zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytania dwa o DL in vyvernach.

Adventurer
29-08-2007, 14:33
Witam.
Pierwsze pytanie dotyczy dragon lordow. A konkretnie o cos podobnego do fire bomba, ktore czasami wystrzeliwuja. Czy one te fire bomby strzelaja w przeciwnika czy pod siebie ? :p

A drugie pytanie mam odnosnie vyvern. Gdzie jest najlepsze miejsce do expowania na nich na facc area ? zeby nie bylo ich za duzo na raz ale zeby exp byl spoko ;-)

Pzdr

Arack
29-08-2007, 14:36
Witam.
Pierwsze pytanie dotyczy dragon lordow. A konkretnie o cos podobnego do fire bomba, ktore czasami wystrzeliwuja. Czy one te fire bomby strzelaja w przeciwnika czy pod siebie ? :p

hmm jesli chodzi ci o fire fieldy to strzela on w przeciwnika;p

A drugie pytanie mam odnosnie vyvern. Gdzie jest najlepsze miejsce do expowania na nich na facc area ? zeby nie bylo ich za duzo na raz ale zeby exp byl spoko ;-)

Pzdr
hmm odpusc se nie oplacalny hunt chyba ze ci wyleci wyvern fang to mzoe bendziesz mniej na minusie expilen na nich jak mialem sorca... zal;p

Zaxevo
29-08-2007, 16:24
hmm odpusc se nie oplacalny hunt chyba ze ci wyleci wyvern fang to mzoe bendziesz mniej na minusie expilen na nich jak mialem sorca... zal;p

Moze ma knighta czy palla. Tutaj sytuacja wyglada inaczej.
Wywek na facc najwiecej jest chyba obok Orc Land'u. Spory resp tam jest.

Arack
29-08-2007, 16:28
nom tam wlasnie na nich bylem ale nei wiem ile tera tam ejst ale na 7,92 bylo 3 ;p

Stolec
29-08-2007, 19:34
nom tam wlasnie na nich bylem ale nei wiem ile tera tam ejst ale na 7,92 bylo 3 ;p

Poprzednik mówił o spawnie na okolo 8 tak mi sie wydaje. Ten o ktoym ty mowisz jest blizej kazo.

@Topic

Na pohu jest kilka, przed pohem niedaleko pustyni, obok smoka w kazo.