Pokaż pełną wersje : Jak w 5 sekunt urypac 242 rp i 15 innych leveli
;)
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/27244
@topic
Jak Juz ogladniecie gdzies mniej wiecej 3/4 filmu zwolnijcie bo zacznie sie cala akcja :D
w tytule jest (sekunt) nieprzyczepiac sie do ortografi ;) pisalem szybko
Ty widziales ale moze kto inny niewidzial ;)
Ale i tak niewiem jak oni to zrobili. byli w domku a nagle pojawili sie u góry i all ue ;D
Może ktoś mi powiedzieć kiedy się zacznie jakaś akcja ciekawsza niż stanie w domku ? No dobra jestem na 45 minucie i jakiś czas temu zaczęli puszczać chmurki. Ale i tak to nie jest za ciekawe. Tytuł tematu był tak ciekawy że sie poświecę i obejże do końca..
@edit
No super 47 minuta a ja na full speed. Gówno widziałem. Nie chce mi się od początku zamulać kompa. :P Ale i tak GZ akcji.
Dla ciężko kapujących chodzi tutaj o to, że oni spamują "chmurki" (tzn ue) w domku, potem właściciel domku wszystkich wyrzuca za drzwi i wszyscy lądują na górze :)
Smerf.hsb
29-08-2007, 00:08
Ładny film :)
po co piszesz ze stare i bylo jak np ja tego nie widzialem
jak sam juz to widziales to zamknij dupe
Sorry ale to nie nasz problem że Ty tego nie widziałeś trzeba było uważać. Ten filmik jest z początku lipca więc jest stare. I sam zamknij dupę, Coma. Tego filmiku założę się za 50% forum nie widziało. I co z tego ?
Filmik fajny .. a wy nie macie sie o co kłócić? :baby:
Pozdro! :]
BingooCola
29-08-2007, 01:11
a swoją starą trzymasz w avatarze
Ładną masz rodzine. :)
Lord_Piterek
29-08-2007, 09:14
bo jestes kurwa noobem i nie wiesz
owned domku ich wyjebal ty pierdolony lamusie
no pewnie.. Owned domku ich wyjebał.. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Q_v-pUCLYR8
Tutaj macie podobną akcję, tyle że rozzjebali tym całą gildje
najs tylko nie weim co to bylo :o
on zatrzymal cam zalogowal sie tam gdzie mieli spamma robic? troche nie jasne.. :s
Cedric:
To jest ta sama akcja, geniuszu.
up:
A czytać umiesz?
Raditz Saiya-jin
29-08-2007, 11:40
House Bomb.
hahahaah owned domku<-- dobre! hahah
typy spamowali UE czekając na odpowiedni moment, który nadarzył się dopiero w 45 minucie no i ich wywalił gdy ci spamowali UE. No ja innej możliwości nie widze. OWNED
btw Amek jak już będziesz coś do mnie sapał że grać nie umiem to prosze.. pograj jeszcze jakieś 20 lat w sribie i wtedy może bedziemy mogli porozmawiać[; bo widze że dużo wiesz na ten temat, lol
Tylko jeden komentarz: 8o
LaresCotton
29-08-2007, 13:51
nice ng ; d
Drakonir
29-08-2007, 16:03
najs tylko nie weim co to bylo :o
on zatrzymal cam zalogowal sie tam gdzie mieli spamma robic? troche nie jasne.. :s
Aahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahhaabueh eheehheheheAHSUhsushsuuas
@Up
Aahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahhaabueh eheehheheheAHSUhsushsuuas
@Topic
Nie będe co miesiąc komentował tego samego filmika...
bo jestes kurwa noobem i nie wiesz
owned domku ich wyjebal ty pierdolony lamusie
Tamto wmv to dokładnie ten sam film, enyłej. Co do metody - pwnz.
NG <3
Samemu bez bota można to zrobić ale widocznie miał ng :P
Mial ng na 100%, bo byl na dole w domku i sprawdzal nick na goze :D
Zalgadis
29-08-2007, 22:51
Stare w chuj i było.
ze sie tak spytam jak moze byc stare skoro z tibii 8.0 ktora jest od niedawna?
SkateElement
30-08-2007, 00:01
Ty widziales ale moze kto inny niewidzial ;)
Był ten film daawno temu, na forum chyba nawet ja dawałem. Poza tym jak można napisać "sekunt"?
Tensz-in
30-08-2007, 00:07
Wystarczy miec chociaz pol mozgu zeby sie domyslec ze koles mial na mysli owneR a nie owneD...czasem sie latwo pomylic, mi sie myli np. jak szybko pisze hunteR z hunteD...Mniejsza z tym, przeciez to tibia.pl...
@OT
Ladne combo, ludzie to zadne ng, kurwa odezwala sie spolecznosc tibia.pl polowa facce, 90% nigdy nie mialo domku, nie wiem czy sie smiac czy plakac, to jest poprostu zalosne, jak ktos ma zostawic nastepny evul pr0 komentarz, niech sobie lepiej daruje, bo zal dupe sciska...
Karoleer
30-08-2007, 09:25
Wystarczy miec chociaz pol mozgu zeby sie domyslec ze koles mial na mysli owneR a nie owneD...czasem sie latwo pomylic, mi sie myli np. jak szybko pisze hunteR z hunteD...Mniejsza z tym, przeciez to tibia.pl...
@OT
Ladne combo, ludzie to zadne ng, kurwa odezwala sie spolecznosc tibia.pl polowa facce, 90% nigdy nie mialo domku, nie wiem czy sie smiac czy plakac, to jest poprostu zalosne, jak ktos ma zostawic nastepny evul pr0 komentarz, niech sobie lepiej daruje, bo zal dupe sciska...
Krecacy mial NG,widac to w niektorych momentach gdy sprawdzal nicki ludzi up~
Ale do comba,nie bylo zadnego bota tylko po prostu wyczucie dobrego momenta przez wlasciciela domku i skasowanie wszystkim invitow przez co stalo sie to co widac na cam :P
Stare, ale jare ;] Filmik był z 1 miesiąc temu (może góra 2) ;p
Sekunt
Xd
@down
Przecież nie skomentowałem, to o co ci chodzi ? -.-
Kur** pisalem w 2 poscie na temat "sekunt"
LaresCotton
30-08-2007, 11:40
@OT
no powiedz mi ze cammer nie mial ng to jestes dobry ;X
Granteon
30-08-2007, 11:56
Kurwa co to teraz się dzieje... To według Ciebie ten kto jest Faccem jest noobem i się na niczym nie zna? ZAJEBISCIE! Dobrze, że tatuś jest taki bogaty, że Ci kupuje PACC'a, ale nie musisz teraz kozaczyć i uważac się za Mastera Tibii...
@Up:
<3
Ja swój pierwszy pacc zakupiłem na 93 lvlu, aktualnie mam 98 i nie posiadam jeszcze domku... Me noob blaxOor...
@Topic:
Sweet =)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.