zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie chciany PACC

Apaventen
29-08-2007, 23:38
Otóż mam taki problem. Jakieś 2 tygodnie temu na tibia.com po zalogowaniu pojawiła mi się notka, że ktoś opłacił mi PACCA lecz nie mam pojęcia kto mógl to zrobic.Jest napisane, że pacc zostal zamuwiony przez Dr. Omadera, lecz każdy może zamowic u niego pacca. I stąd pytanie czy w takim przypadku też można wycofać przelew, i zarazem moge dostać bana?? I czy ktoś może się podać za Dr. Omadera??

Snib'ek
29-08-2007, 23:39
Otóż mam taki problem. Jakieś 2 tygodnie temu na tibia.com po zalogowaniu pojawiła mi się notka, że ktoś opłacił mi PACCA lecz nie mam pojęcia kto mógl to zrobic.Jest napisane, że pacc zostal zamuwiony przez Dr. Omadera, lecz każdy może zamowic u niego pacca. I stąd pytanie czy w takim przypadku też można wycofać przelew, i zarazem moge dostać bana?? I czy ktoś może się podać za Dr. Omadera??

Może po prostu ktoś przekręcił swój nick w przelewie i wyszedł twój, nie wiem co się stanie kiedy Drom odwoła tego pacca.

Arcymag
29-08-2007, 23:43
aktywuj go i tyle. Zanim sie wyjaśni sprawa 90 dni minie xD

Btw. czy można wycofać płanośc po zaakceptowaniu pacc? tzn nie od razu, ale po ok miechu

Apaventen
29-08-2007, 23:47
Z tego co mi mówią koledzy ma się tydzień na wycofanie przelewu. Ale czy jak się wycofa przelew to nie powinna zniknac ta notka na tibia.com??

Rybzor
30-08-2007, 00:02
Owszem da się wycofać, a jeśli aktywujesz go, a on nie będzie dla Ciebie, po czym Drom dojdzie do tego, kogo miał być i wycofa go, to dostaniesz bana w nagrode (na tibia.com). Więc radze nie aktywować i wyjaśnić sprawę z Dromem, najlepiej mailowo albo na PW.

Snib'ek
30-08-2007, 00:11
Account Status: Premium Account
Widze, że aktywowałeś - kiedy się Drom dowie to będzie ban XD

King Mati
30-08-2007, 00:15
Tylko ten ban ban będzie dopóki drom nie kupi ci znowu pacc :D i jak powiedzial koles up jak on sie o tym dowie to na pewno będziesz miał bana

Rybzor
30-08-2007, 00:16
Account Status: Premium Account
Widze, że aktywowałeś - kiedy się Drom dowie to będzie ban XD

Mógł mieć wcześniej ^.-, jeżeli nie, to może spodziewać się bana ;)

Apaventen
30-08-2007, 00:16
Lol to stary pacc którego już tylko zostało mi 25 dni...

Napisałem do Omadera PM i czekam na odpowiedz mam nadzieje, że sprawa sie wyjaśni ;]

King Mati
30-08-2007, 00:32
Lol to stary pacc którego już tylko zostało mi 25 dni...

Napisałem do Omadera PM i czekam na odpowiedz mam nadzieje, że sprawa sie wyjaśni ;]

to przez 65 dni zrobiłeś tylko 23 lvl ?

Emcess
30-08-2007, 01:36
@King Mati

Ta postać jest ukryta, mógł mieć inne.

Emcess.

wrogonastawiony
30-08-2007, 11:21
Moze w konkursie wygrales albo ktos ci kupil, nie zastanawiaj sie tylko aktywuj xD

Mordoplastyk
30-08-2007, 11:29
Moim zdaniem jak ktos ci sponsoruje PACC to na 100 % nie powinno sie go brac bo bann, a w konsekwencjach DELETE chara.