Pokaż pełną wersje : [youtube] piekny film !
freeqQEERF
30-08-2007, 13:08
oh... pod koniec tego filmu zachciało mi sie płakać :D
nie wiem czy był juz ale looknijcie
Kliknij Tutaj super film ! (http://youtube.com/watch?v=SBIakVm8BdQ)
Coment's Please
Oglądałekm było na tibia org pl
Bye
Prowo'kator
30-08-2007, 13:37
0o0o nice nice:D Film wymiata;]
..::QRAS::..
30-08-2007, 14:12
Trzeba by bylo ten film pokazac cipsoftowi moze by cos zmienili , zobaczcie jak muzyka dodaje nastroju , inteligentne wypowiedzi bohaterow buduja tez grywalnosc , wszysztko swietnie zgrane i szkoda ze w tibi nie ma takich questow ;(
-BYLO!...
może i było, ale ja nie widziałem.
Na prawdę film świetny... Brawo.
GZ filmik (fajne efekty dźwiękowe), super (granie na gitarze), film bardzo fajnie się ogląda szczególnie jak wkracza "Cyros". Super też było kiedy "Eo" postanowił się zemścić! Naprawde GZ i jeszcze raz GZ film!
Przecież to już było ... tu na forum
Sir_Marekk
30-08-2007, 16:11
filmik super , ;( płakać sie chce na koniec xD
Roleplaying R.I.P.
1997 - 2006.
Sir Emilio
30-08-2007, 17:56
Ja to pierwszy raz widzialem... Fajne :P. Wlasnie to wyroznia Tibie od innych gier MMORPG...
Podczas oglądania tego filmiku można zobaczyć jak wygląda Tibia! Ktoś robi sobie miły wypad żeby pobawić się z kumplami (i dziewczyną). Aż tu nagle przychodzi super pro ivul pker i wszystko szlak trafił... :(
@Edit
Najlepsze jest z treningiem :D
I ten "Requiem dla snu" w decydującym starciu...
I tak się nie zaloguję do Tibii, bo zobaczę conajwyżej "LEAVE NOOB I HUNTED HERE" albo "FRI ITANZ PLAX!! PL?".
@ edit:
I takich ludzi w Tibii więcej. Napewno nie zrobił tego dzieciuch typu "TATA KUP PACCA!" a za pare miesięcy "PAY 100K OR HUNTED NOOB", bo by akcja leciała na OTS'ie z mega spawnami Orshabaali a neo-kid waliłby w nie pięciocyfrowym exori mort.
1szy raz widze ten film, bardzo fajny ;-)!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.