Pokaż pełną wersje : Skull w domq
Andrealfus
31-08-2007, 13:13
no to tak, zrobilem skulla na koledze i niechacy dalem aby szedl do domku, ku mojemu zdziwieniu.... druid wszedl mi do domq, jak to wyjasnic?
http://img172.imageshack.us/img172/642/lolon1.jpg
@down
Domek jest na "Andrealfus" ale ten skull to ja, moj noob char hehe
@edit
Jak wyszedlem z domq to juz wejsc spowrotem ne moglem
Sir_Marekk
31-08-2007, 13:16
to dosyć ciekawe , czyj to domek ? twoj czy tego skula ?
Avallach
31-08-2007, 13:17
co z tego?? nigdy nie widziales w depo goscia z RSem?? Jak cie zaatakowal to po 5 minutach moze wejsc do domku -.-
Sir_Marekk
31-08-2007, 13:18
ale on ma pz
Andrealfus
31-08-2007, 13:19
ja swiezo skulla wlaczylem, exori vis i weszlem bez niczego do domq
dartra111
31-08-2007, 13:20
wow, ale sytuacja xD!
Avallach
31-08-2007, 13:20
ale on ma pz
nie ma czegos takiego jak "Miec PZ"
Protection Zone nie mozna miec, to sa miejsca do ktorych nie moga wchodzic Pkrzy -.-
a jak gosciu z RSem bedzie mial dostep do PZ i zabije rata to automatycznie do depo wejsc nie moze?? -.- poprostu np exori vis zarzucil ale nie w kogos i moze wejsc -.-
Imm0rtal
31-08-2007, 13:21
PZ znika po kilku minutach, natomiast RS zostaje na dłużej. Zawsze myślałem, że PZ znika razem ze white skulem,hm?
Sir_Marekk
31-08-2007, 13:22
może masz racje
Ludzie!! Przeciez on wbiegł do domq gdy skull mu się kończył (migał) i strzelił ss... Czy to takie trudne?? Chyba Nie -.-
m_simple
31-08-2007, 13:25
kladziesz fire fielda, wchodzisz do domku, ktos wchodzi na ffa, trudne? to tylko przyklad, tak samo mozna pojawic sie w temple ze w skullem
dartra111
31-08-2007, 13:26
Ludzie!! Przeciez on wbiegł do domq gdy skull mu się kończył (migał) i strzelił ss... Czy to takie trudne?? Chyba Nie -.-
Kubus, on miał włączoną walke więc jak mógł wejsc? :<
Avallach
31-08-2007, 13:29
nie koniecznie?? poprostu jak mu sie skonczyl ten Wasz "PZ" to skula jeszcze mial i do depo wejsc mogl, bo chyba WS trwa 15 minut a "PZ" 5
Kubus, on miał włączoną walke więc jak mógł wejsc? :<
patrz na to co pisza inni, a nie piszesz swoje glupawe posty.
Smerfhsb
31-08-2007, 13:35
jak skull miga , to nie ma battle postać.
Więc się nie podniecaj , że super Tibijczyk jesteś
Andrealfus
31-08-2007, 13:44
nie niestety nie bylo ff
nie niestety nie bylo ff
no to byl energy field.
Nie zwrócilem uwagi na battle... No to bankowo ten koleś był z nim w zmowie i wszedł na fire fielda - bo wtedy mozna sie ukryc w pz, a jak go rzucisz masz WALKE!!!
Lol nie ff ani inna taka runka to co -.- czlowieku takie bajki to "ekhm" wiesz gdzie mozesz z nimi isc...
Łaskawie Wyrzucił Fire Bombe, Energy Fielda, Energy Bomb, Poison Fielda, Poison Bomb...
PozDro Myśliciele!!!
PS!!
JuZ Ocenzurowalem!!
no to tak, zrobilem skulla na koledze i niechacy dalem aby szedl do domku, ku mojemu zdziwieniu.... druid wszedl mi do domq, jak to wyjasnic?
@down
Domek jest na "Andrealfus" ale ten skull to ja, moj noob char hehe
@edit
Jak wyszedlem z domq to juz wejsc spowrotem ne moglem
fake! to nie możliwe proste
dartra111
31-08-2007, 13:53
@up: spodziewaj sie ostrzeżenia jak ten post moderator zobaczy :S
@topic: nadal uważam że to iest super ekstra joke :<
Ancient900
31-08-2007, 14:04
Gdyby tak zrobił, to nie miałby stanu battle (skrzyżowane mieczyki obok czaszki) -.-
Zapewne został wykorzystany sposób z fieldem ;d
@2x up
Sam jesteś fake >.>
Andrealfus
31-08-2007, 14:18
Jaki znowu Field !? czy wy widzicie abym mial znaczek ze sie pale albo na chacie mam you lost 10 hitpoints !? Poprostu zrobilem skulla i weszedlem do domku...
Avallach
31-08-2007, 14:20
battle tra krócej niz te wasze "PZ"!! mogl wejsc do domku
Jaki znowu Field !? czy wy widzicie abym mial znaczek ze sie pale albo na chacie mam you lost 10 hitpoints !? Poprostu zrobilem skulla i weszedlem do domku...
To nie ty miałeś się podpalić, tylko twój kumpel :p
@Avallach
Przeczytalem kilka twoich postów w tym temacie i mam prosbe abys juz sie nie udzielal, prosze
@topic
Jesli jest tak jak mowi autor to jakis bug i go zaraportuj.
Zalgadis
31-08-2007, 16:00
po rzuceniu Fire fielda ma sie pz locka na minute tak wiec niemogl wejsc do domku po rzuceniu go
pozatym po update niema tak ze tos rzuci fire fielda ktos wejdie i ten co rzucil ma sqla , ma sie sqla tylo jezeli sie rzuci ff pod kogos
Ancient900
31-08-2007, 17:54
poison bomb + exana pox blz? :confused:
Barniakos
31-08-2007, 18:22
Ha smieszna sytuacja.
PS: Do tych ludzi którzy piszą, że battle znika a skull zostaje to wogole sie nie wypowiadajcie. Jeśli znika battle to i znika white skull ( nie red )
Andrealfus
31-08-2007, 20:09
nie niestety, ci sa tweirdza ze to fake czy field sa w bledzie, ja nie potrafie tego wytlumaczyc i widze ze jak cos czego nie umicie wytlumaczyc to odrazu ze robie sobie z was jaja ok. jak tak tweirdzicie wporzadku to jest wasze zdanie
to by już nie miał znaczka battle przy skullu pod eq.
Edit. Nie przczytałem pozniejszych postów ;s
Field, do domku a kumpel destroy fielda użył. Trudne?
@down
Postawił field'a, poczekał aż będzie mógł do domku wejść, kumpel wszedł w field'a, później go usunął. Nie wiem co tu nie rozumiesz.
Field, do domku a kumpel destroy fielda użył. Trudne?
Skull od fielda jest po tym jak się żuci pod KOGOŚ! A z domq nie mógł strzelić prawda?
Royalkowaty
31-08-2007, 23:36
PZ znika po kilku minutach, natomiast RS zostaje na dłużej. Zawsze myślałem, że PZ znika razem ze white skulem,hm?
Bo tak jest, każdy może zrobić głupie fake, przeklei WS z RS i doda mieczyki ...
Albo poprostu BUG! RS - znika od H~dni, WS - znika wraz z PZ!
Możliwa taka sytuacja, rzućił FF na ziemie wszedł do domku a ktoś w to wszedł!
Duch Niespokojny
01-09-2007, 13:18
Możliwa taka sytuacja, rzućił FF na ziemie wszedł do domku a ktoś w to wszedł!
Nie, bo rzucenie fire fielda automatycznie skutkuje pz lockiem, niezależnie czy rzucimy pod kogoś, czy na puste pole (chyba że się coś w tej kwestii zmieniło ostatnio).
A ty za to jesteś ślepy....
Nie widzisz że on ma krzyżyki ?!!
A ty za to jesteś ślepy....
Nie widzisz że on ma krzyżyki ?!!
Po co cytujesz moje slowa z pierwszej strony -.- nie widzisz ze juz poprawilem w next poscie... Gdyby tu był licznik postów to bym cie zrozumiał, ale tak...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.