Pokaż pełną wersje : Knight vs Wiverna i nie tylko...
Witam
Mianowicie mam 27 knighta ze skillami 60/60.
Mam bardzo denerwujacy mnie problem :p
chodze sobie na wiverny tym moim knigtem...
zwykle uzywam manasow ale schodza mi po 6 manasow na wiverne i jeszcze jak zle pojdzie to 1-2 uhy X(.
w zwiazku z tym prosze o taktyki ;)
wale z bright sworda... i mam pytanie ten miecz jest od 30lvla i slyszalem plotke ze jezeli bede go uzywal przed 30 lvlem bede mniej walil czy to prawda?
bo jezeli tak to kupie sobie wivern fanga ;p.
PODSUMOWANIE :p
prosze o taktyke na wiverne.
prosze o odpowedz odnosnie bright sworda
używaj wyvern sword a dopiero od 30lv bright sworda lepiej bedzesz walił niż z brighta!!
Down@
Zapomniałes dodać że exane pox wpisujemy po walce bo szkoda many
2 down@
każdy popełnia czasem błędy
a moze jakas taktyka na wiverne? ;):p
Podejdź, nie stój na przeciwko żeby cię nie walła z poisen, bij mieczem i tyle ;)
stój na ukos, dwarven ring i najwaniejsze zawsze exane pox uzyj po zabiciu wyverny...
Dobij 30 lvl i od 30 lv bij z bs'a
@Ujo
"Wyvern sword" LoL~~
walic na full attack??? xD
night_hunter
31-08-2007, 16:23
- stój na ukos
- zawsze przed wejściem powinieneś mieć 30 many na antidote
- full attack
moje ostatnie pytanie...
czym sie leczyc i co zabrac :)
mam 4 mlvl ;p
Weź life ringa i lecz się exurą, a jeżeli nie nadąrzasz z ładowaniem many, to pij mf.
Ps. O UH nie powinienem wspominać, ale to się nosi ZAWSZE conajmniej 1 BP, choćbyś grał na no-pvp, bo zawsze możesz zacząć łapać co 2 sekundy laga na 2 sekundy i jakiś noobek Cię może odepchnąć od wyjścia.
PijmlekoBedzieszWielki
31-08-2007, 17:49
Witam
zwykle uzywam manasow ale schodza mi po 6 manasow na wiverne i jeszcze jak zle pojdzie to 1-2 uhy X(X(.
wale z bright sworda... i mam pytanie ten miecz jest od 30lvla i slyszalem plotke ze jezeli bede go uzywal przed 30 lvlem bede mniej walil czy to prawda?
PODSUMOWANIE :p:p:p:p:p
:);):p:(B):]:D:o8o:baby:X(:confused:;(:evul::cup:
Po 1 masz skille do dupy więc radzę poskilować chociaż do 65 ja mam takie na 20lvl po 2 na cholerę tyle emotek?
MaciekFromKlan
31-08-2007, 18:02
Po 1 masz skille do dupy ja mam takie na 20lvl
Imię: Patryk of Sworder
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: 18
Skille: 51/50
PijmlekoBedzieszWielki
31-08-2007, 18:11
Dawno nie edytowałem mogę ci dać screena
wyobraz sobie ze wlasnie skilluje :) (do 70/70)
ale nie wrzucaj mi tak lubie emotki :)
a zreszta skille to moja sprawa...
Po 1 masz skille do dupy więc radzę poskilować chociaż do 65 ja mam takie na 20lvl po 2 na cholerę tyle emotek?
Autor sie pytał jakie taktyki sa na danego potwora a nie czy ma dobre skille -.- nie ma złych i dobrych skilli, skille sa dobre jezeli posiadacz konta tak uwaza ponieważ starczaja mu do expa :s
btw.
Sama nazwa twojego chara odpycha ale cóż tam ;s
@Edit
a w twoim comencie to malo emotek jest ; d?
@down
Bardziej obowiązkowo jest dwarvena niż sword ringa, kiedy wyverna ucieka to trudno nie uniknać fali upijającej
Witam
zwykle uzywam manasow ale schodza mi po 6 manasow na wiverne i jeszcze jak zle pojdzie to 1-2 uhy X(X(.
PODSUMOWANIE :p:p:p:p:p
:);):p:(B):]:D:o8o:baby:X(:confused:;(:evul::cup:
No więc, przede wszystkim używaj broni odpowiedniej do twego poziomu. Stój zawsze na ukos od potwora, używaj antidote (exana pox), bardziej opłacalne będzie chyba Light Healing (exura) niż UH. Podczas walki z wyvierną zakładaj sword ringa, który zwiększy twoje skille, co pomoże Ci zadawać większe obrażenia potworowi.
Więcej nie da się wymyślić możesz ewentualnie wspomagać się czarami (jeśli masz PACC oczywiście), albo runami ofensywnymi.
Movement
31-08-2007, 21:58
On sobie nie da rady bez wiekrzego waste xd
Mi 35 knightem 70/65 bs c set, crusadel helmet, medusa shield, boh szkoda tych 3 manasow jak sie zadko lotuje cos to poprostu szkoda...
Ja Sam nie wiem gdzie expić pacc...Podpowiedzi ?
Wbijasz 15 mlvl, kupujesz bp sd i bijesz.
--Cienius--
01-09-2007, 09:23
Wyverny zostaw sobie na 55+ zeby mozna bylo z nich czerpac zysk nie tracac mf. Tak to jest mozliwe na good skilach na 3x wv kolo kazz.
dawid000
01-09-2007, 12:43
wez wyjdz
naucz sie czytac to jest knight
najlepiej wogle nie idzvna wyvki lepiej idz na kopy w kazzo
Nie no to bylo po prostu swietne jeszcze sie smieje:D:D:D:D:D:D:D na wbicie 11 mlvl knightem potrzeba cos kolo 7 lat ciaglego wpisywania zaklec i nie robienia niczego innego chyba ze sie zbierze cala kase z servera od wszystkich zabierze sie kazdy gp i kupi sie tyle mf ze trzeba 100 knightow zeby je wogole uniesli;) a to dopiero 11 mlvl na 12 juz trzeba 2 pokolen:) wbic 13 sie nie da bo wtedy dawno juz tej gry nie bedzie. A nawet jesli by byla to juz 15 sie na pewno nie da bo wtedy to bedzie juz dawno koniec swiata. A tak wogole to powiedz mi kto normalny bije wivreny z SD? nawet draga sie nie oplaca chyba ze sie walnie za 1000 i wypadnie 115 gp dragon shield dragon hammer :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.