Pokaż pełną wersje : Ghazabarn
Zobaczcie czy im sie udalo ;P
http://tibiacam.tv/cams.php?id=w03ng59vdzrsntl0
szymon287
28-08-2007, 10:32
Nie ma ktos zapisanego w normalnej tibiicam :<?(rec)
Dwimenor
28-08-2007, 10:57
W końcu jakiś porządny film z Ghazbaranem w roli głównej.
Tak mnie zastanawia: czy nie lepiej by było tak ustawić blokerów, aby deathslicery atakowały także Wielkiego Niebieskiego Gościa.
Knill Sorcerer
28-08-2007, 10:58
2xUp:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30082
Kameruje Baladha.
Imm0rtal
28-08-2007, 10:59
OMFG! Ale sieka, zabicie Morgarotha przy tym to pikuś, gdyby nie te deathslicery byłoby o wiele łatwiej ;s
Huh, Prawie się udało :) respekt dla ekipy
O K U R W A!!! A L E B Y D L E!!! Przynajmniej teraz wiadomo, że zabicie tego czegoś jest w miarę możliwe. 300EK by zbloczył nie?
Hahaha rox! xD
Szczególnie, że to mój były serv xP
Teraz to jego zabicie takie łatwe nie będzie, szczególnie kiedy wspierają go te Deathsilcery. Ale i tak graty (szczególnie, że większość to br, ale kij z tym) za odwagę ;]
@down
Edytowanie postów blax ?
paffelek
28-08-2007, 11:40
skoro ktoś mądry up napisał że prawie się udało (zdradził cały sekret) to mogę napisać, że zabicie ghazbarana odbywało się dobrze poza jednym... blokerów było 2 (może jednego nie zauważyłem, nie licząc tych co blokowali deat~) i na każdego blokera powinno przypadać 2-3 Druidów którzy by ich "sio", a poza tym to wszystko było idealnie, bo widać jeden bloker zawinął się na combo. Wielkie brawa dla ekipy :D
Filmik bardzo dobry :))
Pokazana Siła tego całego Ghazabarna mysle ze ekipa z harmoni nie mialaby wiekszego problemu :)!
Tylko wiecej knightów takich po 170-200+ i druidów no i szczescie :P
Ragnus_Firedhea
28-08-2007, 12:44
Film z perspektywy któregoś z blokera byłby fajniejszy ale i tak jest zajebiście.
Mistic_Jin
28-08-2007, 12:51
Nie ma ktos zapisanego w normalnej tibiicam :<?(rec)
a sciagnac tibiatv sie nie da ? :)
te program jest 15nascie razy lepszy od zwyklej tibicams
bulamen7
28-08-2007, 13:08
a mi film nie dziala -.-
film ladny moze kiedys go zawala ;)
O K U R W A!!! A L E B Y D L E!!! Przynajmniej teraz wiadomo, że zabicie tego czegoś jest w miarę możliwe. 300EK by zbloczył nie?
To nie zależy jedynie od lvlu...[chociaż w większej części tak]
Po prsotu trzeba miec ssa i z tego co zobaczyłem to might ringi też by się przydały.
film ladny moze kiedys go zawala ;)
Wystarczy że się pojawi na Harmoni, Hibernie
skoro ktoś mądry up napisał że prawie się udało (zdradził cały sekret) to mogę napisać, że zabicie ghazbarana odbywało się dobrze poza jednym... blokerów było 2 (może jednego nie zauważyłem, nie licząc tych co blokowali deat~) i na każdego blokera powinno przypadać 2-3 Druidów którzy by ich "sio", a poza tym to wszystko było idealnie, bo widać jeden bloker zawinął się na combo. Wielkie brawa dla ekipy
2drutów na każdego blokera (z tymi od deathslicerów włącznie) to by było z 10drutów...
Pozatym na takich mobach to siocherzy to lekki niewypał. Tutaj to już tylko uhami...
Pozatym jak już boss przyszedł to ci knighci od death~ nie kontrolowali lekko sytuacji, tylko się gapili co będzie.
Na następnym "starszym servie" go zajebią.
Dark Saian
28-08-2007, 13:37
omg najs filmik. W koncu z "nim"
BingooCola
28-08-2007, 13:52
2xUp:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30082
Kameruje Baladha.
Filmuje**
btw filmik fajny :)
edit:
Niezła rzeź :o
Wojtas_Smieciarz
28-08-2007, 13:55
Nie podobał mi się filmik. Tyle tam spamu było, że ciężko zauważyć jakiegoś potworka.
Że tak powiem brakowało im tam "hlvl" głownie to blokerów to z tego co widziałem ten 1 co padł na combo miał 150lvl a ten 2 to nie zauważyłem ;P pozostaje czekać tylko az kolo na harmonie zawita :) Ale film wypas :D
BingooCola
28-08-2007, 14:10
skoro ktoś mądry up napisał że prawie się udało (zdradził cały sekret) to mogę napisać, że zabicie ghazbarana odbywało się dobrze poza jednym... blokerów było 2 (może jednego nie zauważyłem, nie licząc tych co blokowali deat~) i na każdego blokera powinno przypadać 2-3 Druidów którzy by ich "sio", a poza tym to wszystko było idealnie, bo widać jeden bloker zawinął się na combo. Wielkie brawa dla ekipy :D
No jeszcze z 20 druidów tak ogolnie zeby dawali mas resa i jeszcze 30 sorkow po 250lvl+ było by extra:faceoff:
..::QRAS::..
28-08-2007, 14:19
nie bez przesady bylo ich duzo ale ja na taka akcje zabral bym 2x wiecej ludu nawet takie 90~llvl bo shoterow czym wiecej tym mniej bawienia ;p takie moje zdanie.
2drutów na każdego blokera (z tymi od deathslicerów włącznie) to by było z 10drutów...
Pozatym na takich mobach to siocherzy to lekki niewypał. Tutaj to już tylko uhami...
Sio starczy, knight sie uha podobnie jak druid sio'ka, a to nie jest ots gdzie potwor wali za 5000 i trzeba go uhnac bo sio uleczy za 600 a uh za 900.
Jak jest dwoch druidow to sio starcza spokojnie.
A pozatym Ci co mieli deathslicera to nie potrzebuja siokerow.
Pozatym jak już boss przyszedł to ci knighci od death~ nie kontrolowali lekko sytuacji, tylko się gapili co będzie.
Nom szczegolnie ten drugi bloker troche zaspał.
Nie wzięli też pod uwagę tego że on może uciekać...
Problemaker
28-08-2007, 15:27
Combo? Ja bym to nazwal darmowy kurs do swiątyni.... on z każdego hita wali po 1000.. rownierz z tych obszarowych.. Wg mnie za malo tam miejsca na ubicie go... bedzie sie czesto przezucal i na manewry nie ma miejsca przez te slicery.... Trzeba na niego jakąś inną taktyke
Secura DHQ style. Ciezko bedzie znalesc tylu sorcow zeby go zdjac..
Niezla jebanina!
Ale moim zdaniem to jeden bloker + jego sio team powinien zajac sie deathslicerami, reszta blokerów zaś trapnac skurczybyka. Niepowodzenia akcji polegalo na tym ze Ghaz polecial pod schody. Gdyby tego nie bylo, chyba by sie udalo. Zakladajac ze ten 213 tez by nie poszedl na combo ;s
Jednakze wielkie gratz dla ekipy. Teraz zapraszamy Ghaza na nasza Harmonie :D
A co do Ghaza jeszcze:
14:35 Augan [111]: opracowalem technike na wielkiego niebieskiego
14:36 Augan [111]: nazywa sie Nis Herkules contra plures
14:36 Augan [111]: w wolnym tlumaczeniu: I Herkules dupa kiedy ludzi kupa
Mazur199
28-08-2007, 15:55
Ci dwaj blokerzy powinni byc non stop spamowani exura sio,ten co padl na początku miał wolny zapłon z uhaniem sie
Imm0rtal
28-08-2007, 15:57
Archangel Inu dał ciała, gapił się jak leją Ghaza~ i nawet się nie zorientował, że jego deathslicer przerzucił się na kogoś innego, zczaił się dopiero jak ta osoba padła.
Jeden z blokerów, bodajże Lucerar mógł odciążać knigta blokującego Ghaza~, w pewnym momencie bloker miał na sobie Ghaza~+ deathslicery a Lucerar stał obok tylko z 1 deathslicerem.
Ja tam nie jestem ekspertem, ale tyle wywnioskowałem oglądając ten filmik.
//edit
Masz racje, nie marlos tylko Inu, przez niego złożył się Crovax.
Mazur199
28-08-2007, 16:03
Archangel Marlos dał ciała, gapił się jak leją Ghaza~ i nawet się nie zorientował, że jego deathslicer przerzucił się na kogoś innego, zczaił się dopiero jak ta osoba padła.
Jeden z blokerów, bodajże Lucerar mógł odciążać knigta blokującego Ghaza~, w pewnym momencie bloker miał na sobie Ghaza~+ deathslicery a Lucerar stał obok tylko z 1 deathslicerem.
Ja tam nie jestem ekspertem, ale tyle wywnioskowałem oglądając ten filmik.
Sry ale marlos to ms wiec chyba Ci sie imiona porąbały
Huhu, filmik niezły, tylko ekipa okazała się za słaba i szczęścia brakowało ;;, za mało healerów, troche sporo deathslicerów, ustawiłbym je z ~5 najtami gdzieś po prawej stronie na dole wszystkich, zeby nie robic zamiesznia ;;. Może na innym serwie sie uda ^.-
Segalczuk
28-08-2007, 16:31
Ja sie nie dziwie ze nie wykonali tego ,
po 1 spamuj jak huy...
po 2 gdzie m walle?
po 3 kto leader, czy kazdy prubuje hero?
po 4 wtf z deathslicerami...
Wedlug mnie , idzie parek knightow tam up , biora na siebie ekipe tamta , moze padna moze nie a 1 ziomek czy tam 2 na execie przywlukaja ghazbarana i ujumaja... a nie tak ze deathslicery pod samo wejscie lal xd , i nie trzeba duzo druidow tylko duzo shooterow i zeby nie wciskali hotkeyow non stop bo wtedy im atak sie odlamuje ... tak jak to widac na tibicamtv ze ten pallek mial zaznaczone ale tak wciskal ze mu sie odlaczylo xd.
See ya ghazbaran at iferna ^^ chociaz niema tam duzo knightow ale damy rade ^.-
Gdyby Ghazbaran nie miał dostępu do reszty ekipy (brakowało 1 mwalla i się przerzucił, co było główną przyczyną porażki), cała ekipa shooterów stałaby po lewej stronie, a blokerzy Deathslicerów stali na prawo przy ścianie, w 99% mogłoby się udać. Jedyna trudność, że jeden z blokerów DS mógłby dostać combo.
na poczatku prawie wogle nie walil i wiedzialem ze zara pusci takie combo ze polowa sie zwinie i sie nei mylilem ;d
Wziąść kilkunastu ~70ED/MS by nie zaszkodziło :confused: Zwłaszcza po UPIE. Nie wiem co to pop*rdol to bloknie. HAIL BR TEAM!
dawid000
28-08-2007, 22:33
no no twardziel z tego demonka
a bloker ladnie sie zlozyl na combo xD nawet hitow nie bylo widac a juz lezal
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.