Pokaż pełną wersje : Wtf?!
gram sobie na pacerze ladnie skonczylem grac przed 12(przed save) teraz od godzinki sie nie moge lognac a teraz wyskoczylo nawet "too many players online" :D o tej porze to nawet 20% serwa nie ma zapelnionego.Co jest? :P jakies roboty a to z Tibia.com
"Tibia website temporarily down because of maintenance
The website is temporarily down because of maintenance work. It will be online again in about 30 minutes. Thank you for your patience.
Your CipSoft Team"
co prawda dotyczy to stronki ale moze servow tez
Mam to samo, komunikat o zapeklnieniu jest jaklos tak dziwnie krutszy. Na Tibia.com wogole wejsc nie moge. Moze CipSoft jakas niespodzianke nam szykuje? (mass ban dla dt:D)
Zaknafenian Do'Urden
18-10-2004, 13:09
ja gram na samerze...i wlaczam tibie, login password zaknafenian Do'Urden i kurna "connecting to the game world" od jakis 30 minut.A na www.tibia.com sa roboty
Mam to samo i wydaje mi sie że Cipsoft ma jakies problemy z serwerem.
Pożyjemy, zobaczymy
Może zrobią niezapowiedziany prezent i zamiast na grudzien teraz dadzą skill bara.
Będe skakal z radosci :P
Zaknafenian Do'Urden
18-10-2004, 13:32
u mnie byl napis: " please log out server shuting down in 5 minutes"... wspolczuje kolesiowi bo powiedzial ze idzie robic beholders quest(ten z dragon necklace i life ringiem) R.I.P ^^ :D
13:38 Server is going down in 3 minutes.Please log out.
ja mom taki cus na valori...
i musialem sie wylogowac...
pewnie naprawiaja te bledy logowania... na skill bara nie licze ;p
Pewno znowu coś zepsuli (Cip) i teraz grać nie moge :( w chdze sobie legalnie a tu raptem po minucie plese logout in 5 minutes. WTF !?!?!
No morze sie tych lagów pozbędą (albo bedzie jeszcze wiencej bo oni tak potrafią !!)
Zaknafenian Do'Urden
18-10-2004, 13:44
O LOOOL jak ja to uwielbiam:"error: server is off(...)"<-itd a w koncu-->" please check www.tibia.com(...)"Tibia website temporarily down because of maintenance
The website is temporarily down because of maintenance work. It will be online again in about 30 minutes. Thank you for your patience.
Your CipSoft Team"
BRECHTTT :D B)
Oj ja chyba nigdy tego pacca nie kupie jak ta strona nie bedzie dzialala ;(
Melabux_1
18-10-2004, 14:02
Mi jest takei cóś ""Too many players online please connection"" ""Inportal Connection on error"" czy jakos tam --' może na stronei tibia.com bedzie widnial napis HAHAHA TIBIA.COM HACKED AND YOU ARE HACKED :D <joke>
Tylko Na Tibia.com Pisze Ze Wszysto Bedze Ok Za 30 Min A Juz 1.5 H Nic Nie Dziala Cipy Zlitujcie SiĘ
pihorinio
18-10-2004, 14:23
Coś im poprostu to nie wychodzi :) i myśleli że oni przeciez all umią
A ty nagle maja wałka i nie wiedzieli co mają powiedzieć i Powiedzieli ze za 0,5h będzie all oki a ja przypuszczam że jak zawsze naprawią to około godziny 18:30 ...... a miałem taką chęć pograć ;(
no to lol moi kumple sa na anichilatoze (br) i ich to spotaklo wiem ze byli juz w komnacie a jak sie okaze ze sie wszyscy w swiatini pojawimy to oni chyba sie lekko (Cenzura)
Faith Keeper
18-10-2004, 14:31
Mialo byc 30 min a tu 50min mija i ani widu ani slychy. Uwielbiam takie numery. Najlepsze bedzie jak jeszcze cofna server :/ A tak ladnie szlo skile wskoczyly po treningu i mlevel nie wspomne o expei i o loocie sporym.
Nio oby chlopaki z CIP softu sie postaraly bo tak to ja prosze o zwrot gotowki za stracony czas :P
Ganwille
18-10-2004, 14:34
U mnie też coś nie gra...co to jest skill bar????
A może przez te błedy i inne tym podobne sprawy bedzie cofka.
byly jakies problemy z logowaniem, i mieli rozwiazac je najpuzniej do poniedzialku. teraz pewnie sie tym zajmuja.
cos sie zmienilo "The game is just starting. Please try again later" nom mam nadzieje ze zaraz juz bedzie dzialac o.0
Close topic!
tibia dziala cofki bie było -.-' (niestety a liczylem na cofke po tym moim dedzie :( )
Ja Pier(kurde)...
Cofnęli mi server akurat kiedy miałem double loota z draga!
Ale jestem wkurzony Dragon Shield i Dragon Hamer...
I Skill podrósł ale już odrobilem -.-
Melabux_1
18-10-2004, 16:02
No k.u.r.w.a jego mać !!!! -,- mam straszne lagi ja p.i.e.r.d.o.l.e ****a mam ***ane lagi ale to takie ze c.h.u.j -,-" jak chce sie postacia ruszyc to trwa 2 minuty zanim zrobie jeden krok a wlasnie gostek wyrzucał battle hammera kur.w.a !!! ::zły::
Patimrok
18-10-2004, 16:29
Tibia nie dzialala od godziny 12:00 do (okolo) 15:00. Gdy ponownie zaczalem grac to po chwili gry nagle mnie wylogowalo. Nie wiem czy to cos z Tibia czy z moim netem, nie wazne nie zginalem (mam farta :p ). Potem wszystko bylo ok (Przynajmniej na pacerce)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.