Pokaż pełną wersje : Heh tibia padla :)
--Cienius--
30-08-2007, 11:17
Website Down
The website is currently not available due to maintenance work. Please excuse the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
Ciekawe czy bedzie wreszcie stabilniejsze lacze i nie bedzie mass kickow :/
Sozemego
30-08-2007, 11:20
Tibia dziala, prace sa tylko nad serverem strony. Po prostu ZAJEBISTY powod zeby zakladac temat.
nie, nie działa, nad stroną są prace, ale servery nie wstały po save. Cipsoft uprzedził nas tylko ze potrwa to troche dłuzej. Czekamy od półtorej godziny :p
Szczotek9
21-09-2011, 12:15
Powiem wam ze od 10 po save do tej pory nie moge wlaczyc tibii. Disconnekt server czy cos tam pisze. wkurza mnie to bo nie mam co robic a pograc nie moge a 48 by juz wskoczylo ..X(
Szczotek9
21-09-2011, 13:30
I nadal nie dziala....
Nie mogę uwierzyć zamiast robić kolejny temat o niedziałającej tibi to ktoś napisał w temacie sprzed prawie miecha postępy postępy <brawo>
Co do tematu to nie działa tibia poniewaz nie mogą sobie poradzić z przestawieniem save na serwerach. Znajomy się dowiedział od tutora iz na tutor forum opisali problem a mianowicie było wyłączenie serwerow ustawione na 10 a uruchomienia nie zmienili i teraz maja problem bo wyłączenie serwerow jest 10 a uruchomienie 9:15 i 8:10(czas po starym save)
edit#
no tak racja po 3 latach to jeszcze bardziej jestem pod wrażeniem xD
@up - nie po miechu, tylko po 3 latach ;s.
Mnie to tam nie obchodzi, nie gram w ten syf.
Miło poczytać, jak niektórzy się denerwują przedłużającym się ss w tej zgniłej gierce :)
Miło poczytać, jak niektórzy się denerwują przedłużającym się ss w tej zgniłej gierce :)
Toż to nawet na całodniowych patchach z bugami w wowie się tak ludzie nie denerwują ;o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.