zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia.pl SAMA USTALA WYNIKI KONKURSU!!!

Czarny ork
30-08-2007, 01:21
Witam was wszystkich chciałem poinformować iż dostrzegłem pewnych nieprawidłowości w serwisie sms.tibia.pl, początkowo zauważyłem że ja nick feerox świat unitera, wygrałem pacca za najwięcej sms co 3 dni w dniu 29.08.2007, więc ucieszony piszę do kolegów po koleji, no oni ucieszeni gratulują mi aż jeden z nich piszę: "ej jak wygrałeś przecież piszę syjn a nie feerox", po 1 min następny pisze "co ty nie wygrałeś, a do tego weź zobacz skasowali dane kolesia z 26.08 i też tam wpisali syjn!!" No ja patrze na serio w obydwu datach jest napisane "nick: syjn świat: arcania", po kilku min naprawili swój błąd by więcej osób nie zauważyło tego i syjna dodali do 29.08 tylko a poprzedniego przywrócili, lecz do tej pory feerox nie wrócił na swoje miejsce tylko jest jakiś SYJN.Oczywiście napisałem do Bosala o tym, no cuż żeby sprawa nie została stłumiona piszę to także i tu, oraz szukam kolejnych świadków którzy zauważyli jak tibia.pl zmieniała dane... Jeśli jesteście takowymi piszcie na gg: 7767651.

PinGOnE
30-08-2007, 01:32
Wg mnie powinienes najpierw sie uspokoic i napisac tego posta raz jeszcze z kropkami i przecinkami bo naprawde nie da sie tego rozumiec na tyle zeby sensownie cos odpowiedziec.

OpTyK
30-08-2007, 01:37
Ja tez wydzialem, ale wydawalo mi sie pozniej, ze to patrzylem na poprzednie losowanie.. ale faktycznie, byl tam Twoj nick, a oni go pozniej usuneli.. To jest nie fair, bo ludzie chca uczciwie zarobic i wydaja na was kase, a tibia.pl zeruje na nas i za nasza kase kupuje pewnie pacce swoim znajomym, nas majac w powazaniu. Juz nigdy nie wysle smsa!

@Ryłek:

No to jeszcze lepiej, my wydajemy kase bo mamy nadzieje na uczciwosc, a on za nia kupuje pacce dla swojego syna! Ta firma jest nierzetelna i powinno sie na nia jakas kontrole wyslac.

Ryłek
30-08-2007, 01:38
Ty nie wiesz kto to Syjn? To syn Droma i Ty masz jeszcze jakieś pretensje.

Czarny ork
30-08-2007, 01:58
Ja tez wydzialem, ale wydawalo mi sie pozniej, ze to patrzylem na poprzednie losowanie.. ale faktycznie, byl tam Twoj nick, a oni go pozniej usuneli.. To jest nie fair, bo ludzie chca uczciwie zarobic i wydaja na was kase, a tibia.pl zeruje na nas i za nasza kase kupuje pewnie pacce swoim znajomym, nas majac w powazaniu. Juz nigdy nie wysle smsa!

@Ryłek:

No to jeszcze lepiej, my wydajemy kase bo mamy nadzieje na uczciwosc, a on za nia kupuje pacce dla swojego syna! Ta firma jest nierzetelna i powinno sie na nia jakas kontrole wyslac.

To był żart z jego strony, ale to jakiś znajomy pewnie...

King Mati
30-08-2007, 04:37
Mi na tibi tez coś kumpel wspominał ze zamienili nick ale nie do końca chciało mi siew to wierzyć a teraz ty to piszesz ale mimo wszytko dalej nie dowierzam...

OjciecChrzestny
30-08-2007, 09:16
wysli do droma rybke B) niech się boi!

Vansider
30-08-2007, 09:53
Lol,powinni zrobić tak:
Spisać imiona wszyskich graczy na kartkach wżucić do kuli i losować xDDD

Arack
30-08-2007, 10:19
lol ale ****************************** to ja myslalem ze tu uczciwie mozna wygrywac a tu takie guwno...

..::QRAS::..
30-08-2007, 10:24
Lol,powinni zrobić tak:
Spisać imiona wszyskich graczy na kartkach wżucić do kuli i losować xDDD

Prawda ! i podczas losowania nagrac to komorka albo kamera i wrzucic kilku sekundowy film na youtuba i by nie bylo zadnych podejrzen a tak to sam nie wierze ;p

Arack
30-08-2007, 10:28
i tera sie all wydalo niech sie z tego wytlumacza a nie ''wysylajcie sms super nagrody do wygrania 0 % mozliwosci ze wygrasz''

Dwimenor
30-08-2007, 10:53
ooo, znowu?

Nie bądź taki hop do przodu, nie jesteś pierwszy który dostrzegł spiskową teorię dziejów. Poszukaj sobie na tym forum, poczytaj, uspokój się etc.
Szkoda klawiatury, żeby pisać drugi raz to samo.

Dr. Omader
30-08-2007, 14:33
Dodam tylko, że firma Drom NIE MA NIC wspólnego z konkursami SMS! Tym się zajmuje e-konkurs.pl.