zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Młodzieżowe Konto Internetowe

Daramius
31-08-2007, 15:22
Witam.Zwracam się do was z pytaniem jakie młodzieżowe konto internetowe wybrać ? jestem niepełnoletni więc potrzebeuje takiego :)
Do jakich celów...często kupuje rzeczy na allegro a do poczty mam dość daleko wiec spokojnie przez internet bym mogl przelewać przy niewielkiej opłacie,dodam jeszcze żeby można było robić przelewy międzynarodowe :)
Narazie upatrzyłem sobie MBank,może znacie inne ?

Ryłek
31-08-2007, 16:05
Jak jesteś niepełnoletni to nie możesz kupować na allegro. ;;;

Articuno
31-08-2007, 16:33
BZ WBK, konto "<30"

Vanhelsen
31-08-2007, 16:56
tylko doradzam ostrożność z płatnościami przez internet, tym bardziej na tym forum gdzie potencjalnych "hakierów" wysyłających keyloggi jest multum... Bawiąc się internetowym dostępem trzeba zachować trochę ostrożności...

Tompior
31-08-2007, 17:44
tylko doradzam ostrożność z płatnościami przez internet, tym bardziej na tym forum gdzie potencjalnych "hakierów" wysyłających keyloggi jest multum... Bawiąc się internetowym dostępem trzeba zachować trochę ostrożności...

I po to banki wymyslily liste hasel jednorazowych.

Wielki MarIuSzzo
31-08-2007, 17:54
Jak jesteś niepełnoletni to nie możesz kupować na allegro. ;;;
;o tos mnie zdziwil. mam 17 lat i od roku kupuje i sprzedaje na allegro LEGALNIE ;o / jak nie masz pojecia o czym gadasz, to w ogole sie nie 'odzywaj'

I po to banki wymyslily liste hasel jednorazowych.
sa rzeczy, ktore nieporzadany 'wlasciciel' naszego konta internetowego moze zrobic bez jednorazowych kodow a ktore moga nam wyrzadzic szkode ;>
moze nie taka jak przelanie kilku kafli na jego konto, ale zawsze.

Ryłek
31-08-2007, 18:04
;o tos mnie zdziwil. mam 17 lat i od roku kupuje i sprzedaje na allegro LEGALNIE ;o / jak nie masz pojecia o czym gadasz, to w ogole sie nie 'odzywaj'

4.2. Użytkownikami mogą być tylko pełnoletnie osoby fizyczne.

Lalalalala.

Grocix
31-08-2007, 19:14
Ja mam konto w MultiBanku i nie narzekam. Do transakcji na Allegro polecam jednak mBank, gdyż większość osób tam ma konto i tak transakcja przebiega szybciej.

Gro~

Wielki MarIuSzzo
31-08-2007, 22:56
Lalalalala.

albo raczej konto posiadac moga tylko uzytkownicy pelnoletni. a czy korzysta z niego stasiek, lat 13 czy mama staska, lat 34 to inna sprawa.

lalalalala. daruj sobie dalsze pseudo madrosci, kochany, bo zle na tym wychodzisz ;>

a jesli moge cos polecic - pko inteligo - korzystam od roku, zawsze platnosci dochodzily szybko, bez zadnych problemow. a i obsluga wrecz banalna.

Burakou
31-08-2007, 23:06
Tylko Mbank. Wspierany przez większość serwisów.

Ojciec Dyrektor
31-08-2007, 23:21
Polecam MultiBank. Sam mam tam konto i wszystko jest pięknie :) a poza tym to MultiBank jak i MBank są częścią Bre Banku ;) więc nie widzę różnicy :D

Badzo
31-08-2007, 23:31
Mbank, bardzo sobie chwale

Ryłek
01-09-2007, 01:08
albo raczej konto posiadac moga tylko uzytkownicy pelnoletni. a czy korzysta z niego stasiek, lat 13 czy mama staska, lat 34 to inna sprawa.

lalalalala. daruj sobie dalsze pseudo madrosci, kochany, bo zle na tym wychodzisz ;>
Pisz do mnie dalej, chętnie poczytam te Twoje wypociny. Ktoś inny posiada konto a Ty z niego korzystasz, tak? Ładna przykrywka, gnojku, widzę, że cwaniakowanie Ci na dobrze wychodzi, nie to co moje "pseudo-mądrości". Ucz mnie dalej to może zostanę takim ziomkiem jak Ty.

Pisz do mnie dalej, chętnie poczytam te Twoje wypociny. Ktoś inny posiada konto a Ty z niego korzystasz, tak? Ładna przykrywka, gnojku, widzę, że cwaniakowanie Ci na dobrze wychodzi, nie to co moje "pseudo-mądrości". Ucz mnie dalej to może zostanę takim ziomkiem jak Ty.

Rylek spokojnie ;-) Nie uprawiajmy hipokryzji, sam pewnie uzywasz allegro. A ze dzieciak mysli ze jak jest niepelnoletni to kupuje na allegro legalnie to niech sie cieszy ;]. Wiadomo ze wystarczy wpisac dane rodzica i nie bac sie o kasacje konta czy co oni tam serwuja jak lamiesz ta zasade.

Ryłek
01-09-2007, 01:30
Rylek spokojnie ;-) Nie uprawiajmy hipokryzji, sam pewnie uzywasz allegro.
Nigdy, pierdzieli mnie latanie na pocztę, czekanie 30minut w kolejce, by kupić cokolwiek, mania allegro mnie w ogóle ominęła a tysiące dzieciaków wciskające ludziom cegły zamiast komórek jeszcze bardziej mnie odpychają. ;-)

Arrivald
01-09-2007, 01:36
Nigdy, pierdzieli mnie latanie na pocztę, czekanie 30minut w kolejce, by kupić cokolwiek, mania allegro mnie w ogóle ominęła a tysiące dzieciaków wciskające ludziom cegły zamiast komórek jeszcze bardziej mnie odpychają. ;-)

Hm. Do tej pory kupilem juz pare rzeczy przez allegro i jestem w 100% usatysfakcjonowany :p Do tego wszystkie transakcje przebiegaly sprawnie i nie musialem stac na poczcie ani minuty. Jakby tego bylo malo to zawsze mozna zaoszczedzic sporo kasy kupujac tam a nie w normalnym sklepie.

Wielki MarIuSzzo
01-09-2007, 03:42
(...) ale zawsze znajdzie sie kilku uprzedzonych nastolatkow, mowiacych - allegro zuo, bo raz im żelka zamias bluzy wcisneli, albo po prostu chcacych pokazac jacy to oni sa rozni od wszystkich, 'wszyscy allegro, a ja nie!!1'

ja zawarlem na allegro ok 600 transakcji i nigdy nie zostalem oszukany a te swoje stereotypy, to miedzy posladki wsadz i nie wyjmuj.

#ville
dzieciak mowisz a sam wiele starszy nie jestes. i wbrew twojemu blednemu przekonaniu ja sie wcale nie ciesze, ze korzystam z allegro - dla mnie to chleb powszedni, nic specjalnego, wiec nie do konca rozumiem przeslanie twojego posta. 'jestes glupi' - bo twierdze co twierdze? w takim razie twoja wypowiedz powiewa tym oslanym zla slawa zalem.

#\/
odebralem twojego posta tak jak odebralem - jesli blednie, to sorry.

(...) ale zawsze znajdzie sie kilku uprzedzonych nastolatkow, mowiacych - allegro zuo, bo raz im żelka zamias bluzy wcisneli, albo po prostu chcacych pokazac jacy to oni sa rozni od wszystkich, 'wszyscy allegro, a ja nie!!1'

ja zawarlem na allegro ok 600 transakcji i nigdy nie zostalem oszukany a te swoje stereotypy, to miedzy posladki wsadz i nie wyjmuj.

#ville
dzieciak mowisz a sam wiele starszy nie jestes. i wbrew twojemu blednemu przekonaniu ja sie wcale nie ciesze, ze korzystam z allegro - dla mnie to chleb powszedni, nic specjalnego, wiec nie do konca rozumiem przeslanie twojego posta. 'jestes glupi' - bo twierdze co twierdze? w takim razie twoja wypowiedz powiewa tym oslanym zla slawa zalem.

ojejciu, ja staram sie ciebie bronic a ty z braku argumentow czepiasz sie do slowa "dzieciak"... nie wiem czy ciebie dzisiaj rodzice wkurzyli czy dziewczyna rzucila ale jak chcesz pluc piana to na rodzenstwo. I wskaz mi gdzie napisalem ze jestes glupi prosze cie bo czytam 3 raz swojego posta i nie moge jakos tego znalezc ;\ Do cholery jak dla mnie to na allegro mozesz swoja cnote sprzedac (albo kupic dziewczyne) i bedzie mnie to obchodzilo mniej niz zeszloroczny snieg w wypizdowku mniejszym

Gonzo von Krenzel
01-09-2007, 17:15

a jesli moge cos polecic - pko inteligo - korzystam od roku, zawsze platnosci dochodzily szybko, bez zadnych problemow. a i obsluga wrecz banalna.

Kup se na tym allegro mózg kochany.

5.11. Zabrania się korzystania z kont innych Użytkowników oraz odstępowania swojego konta innym osobom.

P.S. Polecam mBank (izzy konto). Kiedyś korzystałem i byłem bardzo zadowolony.

Gonzo
01-09-2007, 17:22
Jestem klientem mBanku i osobiście polecam.

Fachowa pomoc telefoniczna, jednorazowe hasła na zmianę z hasłami SMS.

No i aktywacja przez szybką firmę kurierską. :)

Daramius
03-09-2007, 12:36
Uspokoić sie ! :D
Robicie zajebistego offtopa ;]
Wybrałem mBank...
temat do zamknięcia