaje mi się, że taka jest mentalność [prawie] każdego gracza na Thorii. Prostactwo, i w ogóle, te bajery... Można mówić o Berylii, że to syf- zapytales dlaczego, no dlatego bo się tam nie udało. "loosers".
Mówią, że słabo bo sami tacy byli.

Masz moją odpowiedź... i gówno mnie obchodzi co Wy nooby mi odpowiecie itd. Thoria już dawno miała słaby poziom, tibiapeelowscy botterzy z thorii low lvle i nieudacznicy. Szczeże wolałem Gniewosza, on już trzymał poziom w konwersacjach.

kthxbye.

UNO, Ty jesteś żywym dowodem na poziom prostactwa Thoriańczyków.

SECUNDO, Twój polski być dobra!

@Topic:

Daffy wyleciał z serwera więc jego rl (Mikael) zaprosił go do sharowania 80 master sorcerera o nicku Vaarberg. A za nim poszły jego psy.

Osobiście zrobiłem błąd podając IP Bloodzów Daffiemu, ale jednak suma jaką przekazałem Chat Bexowi im to wynagrodziła ;). Juupi i Lorens trzymają poziom, nie ma co :).

W każdym razie, teraz pieski wrócą zapewne na Berylię, ponieważ polscy gracze zaczynają wygrywać wojnę.

rentoN
01-09-2007, 11:04
@Topic:

Daffy wyleciał z serwera więc jego rl (Mikael) zaprosił go do sharowania 80 master sorcerera o nicku Vaarberg. A za nim poszły jego psy.

W każdym razie, teraz pieski wrócą zapewne na Berylię, ponieważ polscy gracze zaczynają wygrywać wojnę.

Nie jestes lepszy tez mam troche ajpi Kamikaze x)

Nie sadze zeby wrocili na berylie, wygrali wojne i expia wiec o so chodzi?

Taka mala historia:
Polacy z nemesis (Wlasnie Berylianczycy z Thorii) zawsze walczyli, a polskie* matadory z wave grzecznie expily jednoczesnie lizac dupe KH (Knighthood - gildia ktora nie dawno wygrywala i okupowala serwer) pamietam dialogi typu
KH: Leave this spawn
PL: Ok dont hunt me plz
Teraz gdy GiPO wygralo wojne przykleili sie do nich jak plastry (gdybym byl szwedem wyjebal bym ich wpizdu, odwdzieczajac sie za "pomoc")
Juz wolalbym trzymac z bukownem (Polskie retardy "PL KICKED FROM SERWER!!!!!111) niz z tymi pajacami z wave (Pewnie wiekszosc nemesis ma takie samo zdanie) dla tego gram ze znajomymi na thorii (no aktualnie nie chce mi sie)
* - Nie dotyczy polakow z GiPO (Rev'ico, Wezu itd)

A ty gniewko s*******aj gdzies (no bo gdzie jestes lubiany? bo napewno nie na thorii :D)

Patrick II
01-09-2007, 11:32

Dziekuje za uwage.

Co cie to wogle obchodzi ? Nasza sprawa gdzie gramy.Uwazamy że Berylia to syf bo to nasze zdanie (prawdziwe) nazywajac mnie lidozupem ja cie nazwe frajerem,grales na Balerze i na Berylii nic nie robiles.Teraz kiedy Berylianczycy wygrywaja war przychodzisz tu na forum i wyzywasz nas od lidozupow Daffy,to nie prawda wolimy grac z Daffy i ekipa niz z takimi frajerami jak Vatariel czy jakims innym noobem,ktory nigdy na berylii nic nie robil dopoki ajo mu napisal ze jest "out of server" wtedy zaczol cos robic ale dla mnie to jest frajer i tyle moze.Czysty syf to jest pierwsza zasada Wezu (bez obrazy) :P

Ciao ^^'

Gonzo
01-09-2007, 13:09
Nie jestes lepszy tez mam troche ajpi Kamikaze x)

Nie sadze zeby wrocili na berylie, wygrali wojne i expia wiec o so chodzi?

Taka mala historia:
Polacy z nemesis (Wlasnie Berylianczycy z Thorii) zawsze walczyli, a polskie* matadory z wave grzecznie expily jednoczesnie lizac dupe KH (Knighthood - gildia ktora nie dawno wygrywala i okupowala serwer) pamietam dialogi typu
KH: Leave this spawn
PL: Ok dont hunt me plz
Teraz gdy GiPO wygralo wojne przykleili sie do nich jak plastry (gdybym byl szwedem wyjebal bym ich wpizdu, odwdzieczajac sie za "pomoc")
Juz wolalbym trzymac z bukownem (Polskie retardy "PL KICKED FROM SERWER!!!!!111) niz z tymi pajacami z wave (Pewnie wiekszosc nemesis ma takie samo zdanie) dla tego gram ze znajomymi na thorii (no aktualnie nie chce mi sie)
* - Nie dotyczy polakow z GiPO (Rev'ico, Wezu itd)

A ty gniewko s*******aj gdzies (no bo gdzie jestes lubiany? bo napewno nie na thorii :D)

Tak czy siak teraz Wave expi.

Przykładem są ownerzy Agi:

http://erig.net/xphist.php?player=Aga

rentoN
01-09-2007, 13:44
Tak czy siak teraz Wave expi.

Przykładem są ownerzy Agi:

http://erig.net/xphist.php?player=Aga

I mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni
Oczywiscie do Agi nic nie mam

Gonzo
01-09-2007, 15:33
I mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni
Oczywiscie do Agi nic nie mam

Do którego ownera?

Naprawdę, ciężko rozpoznać, kto gra aktualnie na Adze. Dla Twojej informacji, Daffy oraz Werberg także mieli passy na battle.

Ja miałem do Nathocika.

Luthi
01-09-2007, 16:32
Ja jestem przykładem?. łałałiła. A Ty jestes przykładem na nooba który kupuje postacie i jego rola w Tibii polega na lizaniu dupy h lvlom. Bo jezeli chodzi o pvp to stary... Tiusa nie umiałes trapnac na 5 sqm w dwie osoby, rzucajac ogien pod siebie, gdybym ja akurat wtedy grał miałbys frytki. Wiec zastanów się do kogo mówisz, bo skill w Tibii raczej jest baj maj sajd.

.Co do mojego błędu- to chyba może się zdarzyc kazdemu?

btw. pozdrowienia od Elvenosa.

kthxbye.

rentoN
01-09-2007, 16:58
Do którego ownera?

Naprawdę, ciężko rozpoznać, kto gra aktualnie na Adze. Dla Twojej informacji, Daffy oraz Werberg także mieli passy na battle.

Ja miałem do Nathocika.
@Szwedzi na polakach
To akurat kazdy wie na duzej ilosci filmikow aga nawijal po szwedzku :>
Wspolczuje nathocikowi pewnie wtedy kiedy padl.

redfaction
01-09-2007, 17:06

100% Agree.
Kajnuś;**

Człowieku daj swój nick, to raz.
Dwa - bo berylia jest zła, jest zjebana, etcertera.
Nie ma to jak polaczki, co kozaczą, a potem odchodzą z serwera z żalem, bo nagle sie orientują że Ajo i Fran mają troszeczkę za dużo złota + bot = zaczniecie zdobywać przewage - nagle jak grzyby po deszczu wyrosną nowi 100+ których nicków na oczy nie widzieliście etc.

/kamils.

Gonzo
01-09-2007, 17:15
@Szwedzi na polakach
To akurat kazdy wie na duzej ilosci filmikow aga nawijal po szwedzku :>
Wspolczuje nathocikowi pewnie wtedy kiedy padl.

Huh, na temat mojego pvp to się nie odzywaj. Widziałem Ciebie na tym Twoim 33 msem podczas zabijania Juupiego. Rofl.

Na jednego Assassin stara byś padł, a jeszcze się równo pchałeś na początek.

A co do Natho- nie padł.

Gonzo
01-09-2007, 17:18
Ja jestem przykładem?. łałałiła. A Ty jestes przykładem na nooba który kupuje postacie i jego rola w Tibii polega na lizaniu dupy h lvlom. Bo jezeli chodzi o pvp to stary... Tiusa nie umiałes trapnac na 5 sqm w dwie osoby, rzucajac ogien pod siebie, gdybym ja akurat wtedy grał miałbys frytki. Wiec zastanów się do kogo mówisz, bo skill w Tibii raczej jest baj maj sajd.

.Co do mojego błędu- to chyba może się zdarzyc kazdemu?

btw. pozdrowienia od Elvenosa.

kthxbye.

Kto to jest Tius? :o

.Co do Twojego błędu - każdemu, oprócz wspaniałego Kubusia, który wie wszystko!

Dzięki za pozdrowienia, pozdrów go i Khalana ;) dzięki którym Xarturo i Nick Dec czy jakoś tak stracili swoje eq :D.

rentoN
01-09-2007, 19:48
Huh, na temat mojego pvp to się nie odzywaj. Widziałem Ciebie na tym Twoim 33 msem podczas zabijania Juupiego. Rofl.

Na jednego Assassin stara byś padł, a jeszcze się równo pchałeś na początek.

A co do Natho- nie padł.
Moj net nie pozwala grac w tibie a wpadlem trzepnac go z sd (o malo gran combo dostalem :D)

Gallarku a mnie nie :(?

krzysiek033
01-09-2007, 20:03
OMFG. Grałem na Belera? Moze mi ktos przypomniec bo maze faktycznie stracilem pamiec i gdzies tam mam chara jkiegos fajnego.

Czyli podsumowujac, ignorujac 8 latki, gracze na thori zachowuja sie tak bo im zal ze wylecieli z Berylii i musieli od poczatku zaczynac.

Ladnie, Ladnie prosze sie dalej wypowiadac, tylko na poziomie.

rentoN
01-09-2007, 20:36
OMFG. Grałem na Belera? Moze mi ktos przypomniec bo maze faktycznie stracilem pamiec i gdzies tam mam chara jkiegos fajnego.

Czyli podsumowujac, ignorujac 8 latki, gracze na thori zachowuja sie tak bo im zal ze wylecieli z Berylii i musieli od poczatku zaczynac.

Ladnie, Ladnie prosze sie dalej wypowiadac, tylko na poziomie.

Raczej nie jest im zal, nei musza widziec polacks matadors

Vunio
01-09-2007, 21:06
Mówiąc o "psach" daffiego to gniewko najglosniej szczekales jak byles w jego grupie znajomych , na kazdego najezdzales ze jego rl jestes i wiecej znaczysz od innych , ehh no niestety pomylka mieli cie za lizodupa i frajera ktorego mozna zrobic w h*ja z korzyscia dla nich:)) Tak samo zreszta bylo na beryli co ty gadales ze byles w Lifestyle dextim? Na ani jednym battle nie byles , wogole nikt nie wiedzialem ze tam jestes a na thori sie obnosiłeś jaki to ty walczak o freedom beryli nie byłeś. śmiech.pl A co do krzyśka hmm dziwne kazdy co napisal co myśli
napisaleś ze prosisz o wypowiedz kogos normalnego haha, 2 gniewko ? Kup sobie chara i wloguj sie na stronie do gildi a pozatym nic innego nie rob , siedz i czekaj az inni beda za was robic czarna robote. I PAMIETAJ ZE CI TO TERAZ GRAJA NA THORI DO KONCA SIE LALI POMIMO TEGO ZE NIE BYLO DAFFIEGO I WIEKSZEJ CZESCI GIPO , NA ICH MIEJSCU ZROBILBYM TO SAMO ONI OLALI ICH , TO ZROBILI TO SAMO PROSTE.

ps.corso smiec:))

Gonzo
01-09-2007, 21:46
Mówiąc o "psach" daffiego to gniewko najglosniej szczekales jak byles w jego grupie znajomych , na kazdego najezdzales ze jego rl jestes i wiecej znaczysz od innych , ehh no niestety pomylka mieli cie za lizodupa i frajera ktorego mozna zrobic w h*ja z korzyscia dla nich:)) Tak samo zreszta bylo na beryli co ty gadales ze byles w Lifestyle dextim? Na ani jednym battle nie byles , wogole nikt nie wiedzialem ze tam jestes a na thori sie obnosiłeś jaki to ty walczak o freedom beryli nie byłeś. śmiech.pl A co do krzyśka hmm dziwne kazdy co napisal co myśli
napisaleś ze prosisz o wypowiedz kogos normalnego haha, 2 gniewko ? Kup sobie chara i wloguj sie na stronie do gildi a pozatym nic innego nie rob , siedz i czekaj az inni beda za was robic czarna robote. I PAMIETAJ ZE CI TO TERAZ GRAJA NA THORI DO KONCA SIE LALI POMIMO TEGO ZE NIE BYLO DAFFIEGO I WIEKSZEJ CZESCI GIPO , NA ICH MIEJSCU ZROBILBYM TO SAMO ONI OLALI ICH , TO ZROBILI TO SAMO PROSTE.

ps.corso smiec:))

Nie mówiłem, że byłem w Lifestyle. Lifestyle powstało długo po moim odejściu z serwera. Byłem w Team Pentagram oraz GiPO. W Lifestyle byłem tylko na Thorii. Nie najeżdżałem na nikogo, chyba, że ktoś mnie wkur...

Swoją drogą, wiesz, czym jest interpunkcja?

Btw. Na temat lizodupstwa już się wypowiadałem kilkakrotnie ;).

Tokkyuu_Shirei
12-09-2007, 06:19
"Post tyczy sie do tej "paczki" z berylia ( Tiques, Hidaren, Rincognito, Sefua, Attien, Fayola, Sargatos i inni)"

znasz name na berylii chociaz polowy tych ktorych wymieniles ??

o co chodzi z berylia ? ..trzeba bylo tam byc 2 lata temu..

dlaczego Thoria ?

"Lepiej być królem w piekle, niż sługą w niebie"

krzysiek033
13-09-2007, 02:10
"Post tyczy sie do tej "paczki" z berylia ( Tiques, Hidaren, Rincognito, Sefua, Attien, Fayola, Sargatos i inni)"

znasz name na berylii chociaz polowy tych ktorych wymieniles ??

Tak, znam wszystkich.

Widze tutaj rozne odpowiedzi na moje pytanie. Ladnie, ladnie, poczekamy moze jeszcze ktos napisze.

Tokkyuu_Shirei
13-09-2007, 16:44
no to podaj jesli mozesz, bo Ci nie wierze
to pogadamy dalej

krzysiek033
14-09-2007, 01:37
no to podaj jesli mozesz, bo Ci nie wierze
to pogadamy dalej

HIdaren - Main Dankor
Sefua - Vashi'se
Rincognito - Johny ripper
Attien - Anezis
Sargatos- Gornik
Fayola - Kajn
Tiques - Pall Xito

Tak przynajmniej bylo na poczatku, a mozliwe ze pozamieniali sie charami o czym niewiem.

Pasi?

Kajn
18-09-2007, 23:35
Fayola=Kajn ?

lol

krzysiek033
20-09-2007, 22:38
Fayola=Kajn ?

lol

Well, ty tylko kajn to na tym forum sie nazywasz. Kajnem grales wieki temu, i prawdopodobnie nie o tobie mowa. Info to mam od jednego z tej listy.

tikues
27-09-2007, 19:33
te Krzyś, kim Ty jestes zeby mnie oceniac? Co takiego zrobiles ze wogole mozesz mnie oceniac bałwanie? Zastanow sie zanim cos napiszesz.Przypuszczam ze jestes 20-latkiem ktory wbil 40-lvl zostal zhuncony przez kh i siedzi na forum tibia.pl ...
Daj sobie spokoj z ocenianiem mnie i innych , popatrz na siebie? Kim Ty ku*** jestes? Daj swoje name z berylii, porownany kto ile zrobil dla tamtego serva ;)
Ucieklem? Ofc ze nie ucieklem, nie mialem zamiaru dopoki Gipo nie poszlo na Elysie, razem z nimi kilku polakow ktorzy sporadycznie pojawiali sie na mass-logach ktore ja organizowalem, to co mialem zrobic? Grac na Berylii skoro 90% ja olalo? Daffy zaproponowal mi gre na Thorii, czemu mialem tam nie grac hm?Zanim wojna sie zaczela mialem juz lepszego chara tutaj, lepsze warunki do gry ;).
Daj swoje name lepiej kozaczku zanim zaczniesz wypisywac bzdury.
Znasz mnie? Gowno wiesz o mnie i ludziach ktorzy graja na Thorii.

Luthi
28-09-2007, 15:35
Wraca Gniewko od Złotej Rybki z trzema lalkami Barbie -Europejką, Azjatką i Kenem.

żart na ten weekend B)

krzysiek033
01-10-2007, 21:28
te Krzyś, kim Ty jestes zeby mnie oceniac? Co takiego zrobiles ze wogole mozesz mnie oceniac bałwanie? Zastanow sie zanim cos napiszesz.Przypuszczam ze jestes 20-latkiem ktory wbil 40-lvl zostal zhuncony przez kh i siedzi na forum tibia.pl ...
Daj sobie spokoj z ocenianiem mnie i innych , popatrz na siebie? Kim Ty ku*** jestes? Daj swoje name z berylii, porownany kto ile zrobil dla tamtego serva ;)
Ucieklem? Ofc ze nie ucieklem, nie mialem zamiaru dopoki Gipo nie poszlo na Elysie, razem z nimi kilku polakow ktorzy sporadycznie pojawiali sie na mass-logach ktore ja organizowalem, to co mialem zrobic? Grac na Berylii skoro 90% ja olalo? Daffy zaproponowal mi gre na Thorii, czemu mialem tam nie grac hm?Zanim wojna sie zaczela mialem juz lepszego chara tutaj, lepsze warunki do gry ;).
Daj swoje name lepiej kozaczku zanim zaczniesz wypisywac bzdury.
Znasz mnie? Gowno wiesz o mnie i ludziach ktorzy graja na Thorii.

Ok, w ktorym miejscu cie "ocenialem" cipeuszu? Zadalem proste pytanie, dlaczego macie problem do tych co zostali na Beryli. Ty natomiast wypociles sie, wypisujac przerozne rzeczy omijajac glowny watek tego mojego temetu.

And again: Wyzywacie ludzi od noobow itp. Jak juz powiedzialem, wiele z nich bylo waszymi kolegami przez dlugi okres a teraz sie nagle "znobili" tak bardzo ze zasluguja tylko na wyzwiska. Tyle narazie moj ty masta sroc'ererku.

Edit:

A co do "ucieczki" to zbierzmy fakty. Gdzie grasz? Na thori. Co zostalo po tobie na Beryli? Nic, moze nieswiezy odor i tyle. Takie zjawisko sie nazywa UCIECZKA. Jednakze, skoro boisz sie tak tego slowa, powiem to inaczej. Zrobiles to co robia szczury gdy okręt tonie.

A tak wogole to masz strasznie wysokie mniemanie o sobie. Pall Xito nigdy nie byl zadnym hero ani nic z tych rzeczy. Zwykly pionek, tak ze nie przypisuj sobie za duzo jakis zaslug.

Pare slow o tobie dla polepszenia humoru: Juz jestes pochloniety przez ta gre do tego stopia ze robisz sobie rl life w grze. Zobaczyles ze Kaczynscy rzadza w rl polsce to musiales poszukac podobnego przywodcy w grze. Akurat tak sie zlozylo ze nawinal sie kaczor daffy, i sie przykleiles do niego, a on ma cie w tylku. Get some life MR.NoTengoRlVita

tikues
02-10-2007, 15:12
Ok, w ktorym miejscu cie "ocenialem" cipeuszu? Zadalem proste pytanie, dlaczego macie problem do tych co zostali na Beryli. Ty natomiast wypociles sie, wypisujac przerozne rzeczy omijajac glowny watek tego mojego temetu.

And again: Wyzywacie ludzi od noobow itp. Jak juz powiedzialem, wiele z nich bylo waszymi kolegami przez dlugi okres a teraz sie nagle "znobili" tak bardzo ze zasluguja tylko na wyzwiska. Tyle narazie moj ty masta sroc'ererku.

Edit:

A co do "ucieczki" to zbierzmy fakty. Gdzie grasz? Na thori. Co zostalo po tobie na Beryli? Nic, moze nieswiezy odor i tyle. Takie zjawisko sie nazywa UCIECZKA. Jednakze, skoro boisz sie tak tego slowa, powiem to inaczej. Zrobiles to co robia szczury gdy okręt tonie.

A tak wogole to masz strasznie wysokie mniemanie o sobie. Pall Xito nigdy nie byl zadnym hero ani nic z tych rzeczy. Zwykly pionek, tak ze nie przypisuj sobie za duzo jakis zaslug.

Pare slow o tobie dla polepszenia humoru: Juz jestes pochloniety przez ta gre do tego stopia ze robisz sobie rl life w grze. Zobaczyles ze Kaczynscy rzadza w rl polsce to musiales poszukac podobnego przywodcy w grze. Akurat tak sie zlozylo ze nawinal sie kaczor daffy, i sie przykleiles do niego, a on ma cie w tylku. Get some life MR.NoTengoRlVita

Eee masta, daj swoje name z Berylii blz. Mowisz ze ja bylem pion? A kim Ty byles co? Przedstaw sie kozaku.Jak napisalem to nie ja ucieklem cymbale, tylko gipo i kilku polakow, ja zostalem do konca i organizowalem masslogi, nie Ci ktorzy dalej teraz graja , tylko ja i kilka osob ktorym sie chcialo.Co Ty pokazales psie?Nic.
Pochwal sie co Ty zrobiles dla Berylii to pogadamy:)

Kogo wyzywam od noobów? Kogo wyzywam od noobow kto teraz gra na Berylii?
Zbastuj pizdo bo gowno wiesz.A co do mojego rl life, zdzwilbys sie jak bardzo sie mylisz xD! Boshhh

PS. Czekam az zdobedziesz sie na odwage NAPISAC NAME Z BERYLII.

krzysiek033
02-10-2007, 18:48
Ale ty tiques glupi jestes. Nie umiesz zdania zklecic bez obrazania ludzi. Widze ze Kaczor Daffy zmusil cie zebys zdepozytowal rozum u niego zanim mogles zostac jego przydupnikiem. Chlopak poprostu nie lubi miec madrzejszych ludzi od niego w poblizu. Za duzo masz dumy i wyobrazni, widzisz rzeczy w inny sposob niz inni je widza, z tym ze problem w tym ze zawsze na twoja korzysc wszystko widzisz.

Ok, chyba trzeba zakonczyc ta dyskusie bo to do niczego nie prowadzi. Wiekszosc thorian jest poprostu zbyt dziecinna/glupia zeby powaznie mozna bylo cos pokonwersowac.

Kajn
03-10-2007, 15:55
a ty jestes forum troll, caly czas go oceniasz ze pionek itp, ale swojego nicku na berylia nie podasz?

Jak ktos rozmawia do kogos to powinien sie pierw przedstawic.

R3T
03-10-2007, 16:30
Ale o co chodzi krzysiu, kazdy gra tam gdzie chce.

Wygraliscie wojne z kh ktore tak naprawde nic nie potrafi tylko znaja obsluge ***********.
Natomiast oni potrafili pokonac graczy ktorzy grali na tym serwerze od poczatku i expia.

tikues
03-10-2007, 17:12
Ale ty tiques glupi jestes. Nie umiesz zdania zklecic bez obrazania ludzi. Widze ze Kaczor Daffy zmusil cie zebys zdepozytowal rozum u niego zanim mogles zostac jego przydupnikiem. Chlopak poprostu nie lubi miec madrzejszych ludzi od niego w poblizu. Za duzo masz dumy i wyobrazni, widzisz rzeczy w inny sposob niz inni je widza, z tym ze problem w tym ze zawsze na twoja korzysc wszystko widzisz.

Ok, chyba trzeba zakonczyc ta dyskusie bo to do niczego nie prowadzi. Wiekszosc thorian jest poprostu zbyt dziecinna/glupia zeby powaznie mozna bylo cos pokonwersowac.

Krzyś! Ja jestem glupi? Jezeli Cie nie wychowali, powinines sie przedstawic tak jak pisze Jeect ;)...Daj swoje name, tylko tego od Ciebie chce :)

A co do tego ze jestem taki i taki.Zastanow sie co piszesz, popytaj osob ktore
byly ze mna na vent, ktore mnie znaly, ktore ze mna graly ale zostali na Berylii
A zostali tam tylko dlatego bo nie zrobili lepszych charów gdzie indziej (ja zrobilem to po co mam wracac?)...Nie daje mi spokoju Twoja głupota, glupota ludzi ktorzy mowia ze ucieklem...Zapamietaj pionku jedna rzecz, napisze CI to kazdy kto zostal do konca:
-Robilismy mass-logi, mimo tego ze gipo i część polakow poszla na Elysie, mimo ze Daffy-lider wyjechal, robilismy co sie dalo jak kh bylo nieaktywne.Zaczeli byc active , co moglismy zrobic w 10 osob? Sry, odpusc sobie plebsie bo nie udaje Ci sie mnie obrazic tudzież zblaznic, jestem pewien ze wiekszosc osob ktore to czytaja smieja sie z Ciebie, bo nawet nie masz ODWAGI NAPISAC SWOJEGO NAME.

krzysiek033
03-10-2007, 18:29
@R3t
Nie o tym mowa

@ Tiques
Dalej ten sam problem. Widzisz wszystko na swoja korzysc. Robisz wszystko zeby oczernic wszystkich naokolo a sam swiety zostac.
"ja zrobilem to po co mam wracac?" - nawet gdybys chcial to niemasz do czego.
Zapamietaj chlopcze, niema takiego czlowieka na ziemi zeby mial zawsze racjie. Twoj problem natomiast jest taki ze chcesz zawsze ja miec, i gdy tylko ktos ma inne zdanie niz ty od razu jest glupi itp.

Co to nama mojego, to co ci na nim tak zalezy. Wiedz ze nie jestem odosobniony w moich pogladach. Odwruciles sie odemnie (i od innych) swoich "kolegow" i udajech jakiegos super pro tylko dlatego ze spedzasz wiecej czasu na ta gre i PG robisz. Palisz mosty za soba.

Bound for Glory
08-10-2007, 07:22
Ale o co chodzi krzysiu, kazdy gra tam gdzie chce.

Wygraliscie wojne z kh ktore tak naprawde nic nie potrafi tylko znaja obsluge ***********.
Natomiast oni potrafili pokonac graczy ktorzy grali na tym serwerze od poczatku i expia.

Z tym pokonaniem to niezupelnie sie zgodze - bo gracze Ci byli rozbici i podzieleni miedzy siebie. Prawdziwa zabawa dopiero sie zaczyna ;)

R3T
08-10-2007, 17:40
@Bound of Glory
Jo

tikues
08-10-2007, 22:26
@R3t
Nie o tym mowa

@ Tiques
Dalej ten sam problem. Widzisz wszystko na swoja korzysc. Robisz wszystko zeby oczernic wszystkich naokolo a sam swiety zostac.
"ja zrobilem to po co mam wracac?" - nawet gdybys chcial to niemasz do czego.
Zapamietaj chlopcze, niema takiego czlowieka na ziemi zeby mial zawsze racjie. Twoj problem natomiast jest taki ze chcesz zawsze ja miec, i gdy tylko ktos ma inne zdanie niz ty od razu jest glupi itp.

Co to nama mojego, to co ci na nim tak zalezy. Wiedz ze nie jestem odosobniony w moich pogladach. Odwruciles sie odemnie (i od innych) swoich "kolegow" i udajech jakiegos super pro tylko dlatego ze spedzasz wiecej czasu na ta gre i PG robisz. Palisz mosty za soba.

nie chce mi sie rozpisywacccc, daj name poprostu joł !

Bound for Glory
10-10-2007, 08:51
nie chce mi sie rozpisywacccc, daj name poprostu joł !
Brakuje Ci argumentow i musisz odreagowac zabijajac go w grze?:o

Krecikcisnie
11-10-2007, 20:50
Brakuje Ci argumentow i musisz odreagowac zabijajac go w grze?:o

A co zabijanie w grze jakieś nie dozwolone czy co , że mu wypominasz ?

Rev'ico
22-10-2007, 11:10
Peace & Love plz

Bound for Glory
12-11-2007, 02:29
A co zabijanie w grze jakieś nie dozwolone czy co , że mu wypominasz ?
Oczywiscie ,ze nie jest ale patrzac na to z innego punktu widzenia to ktos tu ma najwyrazniej problemy emocjonalne z samym soba...

Ok'rzes
25-12-2007, 01:37
@rev...

Peace and love to tylko na non pvp... HAIL noon! xD

Bound for Glory
25-12-2007, 14:29
@rev...

Peace and love to tylko na non pvp... HAIL noon! xD

Tylko z pozoru B)

redfaction
06-05-2009, 08:55
siemanio siemano, Kamils Thor / Kenshavi z tej strony, jak tam się trzymacie ludziska?:D