Pokaż pełną wersje : Wojna na Pandori
Aristocats vs People of the north
Aktualnie jest 13:7 dla Aristocats.
Początkowo People of the north wygrywali ale po dzisiejszej walce na Edron zmieniło się, po raz kolejny dostali w D U P E!
Bany:
Thaldus
Jihranek
Derkases
...nie wiem czy ktoś jeszcze.
A o to lista Fragow:
Aristocats, Frags:
Algon Darin
Aug 27 2007, 19:35:34 CEST Killed at Level 92 by Pyros Xelith and by Miloe
Aug 31 2007, 14:12:22 CEST Killed at Level 92 by Hans Shake and by Jihranek
Fanka Torcidy
Aug 27 2007, 19:38:14 CEST Killed at Level 63 by Suvri and by Fenza
Aug 31 2007, 14:26:23 CEST Killed at Level 62 by Fenza
and by Thor Pee
Wulfgar von'Cookie
Aug 31 2007, 15:14:50 CEST Killed at Level 179 by Zikk
and by Glidarn
Nazgul von'Mordor
Aug 31 2007, 14:24:51 CEST Killed at Level 114 by Aztoaz and by Thor Pee
Rayan Elgres
Aug 31 2007, 14:53:23 CEST Killed at Level 100 by Glidarn
Galholt
Aug 31 2007, 14:38:26 CEST Killed at Level 91 by Aztoaz
Liinek
Aug 31 2007, 15:41:21 CEST Killed at Level 132 by Marsalion and by Aztoaz
Aeralius
Aug 31 2007, 14:02:31 CEST Killed at Level 87 by Fenza
and by Thaldus
Hooded Paladin
Aug 31 2007, 14:53:15 CEST Killed at Level 83 by Nareli
and by Zikk
Tabius
Aug 31 2007, 15:22:50 CEST Killed at Level 101 by Crystania Xelith and by Exefs
Ungradia
Aug 31 2007, 14:30:16 CEST Killed at Level 87 by Fenza
and by Chris the Almighty
People of the north, Frags:
Pyros Xelith
Aug 27 2007, 20:03:42 CEST Killed at Level 174 by Depry
Aug 31 2007, 14:04:49 CEST Killed at Level 173 by Arage
and by Wulfgar von'Cookie
Huggarn
Aug 27 2007, 20:14:02 CEST Killed at Level 151 by Totosay and by Tabius
Crystania Xelith
Aug 27 2007, 20:49:22 CEST Killed at Level 120 by Ikebo Destroyer
Maximilianes
Aug 27 2007, 19:38:19 CEST Killed at Level 103 by Dura Deluxo
Ersoy
Aug 29 2007, 16:46:59 CEST Killed at Level 116 by Iniby and by Galholt
Hans Shake
Aug 30 2007, 15:25:06 CEST Killed at Level 137 by Dark Erwin
Życzę powodzenia People of the north... bierzcie się do roboty!;)
Marianos
31-08-2007, 20:42
Bana dostał również Dura Deluxo. Sądze że i tym razem team Wulfa przegra. :D
No dziś dobre starcie było poszliśmy na kozaków ale się opłaciło. Szkoda że bana wbiłem ale nie dam im tej przyjemności zfragowania mnie i wyciągnieęcia full seta :P to dopiero początek :evul:
@up
Z tego co wiem to ty drogi Jihranku zdradziłes swoich towarzyszy na rzecz czego? Mocy, ty i tak silny nie bedziesz, bo po wojnie kopną Cię w ... . Wiesz, mogą myśleć tak: zdradziłeś raz, nic nie będzie stało na przeszkodzie żebyś zdradził drugi, co na Pandorii staje się powoli normalne :]
Heh. Ja nikogo nie zdradziłem i nie mam zamiaru sie tłumaczyć kolejnej osobie dlaczego jestem po drugiej stronie barykady i nie wspomagam chłopaków z Polski, a jeżeli nawet zostanę kopnięty w tą d...e to i tak odejdę z tego servera z pełną satysfakcją. Ciao:evul:
Czemu stanąłeś to się nie dziwie trochu, bo wiem jak to wygląda, gdyby nie to Pandoria to byłbym za Nie Polakami :P, bo to różnie bywa, ale od początku... a nie w trakcie, nvm.
GL obu stronom, oby POTN wygrali :P
Murderer
01-09-2007, 11:25
Tie Pogromca banned /o\
A kto powiedział że w trakcie zmieniłem strony? Czy Jihranek był kiedyś w gildii Aristocracy albo POTN? Ja już chłopakom powiedziałem dlaczego im nie pomogę, a te wszystkie obelgi pod moim adresem spływają po mnie. Chciałbym zobaczyć wasze minki jak bana wbiłem. Ehhhhhh a tak blisko było co ? xDDD:evul:
Jeszcze gdybym brał udział w wojnie, pewno bym się ucieszył...
To dopiero poczatek wojny, prawdziwa zabawa jeszcze sie nie zaczela ;)
Btw. GL Jihran, nawet jesli wygracie wojne bedziesz pierwszym ktory dostanie kicka zaraz po nas :p
Ja co prawda juz na pandori nie gram ale gralem i znalem tam duzo osob :D to co sie teraz tam dzieje jest smieszne. Szczegulnie jak oglodalem filmik z wojny jak algon (niegdyś mój ziomek) Poszedl walić polaków xD NOrmalnie zlewe z tego miałem :P Thaldus ban i dobrze. pamietam jak po edron s*******alem przed nim i w kolko sd obrywalem xD Szkoda ze dura banshied ;/ chyba najrowniejszy z h lvl. Linek keidys byl ziomek ale ostatnio sie lamus i slimak z neigo zrobil. Nie wiem moze nowy owner bo nie zaglodalem tam juz z pół roku. Wszyscy powinniście sie uwziasc na Brozyna bo to chyba największa cipa na sererze. Oj jak ja go nie trawie :D że też go ejszcze nikt nie upierdolil to ja sie dziwie. Jak go spotkam na test serwiee dla tutorow to glebe zaliczy gwarantuje mu to xD
Co ma być to będzie.:evul:
Murderer
01-09-2007, 18:20
@Wicheer
ile ja razy takie grozby slyszalem, a nadal sie trzymam ^^
Wszyscy powinniście sie uwziasc na Brozyna bo to chyba największa cipa na sererze. Oj jak ja go nie trawie :D że też go ejszcze nikt nie upierdolil to ja sie dziwie. Jak go spotkam na test serwiee dla tutorow to glebe zaliczy gwarantuje mu to xD
Nie dał Ci eq albo coś i teraz się gniewasz na niego?. Nie lubie jak ktoś mojego rl ziomka obraża -.-.
Dark Brozyn
02-09-2007, 12:21
Ja co prawda juz na pandori nie gram ale gralem i znalem tam duzo osob :D to co sie teraz tam dzieje jest smieszne. Szczegulnie jak oglodalem filmik z wojny jak algon (niegdyś mój ziomek) Poszedl walić polaków xD NOrmalnie zlewe z tego miałem :P Thaldus ban i dobrze. pamietam jak po edron s*******alem przed nim i w kolko sd obrywalem xD Szkoda ze dura banshied ;/ chyba najrowniejszy z h lvl. Linek keidys byl ziomek ale ostatnio sie lamus i slimak z neigo zrobil. Nie wiem moze nowy owner bo nie zaglodalem tam juz z pół roku. Wszyscy powinniście sie uwziasc na Brozyna bo to chyba największa cipa na sererze. Oj jak ja go nie trawie :D że też go ejszcze nikt nie upierdolil to ja sie dziwie. Jak go spotkam na test serwiee dla tutorow to glebe zaliczy gwarantuje mu to xD
i co Ci z tego że mnie tam ujebiesz? Pewnie kupiłeś odpowiedzi do testu i nie wiesz że pkowanie na serwie dla tutorów grozi straceniem swojej posady. I co Ci da że mnie tam zabijesz? Oj dziecko, dorośnij.
Dami to że cie zajebie. Bede mial satysfakcje :) Od niego bym nic nie chciał. Pytań do testu nie kupiłen napku :) A jezeli strace tutora to trudno sie mówi. :) pa spotkamy sie na Teście ;* " H ci w D"
Dark Brozyn
02-09-2007, 12:43
"dami", miejmy nadzieję że jutro jak pójdziesz w końcu do pierwszej gimnazjum nauczysz się poprawnie pisać.
Murderer
02-09-2007, 13:02
H ci w D"
Czy to sie nie pisze przez "ch" ?=oo
Trochę spostrzegawczości i się dowiesz. Patrz avatar.
Murderer
02-09-2007, 15:48
@Wicher
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1625648&postcount=118
Dark Brozyn
02-09-2007, 19:56
Avril Lavigne i disco polo ta ? Hmm ciekawa mieszanka ;D
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul::evul: :evul:
Zbyniu co zrobił wejście :) Witaj Zbigniewie co tam słychać u Ciebie?:evul:
Vlaaaadek
02-09-2007, 22:37
A ja sprzedalem chara i mam was w dupieeee xD Shejq sssij mihauy xD
No Vladziu i tak Cię kocham :P:evul:
Murderer
02-09-2007, 23:35
Avril Lavigne i disco polo ta ? Hmm ciekawa mieszanka ;D
yeah, taki suprisowy chlopak ;d
yeah, taki suprisowy chlopak ;d
Chyba Seprisowy :D
@Brozyn
To będe musiał zdać ten test i lvl troche podbić :D. Wiec See ya Brozyn "killer"
:evul:Zbyniu co zrobił wejście :) Witaj Zbigniewie co tam słychać u Ciebie?:evul:
yoo shejku xDD, wszystko w porządeczku HEHE, czas trochę się zabawić hehehe :P GL
Tak co do Brozyna to nic do niego nie mialem dopoki sie nie dowiedzialem co zrobil pewnej osobie (dwom osobom?) potym moge stwierdzic ze kawal skur**syna z niego ....
Murderer
03-09-2007, 09:30
to ja po angielsku "who cares?" 8o
Morgaroth
03-09-2007, 12:16
A ja jestem inteligenty chłopak i nie gram już tutaj 8o
Bo prędzej czy później złapały by mnie lagi i znów bym musiał nadrabiać mój ciężko zarobiony lvl i skille.
gl & hf chłopaki w wojnie, niechaj wygrają najlepsi.
Dark Brozyn
03-09-2007, 18:25
Tak co do Brozyna to nic do niego nie mialem dopoki sie nie dowiedzialem co zrobil pewnej osobie (dwom osobom?) potym moge stwierdzic ze kawal skur**syna z niego ....
names ;>
<10znakuf>
Wogule z Brozyna to kawał cioty i frajera :P Ostatnio chciało mi sie śmiać jak napisał mi że to ON wyjebal Zyprexa z zerwera. Żal debilu kurwa zastanów sie co ty mówisz. Jeszcze ten twój wiecznie najarany/zjebany kolega/przydupas Brodol. Dawno go nie widzialem ale jak ejszcze gralem to żal mi was było.
Wogule z Brozyna to kawał cioty i frajera :P Ostatnio chciało mi sie śmiać jak napisał mi że to ON wyjebal Zyprexa z zerwera. Żal debilu kurwa zastanów sie co ty mówisz. Jeszcze ten twój wiecznie najarany/zjebany kolega/przydupas Brodol. Dawno go nie widzialem ale jak ejszcze gralem to żal mi was było.
Kozak pisownia.
" ale ale ja jestem dyslektykiem mam prawo ale ale"
Murderer
03-09-2007, 22:30
Po co sie do*******acie do brozyna? On sam moze wiecej niz wy tutaj wszyscy razem wzieci wiec skonczcie.
Pandorians
04-09-2007, 17:56
Po co sie do*******acie do brozyna? On sam moze wiecej niz wy tutaj wszyscy razem wzieci wiec skonczcie.
Odezwał sie :<
Srry Accbuyer :<> Zapomnialem ze ty jestes królem co ma 14 lat :baby:
Murderer
04-09-2007, 22:39
Mam 15 lat i zapewniam Cie ze moge o wiele wiecej niz Ty ;)
Odezwał sie :<
Srry Accbuyer :<> Zapomnialem ze ty jestes królem co ma 14 lat :baby:
odezwał się dorosły, jestem ciekaw ile ty masz lat:baby:
lick lick lick :p:p:p ...a niedługo będziesz jak Suppcio
hahaha ... czemu mnie to nie dziwi ?
Brozyn ... a Ty zrób im przyjemność i chociaż tyłek umyj. :D
Vlaaaadek
06-09-2007, 22:09
Orzech ma 2kk w dupe jak i koljeny server haha xD Bardzo dobrze xD
Orzech ma 2kk w dupe jak i koljeny server haha xD Bardzo dobrze xD
Hi-wyjebać lojalnego ziomka Białego bo spy- zaufać Mr. Evul Cat Nabu Mateuszzzzz- i cieszyć się z lojalnośći
ELO KASZTAN
ragafewee
08-09-2007, 16:51
http://img530.imageshack.us/img530/4583/totekdedjy1.gif
Morgaroth
09-09-2007, 22:14
Wygląda na to, że ludzie z północy nie mają już szans (jeśli w ogóle je mieli). Za pewne większość z was słyszała o hackach Tabiusia i Dury. Ciekawe kto będzie następny xd
Murderer
09-09-2007, 22:22
lick lick lick :p:p:p ...a niedługo będziesz jak Suppcio
hahaha ... czemu mnie to nie dziwi ?
Brozyn ... a Ty zrób im przyjemność i chociaż tyłek umyj. :D
Jesli jeszcze mialbym po co ;)
Wygląda na to, że ludzie z północy nie mają już szans (jeśli w ogóle je mieli). Za pewne większość z was słyszała o hackach Tabiusia i Dury. Ciekawe kto będzie następny xd
za lasami za górami.... pomyśl co piszesz =)
Pandorian technomancer
10-09-2007, 15:10
Jesli jeszcze mialbym po co ;)
bo to lubisz ???
bo sprawia Ci to przyjemność ??
bo masz taka fantazje erotyczną ??
bo lubisz chłopców ??
po za tym na Pandori jesteś, byleś i będziesz like jeden z ministrow w ocenie L. Millera :d jedyne co potrafisz to kupić kolejna postać i sharowac...
jeśli tyle możesz na Pandori to powiedz mi kim jestem.
jak chcesz jakieś podpowiedzi to na prv ^^. no chyba ze razem z Tibia acc dostales tez acc na forum.tibia.pl :d
bo to lubisz ???
bo sprawia Ci to przyjemność ??
bo masz taka fantazje erotyczną ??
bo lubisz chłopców ??
po za tym na Pandori jesteś, byleś i będziesz like jeden z ministrow w ocenie L. Millera :d jedyne co potrafisz to kupić kolejna postać i sharowac...
jeśli tyle możesz na Pandori to powiedz mi kim jestem.
jak chcesz jakieś podpowiedzi to na prv ^^. no chyba ze razem z Tibia acc dostales tez acc na forum.tibia.pl :d
a ty nie wiesz ze nie orientujesz sie kto na nim teraz gra :> wiec..
Murderer
10-09-2007, 17:41
Gowno wiesz, pierdolisz od rzeczy. To konto na peel mam od momentu jego zalozenia ;)
ragafewee
10-09-2007, 21:30
o jezuuu : >
Pandorian technomancer
11-09-2007, 12:50
a ty nie wiesz ze nie orientujesz sie kto na nim teraz gra :> wiec..
na Tibi Tie pogromca / Nilostan gra Adrian a ten tu ciec to sam nie wiem kim może być.
bo Adriana znam z Reala :P i niema 15 lat tak jak pisze ten dzieciak który tu ma konto.
Murderer
11-09-2007, 17:16
Potwierdzasz moje slowa ze gowno wiesz ;)
ragafewee
11-09-2007, 21:20
na Tibi Tie pogromca / Nilostan gra Adrian a ten tu ciec to sam nie wiem kim może być.
bo Adriana znam z Reala :P i niema 15 lat tak jak pisze ten dzieciak który tu ma konto.
Ciekawe kogo się pozna w następne wakacje : )
Sep 11 2007, 19:07:26 CEST Killed at Level 107 by Wulfgar von'Cookie
and by Niel Elwoel
aktualny wynik 17:11
Yeeeee Pinging Edition.:evul: Mało podniecający sposób ale jak bawi pogrywajcie tak.
Yeeeee Pinging Edition.:evul: Mało podniecający sposób ale jak bawi pogrywajcie tak.
ważne że skuteczny :)
Vlaaaadek
12-09-2007, 18:18
Lepiej wyjść na openik :evul::evul::evul::evul:
Vladziu mój fighter :* Zbyniu chodź na wrl a nie pierwdniczysz smuty na forum!!!:evul:
Pyro Aris
14-09-2007, 07:28
oplaca sie zaczac gre na pandorii ?
jakie sa mniej wiecej ceny/jest pa na polakach/i czy ogolnie jest pk ??
A Zapraszamy jeżeli tylko nie będziesz botował i kozaczył wszystko będzie ołłki. Ceny nie są zbyt wysokie :):evul:
A Zapraszamy jeżeli tylko nie będziesz botował i kozaczył wszystko będzie ołłki. Ceny nie są zbyt wysokie :):evul:
Jakby hlvle nie botowały... n/c :P
A co do rozpoczecia gry... zawsze można spróbować, z reguły jak jesteś normalny da się wszędzie pograć :P, a kolejna osoba na Pandori się przyda z racji czasem za słabych respów
11:2 Ankrahmun Battle gdyby nie mass kick(w środku opena:D) było by więcej :( ale 11 też ładna liczba :) Movie plxxxxxx:evul:
oO Globi gra jeszcze na pandorii w Tibie. Uszanowanko. Tutaj twój ex-lider Phykson z Gloria Victis może kojarzysz? początek 2005r. :)
oO Globi gra jeszcze na pandorii w Tibie. Uszanowanko. Tutaj twój ex-lider Phykson z Gloria Victis może kojarzysz? początek 2005r. :)
Hoho, jak nie jak tak :D, Siamano :D. A co do gry to tylko czasami :P, rl rullezzzz
babcia666
18-09-2007, 08:27
Heh szkoda polaków, ale trudno się mówi:) Obejrzałbym sobie Ank~ battle:D
Hmmm co do Brozynka to nic poza tym że dawno temu on i Brodol 30min ganiali się za moim rl (Garfield~)...:D to było żałosne, jak brozyn puscił sd, gar uh, brodol sd, gar uh, brozyn sd...8o aż wreszcie całe 5 bp uh poszło ;D
11:2 Ankrahmun Battle gdyby nie mass kick(w środku opena:D) było by więcej :( ale 11 też ładna liczba :) Movie plxxxxxx:evul:
shejqu , gdyby nie nasza głupota to dzisiejsze statyski by wyglądały 17-17
Murderer
18-09-2007, 16:02
shejqu , gdyby nie nasza głupota to dzisiejsze statyski by wyglądały 17-17
Grunt to przyznac sie do bledu xD
Grunt to przyznac sie do bledu xD
hehehehehe :PP
Ludzie ucza sie na bledach, drugim razem takiego czegos nei zrobimy.
Vlaaaadek
18-09-2007, 22:36
Może orzech wyszedl z formy bo orzechy i kasztany spadły juz z drzew :( kto wie :(
Może orzech wyszedl z formy bo orzechy i kasztany spadły juz z drzew :( kto wie :(
:confused: cięty dowcip ;>
http://gry.onet.pl/1607599,,Blisko_10_000_dolar%F3w_za_posta%E6_z_Wor ld_of_Warcraft,wiadomosc.html
Kris się chyba na WoWa przerzucił.
B):evul:
Vlaaaadek
19-09-2007, 15:37
:confused: cięty dowcip ;>
Nie mam do tego talentu :p
Nie mam do tego talentu :p
hehehehehee
Master Vilum
19-09-2007, 22:48
@Bronek
Jak robisz już ten war stats to weź to uaktualnij ^.-
@Bronek
Jak robisz już ten war stats to weź to uaktualnij ^.-
a co planujecie grać Na Pandori ?;d
Master Vilum
20-09-2007, 00:09
a co planujecie grać Na Pandori ?;d
Gram dla siebie bo lubie^.^ a na Titani i tak wojna więc dlaczego tutaj miałbym sobie nie zacząć? :-)
I dlaczego mówisz w liczbie mnogiej? Ja sam gram ^.-
A że baran z 150 lvlem sie przyczepił do mnie i żąda 1kk odemnie za coś czego nie zrobiłem to jego wybór mam go daleko gdzieś ale widać, że niezłe PA się tu choduje xD
(all jest na forum na 2 stronce podajrze tibia.com)
Kasztan7
20-09-2007, 22:05
Matka starego vlad petrova ma glos jak dziwka ;] wiecie o tym : >
Murderer
20-09-2007, 22:17
Matka starego vlad petrova ma glos jak dziwka ;] wiecie o tym : >
nie rob z siebie wiekszego idioty niz jestes w rzeczywistosci >,<
LOL, ale baty wczoraj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ohhhh zbyniu zbyniu :( I po co wam to wszystko? A tak btw. wy lubicie te schody na dragach 3x czy co? ciągnie was do nich strasznie :p Zbyszku pomyśl nad swoją postacią czy warto było i nadal jest...:evul:
Hehe, żebyście wszyscy tak dużo robili jak mówicie... :P
hehehe ja im nie muszę nic robić, oni sami sobie robią krzywde :):evul:
ragafewee
21-09-2007, 15:03
życie...
.
1-2 assasin star więcej i to wy byście przegrali tą battle :D :evul:
Pamiętaj że ludzie patrzą na wynik wojny a nie kto miał przewagę a komu co brakło.:evul:
Pamiętaj że ludzie patrzą na wynik wojny a nie kto miał przewagę a komu co brakło.:evul:
zgadza się ale we wcześniejszym poście napisałeś tak że można by było wydedukować że rzuciliscie FB i się po zabijaliśmy
Chyba nie zrozumiałeś mojego posta chodziło w nim bardziej o całokształt war, że to wam się walczyć zachciało nie nam i to wy sobie sami szkodzicie. :):evul:
A Gildia którą utworzył erimox jest neutralna? miałem przerwę miesiąc bo bana mi wlepili ale pogubiłem sie trochę bo messy tezzie oraz sepultus byli w Aristocats.
To jest gidia neutralna i oznacza to że odeszli od wojny?
Chyba nie zrozumiałeś mojego posta chodziło w nim bardziej o całokształt war, że to wam się walczyć zachciało nie nam i to wy sobie sami szkodzicie. :):evul:
eh.. zastanów się co ty piszesz, niewiesz od czego wojna sie zaczeła? już mnie troche to irytuje bo ci juz mówiłem to z 100x razy...
Diablord
23-09-2007, 14:30
Ja miałem być neutralny... Najpierw jak grałem sorcem to Pyros powiedział, że jestem free i moge expić, a pare h później Radolv i Lucius Stormblade ubili mnie jak ryby sobie łowiłem...
Zacząłem grać knightem, byłem w neutralnej gildii. Wyjechałem na tydzień do Zakopanego i po powrocie padłem od ~10 członków Aristocats jak tylko poszedłem na żółwie.
Wasza gildia co innego mówi a co innego robi. I pewnie przez to PA, zabijanie kogo się da bez wyraźnego powodu zaczęła się wojna.
Vlaaaadek
23-09-2007, 18:00
Nie, wojna zaczęła się dlatego ze orzech jest śmieciem i nikt go nie chce na tym servie:) I ci wszyscy którzy padają mogą podziękować jemu xD
Diablord
23-09-2007, 19:22
A co ma Orzech ze mną wspólnego? Furora łączy wiele ludzi. To nie jest zadne wytłumaczenie. Pyros i ekipa zawsze zabijali kogo chcieli. nie dziwie sie, że wkońcu ktoś się wqrwił :D
Vlaaaadek
23-09-2007, 19:47
A no ma orzech z tobą tyle wspólnego co i ja miałem ale w końcu przeszliśmy z Raaeellem na dobrą stronę mocy xD
Vlaaaadek
24-09-2007, 22:21
http://img57.imageshack.us/my.php?image=hahahahahawm5.png xDDDDD A wiec SIEG HEIL NIECH ZYJE ZWYCIESTWO XD
ragafewee
25-09-2007, 16:06
http://img57.imageshack.us/my.php?image=hahahahahawm5.png xDDDDD A wiec SIEG HEIL NIECH ZYJE ZWYCIESTWO XD
n/c - . - Widać że swe i kilku polaczków rasiści..
wrogonastawiony
25-09-2007, 19:31
To jest śmieszne ? Kto cie wystrugał ?
:(
Vlaaaadek
25-09-2007, 22:10
n/c - . - Widać że swe i kilku polaczków rasiści..
Nooo proste =D Wielki Patrioto ueheheh =D
To jest śmieszne ? Kto cie wystrugał ?
Ale masz eloelo texty kurwa no pojechałes mi :<
Grimberg
25-09-2007, 22:12
HEIL SIEG _Vlaaaaaaaaaaaaaaaaaadek jestem z toba.. karac zydow :D
Vlaaaadek
25-09-2007, 22:14
Taaa:D Karać a jakże! xDDDDDDDD
Grimberg
25-09-2007, 22:18
Moze ktos chce dolaczyc? I pierdolnac zyda kasztanem? (orzech biedak)
A jak tam Kasztany leci? Teraz Kris wam bedzie kupowal nowe pokemony czy moze zainwestuje w nowe chary na non-pvp?8o
Murderer
25-09-2007, 22:37
Skonczcie z tymi rasistowskimi tekstami, bo robicie sie zalosni.
Jesteś Żydem? Bo jeśli się wstydzisz swojej narodowości to nie znaczy, że masz "karać" swoich braci faszysto. Sieg Hail do kołyski śpiewał Ci tata? Dzieciak podłapał tekst, pojęcia nie ma co znaczy holocaust i myśli, że takie teksty zrobią z niego kogoś ważnego. Weź Vladka za rączkę, pojedźcie do Oświęcimia to może trochę zrozumiecie.
Conajmniej głupie...
ragafewee
26-09-2007, 16:06
Nooo proste =D Wielki Patrioto ueheheh =D
Ale masz eloelo texty kurwa no pojechałes mi :<
napisałem gdzieś że jestem patriotą? Mnie to boli jaki taki dzieciak jak ty sobie nie zdaje sprawy co piszę. Uczysz się historii?
@Brozyn
Musimy pogadać w grze. Bo mnie lekko zdenerwowałeś.
Vlaaaadek
26-09-2007, 16:51
Jesteś Żydem? Bo jeśli się wstydzisz swojej narodowości to nie znaczy, że masz "karać" swoich braci faszysto. Sieg Hail do kołyski śpiewał Ci tata? Dzieciak podłapał tekst, pojęcia nie ma co znaczy holocaust i myśli, że takie teksty zrobią z niego kogoś ważnego. Weź Vladka za rączkę, pojedźcie do Oświęcimia to może trochę zrozumiecie.
Byłem w Auschwitz 3 razy :<
napisałem gdzieś że jestem patriotą? Mnie to boli jaki taki dzieciak jak ty sobie nie zdaje sprawy co piszę. Uczysz się historii?
Ta ucze sie a nawet troche wiecej ;< 6 na świadectwie z ubiegłego roku ( 2 kl gim ) i 17 miejsce w wojewódzkiej olimpiadzie kuratoryjnej z historii;)
Ta ucze sie a nawet troche wiecej ;< 6 na świadectwie z ubiegłego roku ( 2 kl gim ) i 17 miejsce w wojewódzkiej olimpiadzie kuratoryjnej z historii;)
Może mi powiesz co obchodzi mnie ocena dzieciaka z 2 gimnazjum?[to juz 15 lat powah!!!!!!]
Jak dla mnie możesz mieć nawet magistra konstrukcji słoików.
Byłeś w Auschwitz i co? Fajnie było? Sprzedawali popcorn? Z twojej relacji tak wygląda...
BTW. Historia jest przedmiotem pamięciowym więc tu nie byłsnołeś inteligencją hauhahuauhahauhauhauhuha
Apropos tych okrzyków, to większość Aristocats ich używa, i nie wiem czemu ich to tak bawi.
ragafewee
26-09-2007, 22:07
zeskanuj dokument ukończenia 2 gimnazjum i z olimpiady to Ci uwierzę : >
Vlaaaadek
26-09-2007, 22:15
Może mi powiesz co obchodzi mnie ocena dzieciaka z 2 gimnazjum?[to juz 15 lat powah!!!!!!]
Jak dla mnie możesz mieć nawet magistra konstrukcji słoików.
Byłeś w Auschwitz i co? Fajnie było? Sprzedawali popcorn? Z twojej relacji tak wygląda...
BTW. Historia jest przedmiotem pamięciowym więc tu nie byłsnołeś inteligencją hauhahuauhahauhauhauhuha
Apropos tych okrzyków, to większość Aristocats ich używa, i nie wiem czemu ich to tak bawi.
Z anonimami nie rozmawiam ; > Papa inteligentny chłoptasiu :(
a tak btw. gesty typu "Sieg Heil" są zakazane tylko wtedy gdy laczą sie z publicznym propagowaniem faszyzmu to nie jest zadne Heil Hitler czy cos z tych rzeczy tylko "NIECH ZYJE ZWYCIESTWO" w jezyku niemieckim ;)
Vladek widze że czujesz się kimś po wstąpieniu do Aristocats ;] Życze powodzenia, plus moje proroctwo , że zostaniesz wy*uhany na 1 zakręcie przez "kolegów" z lepszego kraju.
Murderer
26-09-2007, 22:43
To sa idiotyczne i dziecinne zachowania wiec skonczcie z tym idiotyzmem.
Vladek widze że czujesz się kimś po wstąpieniu do Aristocats ;] Życze powodzenia, plus moje proroctwo , że zostaniesz wy*uhany na 1 zakręcie przez "kolegów" z lepszego kraju.
To trochę pachnie rasizmem, co też jest głupie. Nie liczą się narodowości... zdajcie sobie z tego sprawę.
ragafewee
27-09-2007, 08:08
Z anonimami nie rozmawiam ; > Papa inteligentny chłoptasiu :(
a tak btw. gesty typu "Sieg Heil" są zakazane tylko wtedy gdy laczą sie z publicznym propagowaniem faszyzmu to nie jest zadne Heil Hitler czy cos z tych rzeczy tylko "NIECH ZYJE ZWYCIESTWO" w jezyku niemieckim ;)
+ swastyka w tle :>
Vladek to nie zmienia faktu że jesteś antysemitą :<<<<<<<<<<
Raaeell i tak bedziesz wyjebany w dupe, nie wazne czy my wygramy czy oni. Wiec lepiej zacznij wychodzic na dwor, uczyc sie czy huj tam wie co innego robic a nie siedziec 24h przed kompem czyhajac na okazje do expienia. Predzej czy pozniej poczujesz jak jest traktowane kurestwo i konfidenstwo na Pandorii.
_/
Vladek to nie zmienia faktu że jesteś antysemitą :<<<<<<<<<<
Raczej debilem.
Raczej debilem.
nie chciałem być taki lapidarny xdddddddddddddddddd
Malitian
27-09-2007, 22:52
Szkoda tylko ze Polacy na pandori za dozo o pvp nie wiedza i brak im osoby która by tym wszystkim pokierowala
Vlaaaadek
27-09-2007, 22:58
Raczej debilem.
Debil to sobie mów do ojca który i tak już jest wystarczająco skrzywdzony ze zrobił takiego przygłupa jak ty :<
btw. Wracaj na Furore =DDDDDDDDD Pogadaj ze Zwidkiem o paymencie.
Raaeell i tak bedziesz wyjebany w dupe, nie wazne czy my wygramy czy oni. Wiec lepiej zacznij wychodzic na dwor, uczyc sie czy huj tam wie co innego robic a nie siedziec 24h przed kompem czyhajac na okazje do expienia. Predzej czy pozniej poczujesz jak jest traktowane kurestwo i konfidenstwo na Pandorii.
_/]
Pożyjemy, zobaczymy. Póki co to wy siedzicie 24/h na ventrilo a i tak dostajecie w pizde bo jestescie niczym innym tylko zalosnymi noobami ktore potrafia sie tylko odgrazac na forum i napinac pod depo.
Szkoda tylko ze Polacy na pandori za dozo o pvp nie wiedza i brak im osoby która by tym wszystkim pokierowala
Jak to nie maja pojecia? Maja w swojej gildi masterow pvp z Duskiness ktorzy dostali w pizde przed updatem mając w gildi 270~ msa i 190~ msa ( najlepszym msem w Vision byl wtedy Zwidek, 140 ms na poczatku wojny ktorego petrobot skladal pratycznie na jednego sdka ). No ale w Dusk~ Impossible is nothing;)
Murderer
27-09-2007, 23:50
@Raaeell
prosze Cie, zamknij sie juz lepiej.
Tak sobie mysle...
Vlad czy tam raaeell nie znam was, rzecz w tym natomiast, ze skoro stuknelismy
cloxtera i wizza i jakos nie skonczylo sie to dla nas tragicznie, to zastanawiam sie co by bylo gdybysmy stukneli was?
Jak Wam sie wydaje>?
Już to wcześniej powiedziałem,
ale powtórzę to po raz ostatni.
Z reguły jest tak, że ci , którzy nie mają nic do powiedzenia w grze,
są mistrzami forum ( czyt. próbują się jakoś odgryźć na przeciwniku ).
Z przykrością stwierdzam, że Wy nawet tego nie potraficie.
Raaeel~ chcesz sprawdzić swoje umiejętności i przekonać się jaki jesteś twardy?
A może chcesz sprawdzić czy Twoi kumple Ci pomogą? ;)
Skończ pierdolić bezsensu i zrób coś pożytecznego,
jeśli chcesz, żeby Cię szanowano, to albo szanuj innych,
albo zasłuż sobie na to :]
/ Stand up for the "Stanhope Crew" :D
to trochę żeby uspkojić nerwy xDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=tvRzHPrswxg
OSCAR DLA LEMANA !!!!!!!!
Murderer
28-09-2007, 22:59
Leman nie tylko robi swietne filmy, takze jest doskonalym paparazzi(zob. moja fota, tak jakby z ukrycia ;d)
To nie ja sie napinam tylko vlad także chłopaki dajcie sobie na looz ;)
P przeczytanych wielu postach mastaha vlada wydaje mi sie, że stanowicie jedność. W tibia rules nie bede wchodził ;]
Jeżeli Ci chodzi o to ze ma napisane Raaeell & Vlad Petrov to dlatego ze znamy sie z rla
owned :<<<<<<<<<<<<
Debil to sobie mów do ojca który i tak już jest wystarczająco skrzywdzony ze zrobił takiego przygłupa jak ty :<
btw. Wracaj na Furore =DDDDDDDDD Pogadaj ze Zwidkiem o paymencie.
Nie ma to jak inteligentny pojazd po rodzicach Xd
Jak to nie maja pojecia? Maja w swojej gildi masterow pvp z Duskiness ktorzy dostali w pizde przed updatem mając w gildi 270~ msa i 190~ msa ( najlepszym msem w Vision byl wtedy Zwidek, 140 ms na poczatku wojny ktorego petrobot skladal pratycznie na jednego sdka ). No ale w Dusk~ Impossible is nothing;)
Powiedz mi co Ty sobą reprezentujesz jeśli chodzi o PvP?
Jeśli nilostanem gra nadal pan Adrian to założę się że jeśli by doszedł do People of the north to aristo~ miało by większe problemy.
Murderer
30-09-2007, 14:59
ale nie doszedl <bezradny>
Pandorians
30-09-2007, 15:39
Nilostan W Aristocats nice :)
btw. potn wyzuca tych ludzi co nie trzeba a zostawia spy zal mi was a najbardziej orzecha :(
ragafewee
30-09-2007, 16:03
Myślę nad zrobieniem filmiku z fragami : ) ale nie mam jak na razie wszystkich tibicams z fragami :<
Dark Brozyn
30-09-2007, 18:39
http://pl.youtube.com/watch?v=NwIkXc0biBI
To masz fragi polaków narazie.
ragafewee
30-09-2007, 21:07
Hehe widziałem już ten filmik. Dobra muza... Ale już troszkę więcej jest fragów.
Murderer
02-10-2007, 18:28
grats ;d;d
Osiol221
02-10-2007, 20:03
przynajmniej walczą a nie ty najpierw wyliżesz tyłeczek następnie dochodzisz w momencie gdy tam ci mają przewagę :)
btw: "polaków" ?? zmieniłeś obywatelstwo?? żeby sie nie narażać swe?? gz?? kim teraz jesteś?? z pewnością odpiszesz coś zabawnego typu "Rumunem" itp.
przynajmniej walczą a nie ty najpierw wyliżesz tyłeczek następnie dochodzisz w momencie gdy tam ci mają przewagę :)
btw: "polaków" ?? zmieniłeś obywatelstwo?? żeby sie nie narażać swe?? gz?? kim teraz jesteś?? z pewnością odpiszesz coś zabawnego typu "Rumunem" itp.
A co ty możesz wiedzieć? Poza tym POTN to większość nowych graczy, a nie kumpli Brożyna, chociaż PotN ma dobry powód do walki, ale nvm. A co do jego dojścia do Aristocats, na jego miejscu też bym tak zrobił, nie doszedł do nich dlatego, że wygrywają... przecież był neutralny, nic mu sie nie działo...
Murderer
02-10-2007, 23:08
21:31 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kaiobito. She was killed by Pyros Xelith.
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/kaiodead.jpg
przynajmniej walczą a nie ty najpierw wyliżesz tyłeczek następnie dochodzisz w momencie gdy tam ci mają przewagę
Taaa brozyn jest znany z tego, że jak nie wie co odpisać z braku argumentów to wstawi jakieś gówno w stylu "cry me a river" etc ... cóż inteligentnej riposty to się raczej Osioł po nim nie spodziewaj :D
Ps. Widzę że nie tylko ja zauważam skłonności brozyna do wygrywającej strony w każdym konflikcie. Pan Krzysiu to taki tibijski kogucik na wietrze. Tam zapieje, gdzie wiatr zawieje ... ;)
aaa i co do narodowości, to nie zapominajmy że pan brozyn jest z Halmstadu ;) ... wyrzekł się swoich rodzinnych Pyskowic hahaha
Taaa brozyn jest znany z tego, że jak nie wie co odpisać z braku argumentów to wstawi jakieś gówno w stylu "cry me a river" etc ... cóż inteligentnej riposty to się raczej Osioł po nim nie spodziewaj :D
Ps. Widzę że nie tylko ja zauważam skłonności brozyna do wygrywającej strony w każdym konflikcie. Pan Krzysiu to taki tibijski kogucik na wietrze. Tam zapieje, gdzie wiatr zawieje ... ;)
aaa i co do narodowości, to nie zapominajmy że pan brozyn jest z Halmstadu ;) ... wyrzekł się swoich rodzinnych Pyskowic hahaha
Mało wiesz, a głupoty gadasz...
Globi jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej nic nie mów. Jeżeli już jednak zdecydowałeś się na odpowiedź na mojego posta to by wypadało chociaż napisać gdzie według Ciebie się mylę i podać ewentualny kontrargument. Nie zrobiłeś tego, więc nie mam o czym z Tobą polemizować. Cóż za szkoda. :D
Myślę też, że cytowanie całego mojego posta nie jest konieczne, jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim. Jeżeli więc nie chcesz być uważany za trolla internetowego w przyszłości, to odsyłam do netykiety.
Zauważyłem też Twoją tendencję do wypominania innym rzekomej niewiedzy:
Mało wiesz, a głupoty gadasz...
A co ty możesz wiedzieć?
Mam nadzieję, że w następnym poście oświecony Globi, rozwieje wątpliwości takiego plebsu, jak my ;) i uraczy nas swoją wiedzą i mądrością.
Ps. Zaciekle tego brozyna bronisz. Mam nadzieję, że chociaż zyskasz sobie sprzymierzeńca tym wazeliniarstwem ... no chyba że to Twój chłopak ... :D jeśli tak, to rozumiem czemu tak za nim obstajesz, mimo jego zachowania ... czyżby zaślepienie ??
Ps. Zaciekle tego brozyna bronisz. Mam nadzieję, że chociaż zyskasz sobie sprzymierzeńca tym wazeliniarstwem ... no chyba że to Twój chłopak ... :D jeśli tak, to rozumiem czemu tak za nim obstajesz, mimo jego zachowania ... czyżby zaślepienie ??
Mniej niż zero... takich mądrych słów używałeś a końcówka taka... Brozyn is my rl friend, wiec czemu mam nie stawać za nim? Loyality ;]
Co do moich komentarzy, zostały zapewne źle zrozumiane, nie wywyższam się i nie mam takiego zamiaru, jestem zwykłym człowiekiem, wbrew niektórych opinii. Napisałeś, że Brozyn wybiera wygrywającą strone, tak? A skąd to możesz wiedzieś, podał Ci powód dlaczego przyłączył się do Aristocats, nie podał? Więc po co głupio (że tak się wyraże) komentujesz, ja powód znam i popieram go.
Wystarczająco wyjaśniłem? Jak coś mogę przeliterować, ale trochę to potrwa :P. Jeszcze jedno, głupie odpowiedzi do głupich komentarzy. Remember that.
Peace plebs :P
...ależ Cię zabolała ta końcówka. Niestety moim zdaniem popierasz brozyna bezmyślnie we wszystkim co robi, tylko dlatego że to Twój kolega. Wiesz co? To nie jest lojalność, tylko ślepe uwielbienie. Rozumiem, że nic rażącego w zachowaniu brozyna nie widzisz. OK Twoja sprawa. Brozyn mówił że chciał pozostać neutralny i nie chciał podobno pchać się do tej wojny ale polacy go nękali, więc postanowił przyłączyć się do catsów. To by było tyle tytułem tej fascynującej opowieści o losach bohaterskiego brozyna. Jednak dziwi mnie to, że nie przeszkadza mu, że za kamratów ma wypaczonych rasistów jak Squidster, Drotter itp. Oczywiście mam nadzieję, że jesteś na tyle oświecony za jakiego się uważasz i wiesz o noobcharach catsów i o tym jak oni się zachowują w stosunku do polaków. (fajnie być prześladowanym tylko za to, że jesteś polakiem no nie ?) Nie chcę już komentować układania swastyki w Svargondzie i wykrzykiwania antysemickich haseł przez nowych kamratów brozyna, bo moim zdaniem zachowanie to jest infantylne i żałosne.Jeżeli Twój tak zwany przyjaciel popiera takich ludzi wstępując do ich gildii i walcząc po ich stronie, to świadczy tylko o nim. Szczerze mówiąc, to nie sądzę że jest z nimi dla ideałów. Oczywiście do POTN nikt również nie kazał mu się przyłączać, jeżeli jak mówi "nie ma tam kolegów".
jestem zwykłym człowiekiem, wbrew niektórych opinii.
Ten tekst mnie rozbroił. ... a co ? dla niektórych jesteś uber-człowiekiem ? fanklub masz jakiś ? mogę się zapisać ? ;)
Dark Brozyn
03-10-2007, 16:53
Chłopcy z furory nie za bardzo mnie lubią, oni uważają że jak jestem z nimi to jestem fajny, nie jestem z nimi to nie jestem fajny. I oni obiecali mi kicka z pandorii to chyba nie będę im pomagał w wojnie żeby mnie później kopneli w dupę. Przegrali wojnę na Kyrze, Furorze i Morganie - teraz czas na Pandorię. I moja lokalizacja nie ma nic do tego, to chyba Ty liinek to piszesz i co Cię tak boli? Napiszę Pyskowice bo mi wszystko jedno co tam jest bo skąd się jest to stamtąd sie jest xD A żadnej skłonności to wygrywającej strony nie mam bo walczyłem tylko w wojnie przeciw glamour bo nie miałem wyboru bo też mnie chcieli wyjebać z serva. Osiol i nie martw się, jestem polakiem i się tego nie wstydzę, każdy to wie.
...ależ Cię zabolała ta końcówka. Niestety moim zdaniem popierasz brozyna bezmyślnie we wszystkim co robi, tylko dlatego że to Twój kolega. Wiesz co? To nie jest lojalność, tylko ślepe uwielbienie. Rozumiem, że nic rażącego w zachowaniu brozyna nie widzisz. OK Twoja sprawa. Brozyn mówił że chciał pozostać neutralny i nie chciał podobno pchać się do tej wojny ale polacy go nękali, więc postanowił przyłączyć się do catsów. To by było tyle tytułem tej fascynującej opowieści o losach bohaterskiego brozyna. Jednak dziwi mnie to, że nie przeszkadza mu, że za kamratów ma wypaczonych rasistów jak Squidster, Drotter itp. Oczywiście mam nadzieję, że jesteś na tyle oświecony za jakiego się uważasz i wiesz o noobcharach catsów i o tym jak oni się zachowują w stosunku do polaków. (fajnie być prześladowanym tylko za to, że jesteś polakiem no nie ?) Nie chcę już komentować układania swastyki w Svargondzie i wykrzykiwania antysemickich haseł przez nowych kamratów brozyna, bo moim zdaniem zachowanie to jest infantylne i żałosne.Jeżeli Twój tak zwany przyjaciel popiera takich ludzi wstępując do ich gildii i walcząc po ich stronie, to świadczy tylko o nim. Szczerze mówiąc, to nie sądzę że jest z nimi dla ideałów. Oczywiście do POTN nikt również nie kazał mu się przyłączać, jeżeli jak mówi "nie ma tam kolegów".
Według mnie nie ma narodowości w Tibii <szkoda, że jest nas mało... swe rox, pl rox...>. Z racji powodu do wojny to przyznaje PotN rację, to co zrobili na PoI było... n/c. Pandoria jest takim światem, gdzie najpierw sobie najsilniejsi pomagają, by wykopać nowych, jakby ich nazwać, pretendentów do korony :P <np. Glamour>. Po czym następuje kopniak i w większości polska załoga dostaje po nosie, bo Glamour się do nich przyłącza... <szczerze mówiąc trochę tego nie czaje, ale cóż...>. Trzeba sobie radzić, btw. czemu Nilostan/Tie nigdy praktycznie nie miał u nich przypału, szacunek? Większość Polaków nie potrafi go zdobyć... Co do sytuacji Brozyna, to PotN nie okazało się wcale lepsze wyzywając go i jego rodzine, ale to tak jak w sytuacji Aristocats, nie są wszyscy tylko poszczególne pionki... A co do wielbienia Brozyna, nie dzięki, nie dzisiaj :P Menda nawet przyjechać nie chce :D <Brozyn xP>, ale fakt faktem to mój kumpel i staram się dementować różne plotki.
Ten tekst mnie rozbroił. ... a co ? dla niektórych jesteś uber-człowiekiem ? fanklub masz jakiś ? mogę się zapisać ? ;)
Haha xD, to juz musisz sam załatwić, znaleźć odpowiednie osoby, przejść wstępny egzamin i wtedy się zobaczy xP.
To się rozpisałem... :P
Chłopcy z furory nie za bardzo mnie lubią, oni uważają że jak jestem z nimi to jestem fajny, nie jestem z nimi to nie jestem fajny. I oni obiecali mi kicka z pandorii to chyba nie będę im pomagał w wojnie żeby mnie później kopneli w dupę. Przegrali wojnę na Kyrze, Furorze i Morganie - teraz czas na Pandorię. I moja lokalizacja nie ma nic do tego, to chyba Ty liinek to piszesz i co Cię tak boli? Napiszę Pyskowice bo mi wszystko jedno co tam jest bo skąd się jest to stamtąd sie jest xD A żadnej skłonności to wygrywającej strony nie mam bo walczyłem tylko w wojnie przeciw glamour bo nie miałem wyboru bo też mnie chcieli wyjebać z serva. Osiol i nie martw się, jestem polakiem i się tego nie wstydzę, każdy to wie.
Po pierwsze nikt cie nie lubi od nas :F
Po 2 przegralismy na Furora a nie na jakiejs kyrze czy morganie
Po 3 kotku twoj jihranek mial mial tam 140ek Anadumim czy jakos tak i mu pojechali do 98 lvl:S
I FAJNIE ZE JESTES POLAKIEM XD
Dark Brozyn
03-10-2007, 18:15
Już wszystkie chary kupiłeś i porozdawałeś je kretynkom z furory? Ponczku :>
Tak więc Brozyn widzisz, jesteś po stronie aristocats, bo nie chcesz być wywalony z serwa, mimo tego jacy (w przytłaczającej większości) są członkowie tej gildii. Oczywiście powodem mojej niechęci do nich nie jest ich przynależność narodowa, ale fakt jak traktują polaków za sam fakt bycia polakiem. Wiesz, może Ci nie przeszkadza że Suvri swego czasu (jak jakiś idiota wymyślił rasistowską wojnę pl-swe) biegał pod Carlin i wydzierał ryj "burn poland" (czy tam polacks). Dla mnie jednak takie zachowanie coś znaczy i nie przyłączyłbym się do nich nawet kosztem wywalenia mnie z serwera. Ok może Twój lvl więcej znaczy od mojego, ale dla niektórych ideały znaczą więcej niż bycie w wygrywającej gildii. Szczerze mówiąc POTN nie ma szans na wygranie tej wojny, więc i tak nie zostałbyś wykopany z pandy, ... no chyba że któremuś z Twoich aktualnych towarzyszy broni by się coś w Tobie nie spodobało (czyt. znalazłby sobie pretekst do unjusta) Z drugiej jednak strony rozumiem to, że nie chciałeś się przyłączyć do POTN. Również nie popieram acc-buyerów. Jechanie po Twojej rodzinie również było na poziomie 11-latków spod depo. Liinkiem oczywiście też nie jestem. Wiem trochę o Tobie, bo pamiętam czasy jak miałeś 60 lvl. Wtedy jeszcze dało się z Tobą pogadać. Dzisiaj niestety włączyła Ci się bramka levelowa w oczach i od jakiegoś czasu przestałeś dostrzegać komunikaty od ludzi poniżej 100 lvl. Zresztą teraz i tak nie mam już Ci nic do powiedzenia.
aaa i życzę powodzenia u boku nowych "przyjaciół"-rasistów. Szkoda, że nie widzisz że ich zachowanie i nienawiść do polaków tyczy się również Ciebie.
drogi DNX przestań pie.....ć głupoty jak nie wiesz jak było. Na Morganie miałem 90 Ed mojego chara. Pomagałem expić koledze 150msem a tego 140Ek dostałem tylko na war. Tak więc nic mi nie pojechali a że hacka obskoczył właściciel to już inna bajka. Co do Brozyna jego wybór miał okazje dołączyć wykorzystał ją i teraz on jest teraz w dogodnej sytuacja. Na koniec już przestańcie spamować na forum i zajmijcie się war bo jak na razie na postach się kończy.:evul:
Nie chcę mi się już tu pisać bo żałosny robi się ten temat. Ciao:evul:
Murderer
03-10-2007, 20:42
Jesli zasluzysz na szacunek, to nie uslyszysz zadnych rasistowskich wyzwisk pod swoim adresem.
Jesli zasluzysz na szacunek, to nie uslyszysz zadnych rasistowskich wyzwisk pod swoim adresem.
To ma byc usprawiedliwienie? Czyli wedlug ciebie jesli jakis Szwed wyzywa Polaka(Nieszanowanego Nooba) ze wzgledu na narodowosc to wszystko jest ok i to juz nie jest rasizm? rotfl
Pandorian technomancer
04-10-2007, 10:50
Każde wyzwisko skierowane w stronę Polaków jest skierowane w moja stronę.
A Ty jeśli uważasz ze pod Twoim adresem nie są kierowane wyzwiska obrażające Twoja narodowość to już nie mój problem.
A tak poza tym Andy w rozmowie ze mną wyraził dość obraźliwą opinie o Tobie. I z tego co wiem po wygranej wojnie to ty będziesz pierwszy do wykopania z serwa bo zdaniem większości graczy Aristocats zdobyłeś zbyt mocna pozycje na serwerze. A co do szacunku to ty go nigdy nie miałeś na tym serwerze :) zawsze byłeś tylko marionetką.
btw. widzialem twoja fotke z reala fajna masz różowa polówke i buciki ferrari :D
"...buty Ferrari i różowe polówki, na mieście mnóstwo pedałów..."
btw. widzialem twoja fotke z reala fajna masz różowa polówke i buciki ferrari
hahahaha OWN3D :D
Murderer
04-10-2007, 16:02
Chcialem zaproponowac psychiatre ale widze ze okulista tez nie zaszkodzi.
edit:
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0229.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0234.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0235.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0237.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0238.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0239.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0248.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0249.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0251.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0255.jpg
no widzisz jihranek ale grales na nim a ja mam na mysli ze nikt kto jest z furory nie gral na morganie na kyrze to chyba hasek ma 60 rp Xd
kaiobito tez nie jest moj i co z tego xD
Murderer
06-10-2007, 15:27
http://i44.photobucket.com/albums/f14/Tiepaccman/UO0260.jpg
Pozdro ;d
ragafewee
06-10-2007, 21:25
ohoho PA się zaczęło kolegów Aristocats na polakach xD
Extermination już od dawna robi PA na Polakach, dziwie sie troche ze Aristocrats zaczeli tak późno.
Malitian
07-10-2007, 22:19
Hmm czyli jeżeli ktoś mieszka w szwecji to jest od razu rasista? Dobrze wiedzieć thx chłopaki jednak ja bym wam radził wziasc sie za wojnę bo już chyba długo nie pogracie :p
ragafewee
08-10-2007, 00:01
http://img221.imageshack.us/img221/9121/ungraida0190mq6.jpg
Malitian
08-10-2007, 01:54
Up kto taki lady secik zostawil?:p
wrogonastawiony
08-10-2007, 15:13
Chyba Chris the Almighty.
Hmm czyli jeżeli ktoś mieszka w szwecji to jest od razu rasista? Dobrze wiedzieć thx chłopaki jednak ja bym wam radził wziasc sie za wojnę bo już chyba długo nie pogracie :p
???????????????????????
Brawo People of The North xD !
wrogonastawiony
08-10-2007, 17:14
Pisze sie wziąć panie mądralo :-) Taki rezolutny jestes a prostego slowa napisac nie potrafisz... i ty tutaj pouczasz kogos w prowadzeniu wojny ?
Dark Brozyn
08-10-2007, 18:44
Brawo People of The North xD !
veri bravo
Brozym ty nie padłeś? That's my man xD, G-ce i P-ce nie padają tak łatwo xP
:confused: Nic dodac nic ujac od dzis Extermination
uznajemy za gildie walczaca przeciw Heat
;(
Dark Brozyn
12-10-2007, 23:32
Czyli wasze prawdopodobieństwo wygrania wojny z dwóch procent spada do jednego procenta.
@up: Trudno to mowic wogole o szansie...
Czyli wasze prawdopodobieństwo wygrania wojny z dwóch procent spada do jednego procenta.
Jakos damy rade B)
wrogonastawiony
13-10-2007, 14:29
Heh, a na furce poszła plota ze Kaiobito to char Taifuna xd
nie wypowiadaj się na ten temat... kelnerze...
nie wypowiadaj się na ten temat... kelnerze...
Hahaha, dobre pociśnięcie to było :P
Hahaha, dobre pociśnięcie to było :P
łaaaaaaaaa no to mu pojechał, człooowiiieeku
sepultus
18-10-2007, 04:12
A ja sie bardzo nudze padlem sobie dzisiaj na hydrach dostalem takie combo az sie zes**** i wiecie co ja na to ?
ide wale sobie 5kk w jeden dzien soon
sepultus
18-10-2007, 12:13
Wlasnie sie dowiedzialem ze orzech kupil taifuna devilry, wiec opuszcza pandorie ? btw sprzedaj mi wulfa :) sorc mi sie znudzil
wrogonastawiony
18-10-2007, 12:50
To o kupnie Taifa to najprawdopodobniej plota-)
Pandorian technomancer
19-10-2007, 09:36
.... i wiecie co ja na to ?
ide wale sobie 5kk w jeden dzien soon
a potem sie budzisz i mamusia musi prac znowu pościel :D
grasz jak nooob i padasz jak nooob za wysokie progi na kogos takiego jak ty
a potem sie budzisz i mamusia musi prac znowu pościel :D
grasz jak nooob i padasz jak nooob za wysokie progi na kogos takiego jak ty
on przynajmniej może grać ; ]
Wlasnie sie dowiedzialem ze orzech kupil taifuna devilry, wiec opuszcza pandorie ? btw sprzedaj mi wulfa :) sorc mi sie znudzil
Niesprrzedamy wulfa za to sprzedalismy ci kopa boli nie?;(
Pandorian technomancer
24-10-2007, 12:36
on przynajmniej może grać ; ]
Sugerujesz ze ja nie mogę ;>
Originally posted by Tie Pogromca on 23.10.2007 20:35:13:
> @Oini
> Dude, I am sorry but u're hunted since now. You stole
> Ceriux's 400k but feel my favour, your payment is
> 350k or I'll find you on exp place...
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
A miało być tak pięknie hueuhe. Jednego dzieciaka mniej na pandorii.
Murderer
24-10-2007, 22:23
Originally posted by Tie Pogromca on 23.10.2007 20:35:13:
> @Oini
> Dude, I am sorry but u're hunted since now. You stole
> Ceriux's 400k but feel my favour, your payment is
> 350k or I'll find you on exp place...
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
No i? Co w tym takiego zabawnego?
no i gowno ?
Murderer
25-10-2007, 15:58
no i gowno ?
Acha, nie no pogratulowac inteligencji ;)
no domyśl sie geniuszu a nie sie pytasz glupio -.-
Pogratulowac jej tobie skoro trzeba ci wszystko literowac zebys zrozumial o co chodzi.
Murderer
25-10-2007, 22:08
nadal nie rozumie, mozecie mnie oswiecic o wszechwiedzacy?
nie bo mam niski iloraz inteligencji >:
ZenonRozbojnik
29-10-2007, 23:28
kupie prota na pandorii :D msg me
wszyscy pojebani jestescie ;p
a Algonowi chyba szkoda lvlkow bo na battle nie wychodzi juz :<
Vladziu ! noobasie !:)
Heat ma nawet dobra taktyke teraz, bo wiedza ze na openie nie maja za wielkich szans :p zreszta glupota jest wychodzic na open 20 vs 80 :p
Hmmm co do Brozynka to nic poza tym że dawno temu on i Brodol 30min ganiali się za moim rl (Garfield~)...:D to było żałosne, jak brozyn puscił sd, gar uh, brodol sd, gar uh, brozyn sd...8o aż wreszcie całe 5 bp uh poszło ;D
zamknij pape, i tak jeszcze raz padniesz troll'u
Następny noob który potrafi tylko krytykować innych "najarany/zjebany kolega/przydupas" nie rajcuja mnie takie rzeczy. A jak chcesz mnie zobaczyc to do Svargrond zapraszam pod domek... B)
Naucz sie edytować posty
a nie walisz jeden po drugim
(poproś brozyna on Ci pomoże to obczaić)
Naucz sie edytować posty
a nie walisz jeden po drugim
(poproś brozyna on Ci pomoże to obczaić)
chrześcijanin tańczy, tancza jego nogi
chrześcijanin tańczy, tancza jego nogi
Głupi spam...
PS. This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 3 seconds.
Brodol jak zwykle odgrywa "chgw" jak doświadczonego gracza a innych wyzywa od noobów. U niego to norma. Wiesz co Brodol ? Walnij sobie baranka głową o ścianę, zanim coś znowu napiszesz. Może pomoże. Rację ma LolnY bo na serio zaśmiecasz forum gównianymi postami. I obchodzi nas to, bo to nie jest miejsce na Twoje prywatne pogadanki z brozynem. Jak chcesz sobie z nim porozmawiać to do niego zadzwoń może ... Poza tym zainwestuj w słownik ortograficzny.
Ok wróćmy do głównego tematu tego wątku, czyli do wojny. Heat ostatnio pokazał swoją "klasę" zabijając z gównianego powodu Mikiego de'Sade. Szczerze mówiąc jesteście naprawdę żałośni. Super powód sobie wymyśliliście. "Padł bo jest kolegą Archera". Fajnie. Ja ostatnio stałem 5 kratek obok Gildarna ... też powinniście mnie zabić ? :D ... a co do samego Archera, to pieprzenie że was zdradził jest jednym słowem śmieszne. Po pierwsze nie wydaje mi się żeby wam przysięgał lojalność, a po drugie to nigdy go pod "banderą" heat'ów ani potn'ów nie widziałem. (a może się mylę ?)
Już serio mam dość takich "tfu" polaczków jak wy. Im szybciej się was uda pozbyć z pandy, tym lepiej.
ragafewee
11-11-2007, 21:53
Ok wróćmy do głównego tematu tego wątku, czyli do wojny. Heat ostatnio pokazał swoją "klasę" zabijając z gównianego powodu Mikiego de'Sade. Szczerze mówiąc jesteście naprawdę żałośni. Super powód sobie wymyśliliście. "Padł bo jest kolegą Archera". Fajnie. Ja ostatnio stałem 5 kratek obok Gildarna ... też powinniście mnie zabić ? :D ... a co do samego Archera, to pieprzenie że was zdradził jest jednym słowem śmieszne. Po pierwsze nie wydaje mi się żeby wam przysięgał lojalność, a po drugie to nigdy go pod "banderą" heat'ów ani potn'ów nie widziałem. (a może się mylę ?)
Już serio mam dość takich "tfu" polaczków jak wy. Im szybciej się was uda pozbyć z pandy, tym lepiej.
:baby:Zobaczymy za kilka miesięcy jak Ci się będzie miło grało. Czego Aristocats moga bić naszych rl, a my ich nie?
Brodol jak zwykle odgrywa "chgw" jak doświadczonego gracza a innych wyzywa od noobów. U niego to norma. Wiesz co Brodol ? Walnij sobie baranka głową o ścianę, zanim coś znowu napiszesz. Może pomoże. Rację ma LolnY bo na serio zaśmiecasz forum gównianymi postami. I obchodzi nas to, bo to nie jest miejsce na Twoje prywatne pogadanki z brozynem. Jak chcesz sobie z nim porozmawiać to do niego zadzwoń może ... Poza tym zainwestuj w słownik ortograficzny.
Kogo chcesz nazwać doświadczonym graczem na pewno nie siebie, który sie ukrywa i mi tu pierdoli o ortografii "I obchodzi nas to" nas tzn ciebie chyba tylko?. A co ty gadasz o moich pogawędkach z brożynem lol synek jesteś zryty na maksa sam piszesz pierdoły. I zainwestuj w mozg.
Wiesz co? bawią mnie tylko te twoje "riposty". Potrafisz tylko obrzucić kogoś obelgami, które nie są poparte żadnymi argumentami. Szczerze mówiąc mnie to nie dotyka. Gdyby tak było, to bym się martwił każdym jedenastolatkiem co do mnie bluzga pod depo. Dlatego stawiam cię na równi z nimi. Szczególnie zabawne dla mnie jest, jak widzę że synkiem mnie nazywasz. Niestety tak się składa że jestem znacznie! od ciebie starszy. Wygłupiłeś się tylko... panie nie-noobie "plxexura vita"
Ps. Jesteś Troll internetowy jakich mało. Jak ktoś ci zwraca uwagę że robisz coś nie tak, to potrafisz tylko sypać inwektywami.
Pandorian technomancer
12-11-2007, 09:44
*** cie to boli, noobie
Swoja klase pokazales jak cie uwalili noob charami :)
jak to sie mówi Full Wypas Owned
bylo zawolac Smarka bo on lubi wbijac fragi na 30 lvl 'ach moze takich dwóch PRO dalo by sobie rade z kilkoma noobcharami
misgu_999
12-11-2007, 18:47
:baby:Zobaczymy za kilka miesięcy jak Ci się będzie miło grało. Czego Aristocats moga bić naszych rl, a my ich nie?
Popisuję się pod tym.Masz rację Raga.Prawdopodobnie dojdzie do czegoś takiego, że wytłuką h lvl z Polski(oczywiście mówię o Heat) bo przewaga swe nad nami jest miażdżąca. Zobaczycie wtedy co się będzie z wami dziać!
Wyj.*^@! was po kolei. :evul:
P.S Mam nadzieję, że się mylę z tym co wyżej napisałem oby nie doszło do tego.:confused:
eh..jesteś żałosny.. niechce się powtarzać po raz 100x ale cfaniaczku byś napisał kim jesteś, a nie ukrywasz się, kocham takich jak ty, włazisz w zadek swe, mówisz jacy my jesteśmy źli,a jacy to swe są cudowni, a sam na temat wojny itd. wiesz tyle co gość z Tenebry. Wybacz mi ale Mike de'sade padł bo jego kumpel doszedł bez powodu do wojny. Archer ze zwykłej przyzwoitość powinien zostać Neutral.Gdyby nie paru ludzi od nas z gildi chłopak na 72 lvl skończył by już kariere,ale że zaczą trząchać galotami że go znowu zabiją to postanowił sobie wymyśleć powód że mamy go zamiar zabić i doszedł do wojny. nie spamuj jak nic nie wiesz. a jak chcesz wylizać swoim "kumplom" swe tyłeczek to nie tutaj bo nie rozumieją polskiego, no chyba że im tłumaczysz na priv jaki jesteś maczo-sraczo i jak ty mądry jesteś.
Zacznijmy od poprawienia dziecka neo :
1. "nie chce" pisze się oddzielnie
2. nie pisze się "cfaniaczku" tylko "cwaniaczku"
3. tak samo nie "gildi" tylko "gildii"
4. pisze się "zaczął" zamiast "zaczą"
5. zamiast "wymyśleć" powinieneś napisać "wymyślić" bo taka jest poprawna wersja.
Dysortografia, dysleksja czy jakieś inne dysmózgowie ?
Ok. Nawiązując do tego co napisałeś to nie mam obowiązku ci się przedstawiać, toteż się nie ukrywam. Mój lvl nie jest na tyle znaczący, żeby być istotną postacią tej wojny. Nie włażę w zadek nikomu, ani wam ani aristocatsom. Nie mam takiej potrzeby. Gdybyś czytał ten wątek od początku to zauważyłbyś, że wcale ich nie popieram. Co do Archera, to niby czemu miałby pozostać neutralny ? Dlatego że niby polakami jesteście i powinien się patriotyzmem kierować, czy może masz lepszy powód ? Szczerze mówiąc mi to giertychowskim patriotyzmem śmierdzi. Dostaliście w dupę na Furorze i myślicie że uda wam się Pandorią zawładnąć. Populizm w grze internetowej ? Dla mnie to jest żałosne.
Ps. żałosny to ty masz nickname.
5. zamiast "wymyśleć" powinieneś napisać "wymyślić" bo taka jest poprawna wersja.
Ok. Nawiązując do tego co napisałeś to nie mam obowiązku ci się przedstawiać, toteż się nie ukrywam. Mój lvl nie jest na tyle znaczący, żeby być istotną postacią tej wojny. Nie włażę w zadek nikomu, ani wam ani aristocatsom. Nie mam takiej potrzeby. Gdybyś czytał ten wątek od początku to zauważyłbyś, że wcale ich nie popieram. Co do Archera, to niby czemu miałby pozostać neutralny ? Dlatego że niby polakami jesteście i powinien się patriotyzmem kierować, czy może masz lepszy powód ? Szczerze mówiąc mi to giertychowskim patriotyzmem śmierdzi. Dostaliście w dupę na Furorze i myślicie że uda wam się Pandorią zawładnąć. Populizm w grze internetowej ? Dla mnie to jest żałosne.
Napisałeś ze jestes odemnie starszy i huj mnie to obchodzi mozesz by c kurwa nawet o 20 lat myslisz ze jestes starszy i mozesz wszystko jesteś gównem "puki nie ruszasz to nie jebie", specjalnie bede pisal z błendami i bendziuesz sie głowil psie i mnie poprawiał jak pizdeczka ktora robi przy gazetach i innych fuchach edytujace bledy a co do mojego deda jebie mnie co myslisz, i tak zajebie ich pokolej juz 3 ubilem :] a czas am zeby zabic reszte ~~8ppl bo do heat nic niemam.
ps. plz x86rush popraw moje blendy bo ja ni umiem gildia pisac 8o! a co do nicka zbigniewa(nie bronie go ani nic) pochwal sie swoim nickiem -.-
x86srusz spoko koles jest starszy i zjadl wszystkie rozumy -.- pozdro pało
eh..jesteś żałosny.. niechce się powtarzać po raz 100x ale cfaniaczku byś napisał kim jesteś, a nie ukrywasz się, kocham takich jak ty, włazisz w zadek swe, mówisz jacy my jesteśmy źli,a jacy to swe są cudowni, a sam na temat wojny itd. wiesz tyle co gość z Tenebry. Wybacz mi ale Mike de'sade padł bo jego kumpel doszedł bez powodu do wojny. Archer ze zwykłej przyzwoitość powinien zostać Neutral.Gdyby nie paru ludzi od nas z gildi chłopak na 72 lvl skończył by już kariere,ale że zaczą trząchać galotami że go znowu zabiją to postanowił sobie wymyśleć powód że mamy go zamiar zabić i doszedł do wojny. nie spamuj jak nic nie wiesz. a jak chcesz wylizać swoim "kumplom" swe tyłeczek to nie tutaj bo nie rozumieją polskiego, no chyba że im tłumaczysz na priv jaki jesteś maczo-sraczo i jak ty mądry jesteś.
Po pierwsze uważam że ogromną głupotą było zabicie Mikiego ponieważ na taką kolej rzeczy nie zasłuzył , nie zrobił nic takiego dla was byście mogli go zabić.
Po drugie Archer chciał zostać neutralny jak długo tylko możliwe , nie wtrącał się w wojnę , lecz pewnego razu zarzuciliście mu że bił członków Heat na battle co jest nieprawdą.
Jeżeli chodzi o bycie neutralnym , pan Algon Darin z dosyć dużą ilością wulgarnych słów namawiał nas do dojścia do wojny na siłe.
Jeśli chodzi o Archera nie dziwię sie że doszedł to wiadomo że każdy z nas woli kogoś "stukać" niż być "stukanym".
Nie sądzę żeby przygoda Archera na pandorii zakończyła się na 72 lvlu ponieważ jest utalentowanym graczem potrafiacym zrobić swoje.Od tamtej pory udało mu się nabić 118 lvl i życzę mu jeszcze wielu poziomów.
Źle wydaje wam się że szukamy pretekstu by dołączyć do Aristocats + Bellator , robicie rzeczy które powiększają liczbę wrogów.Z drugiej strony wydaje mi się że pojedynczy gracz nie jest w stanie dużo przesądzić , więc jedna osobą w tą lub w tamtą nie ma wielkiego znaczenia.
Mimo wszystko życzę wam powodzenia w wojnie "Heat"
Wciąż pamiętamy o tym że mamy u was w dalszym ciągu kolegów z którymi przeżyliśmy kawałek na pandorii.
Napisałeś ze jestes odemnie starszy i huj mnie to obchodzi mozesz by c kurwa nawet o 20 lat myslisz ze jestes starszy i mozesz wszystko jesteś gównem "puki nie ruszasz to nie jebie", specjalnie bede pisal z błendami i bendziuesz sie głowil psie i mnie poprawiał jak pizdeczka ktora robi przy gazetach i innych fuchach edytujace bledy a co do mojego deda jebie mnie co myslisz, i tak zajebie ich pokolej juz 3 ubilem :] a czas am zeby zabic reszte ~~8ppl bo do heat nic niemam.
ps. plz x86rush popraw moje blendy bo ja ni umiem gildia pisac 8o! a co do nicka zbigniewa(nie bronie go ani nic) pochwal sie swoim nickiem -.-
x86srusz spoko koles jest starszy i zjadl wszystkie rozumy -.- pozdro pało
Ciekawa postawa: "na złość matce nasram sobie w majtki". Wydaje mi się że nie mam co polemizować z ripostą na tak żenującym poziomie. Potwierdziłeś tylko moje słowa, że trollem internetowym jesteś... i możesz sobie mnie bluzgać ile wlezie, na mnie i tak to wrażenia nie robi.
Co do Etuna, to się zgadzam w 100%. Heat sobie sprzymierzeńców takim postępowaniem nie robi. Powiedziałbym że przynosi to wręcz odwrotny skutek.
po pierwsze nie jestem na języku polskim,i to nie jest mój głowny cel na tym forum czy robić błedy czy nie.
po drugie nie będe się tłumaczył takiemu ćwierćinteligentowi czy mam dyslekcje czy nie. (odwołuje sie do słowa "cfaniaczek" )
po trzecie, ludzie którzy nic nie mają ciekawego do powiedzenia czepiają się niuansów, i ty to właśnie robisz.
po czwarte naucz się czytać ze zrozumieniem, nie napisałem żeby wszedł do wojny tylko napisałem o przyzwoitości.
@etun
Archer by skończył gre ponieważ Drotter i paczka nie dała mu życ dopiero po interwencji Liinka itd. zaczą spokojnie grać.A prawda jest to że szukacie pretekstu do dojścia Ario~, po za tym niewiem czemu ale przez takie twoje gadanie na Priv , prowadzi do afektacji i to zaczyna irytować ludzi, którzy nie mają żadnych podłych planów wobec siebie.
Ciekawa postawa: "na złość matce nasram sobie w majtki". Wydaje mi się że nie mam co polemizować z ripostą na tak żenującym poziomie. Potwierdziłeś tylko moje słowa, że trollem internetowym jesteś... i możesz sobie mnie bluzgać ile wlezie, na mnie i tak to wrażenia nie robi.
Co do Etuna, to się zgadzam w 100%. Heat sobie sprzymierzeńców takim postępowaniem nie robi. Powiedziałbym że przynosi to wręcz odwrotny skutek.
a ty moszesz mnie poprawiac bende sie czierzył! i lubie twoje inteligentne wypowiedzi
Maly offtopic.
Etun widziales film ktory nakrecil sep kiedy zabbilismy archera?
No tam blysnal talentem.
Maly offtopic.
Etun widziales film ktory nakrecil sep kiedy zabbilismy archera?
No tam blysnal talentem.
Niestety nie widziałem , nie uhał się bo wiedział że i tak padnie.
Miał aol więc po co miał marnować więcej?
ragafewee
10-12-2007, 19:16
Adrian/Nilostan Powraca :D
Co ty wogole pierdolisz ****u ? Vinerus dobrze mowie ? Zastanowiles sie chociaz nad tym co piszesz ? Wlasnie udowodniles ze gowno wiesz o wojnie a tym bardziej o Pandorii. W Heat mielismy nie wiecej niz 7 ludzi z Furory, a Zbychu na pewno nie byl jedna z nich. Nie zachowujesz sie jak kompletny idiota, wiec zycie powinno cie juz czegos nauczyc - Jesli czegos nie jestes pewien, poprostu to przemilcz a nie pierdol bezsensu.
BUNIEK_PSK
01-01-2008, 19:12
Heat dopierdolcietym sweB)Jestem z wami xD
Heat dopierdolcietym sweB)Jestem z wami xD
_/ :) HAIL
Martinesz
06-01-2008, 22:53
zbyszek ogarniaczu Ty moj :*
pozdro od Shymana x)
oh stare dobre czasu pamiętam jak walczyłem ze szwedami a pandorii i pamiętam jak nasi polscy wojownicy :D stali sobie przed depo i wpadli szwedzi z thaldusem na czele jak piepsznol z ue mysle że wiece co sie stało xD pozdro dla polaków z pandorii
Zaczyna sie robić ciekawie:)
demioh masz wlasnie zajebisty nick, jak cie 1 raz zobaczylem mysle zwałowny nick pewnie jakis nobek patrze a tu 90 ed Rox ;d
Pacz_knight
09-01-2008, 14:02
Ah ta Pandoria xD. To byly moje poczatki na tym swiecie i przekonalem sie jacy sa tam ludzie xd. Niektorzy z tad ktorzy grali gdzies tak z 3,5 roku temu moze mnie pamietaja (nie powiem kim bylem, bede mial przesrane ^^) Ja na Calmerze wbijam, pacc sie skonczyl i zaczynam robic nowa postac ;)
Aaa powiedzcie mi jescze (okolo 1,5-2 lata juz tam nie gram) jaka jest teraz sytuacja. Chodzi mi szczegulnie o wojny i kto goruje? Czyzby dalej Thaldus tyra ten swiat? :p Nie czytalem wczesnieszych postow wiec pytam ^^
Pzdr for all.
Ah ta Pandoria xD. To byly moje poczatki na tym swiecie i przekonalem sie jacy sa tam ludzie xd. Niektorzy z tad ktorzy grali gdzies tak z 3,5 roku temu moze mnie pamietaja (nie powiem kim bylem, bede mial przesrane ^^) Ja na Calmerze wbijam, pacc sie skonczyl i zaczynam robic nowa postac ;)
Aaa powiedzcie mi jescze (okolo 1,5-2 lata juz tam nie gram) jaka jest teraz sytuacja. Chodzi mi szczegulnie o wojny i kto goruje? Czyzby dalej Thaldus tyra ten swiat? :p Nie czytalem wczesnieszych postow wiec pytam ^^
Pzdr for all.
Etun Gali : Jan 14 2008, 18:11:16 CET Killed at Level 137 by Zikk
and by Crystania Xelith
do boju Pandorio ;/
and by Crystania Xelith
do boju Pandorio ;/
ej zbigniew coś Ci powiem
nie lubie padać :(:(:(:(
Martinesz
16-01-2008, 00:25
and by Crystania Xelith
do boju Pandorio ;/
Zbyszek wyslij rosline do nas na venta, bo mam pilna sprawę. dzieki ;D
Rafaelllo
16-01-2008, 16:01
heh i końca nie widac nadal sie leją :D ja mam 71 lvl palek ale nie dołanczam sie do wojny z kilku prostych powodów swe mi zazwyczaj nic nie robili :) i nie chce tracic lvl ;)
ta, ale ślepi to wy jesteście ;<<
Pandoria_Player
19-01-2008, 00:23
LoL Etun przestań wreszcie płakac... nie dość, że robisz to na forum tibia.com to jeszcze tutaj! żal:baby:
co to robisz jest śmieszne, ale wreszcie dostałes nauczke za swoje PA, może to cie czegoś nauczy
LoL Etun przestań wreszcie płakac... nie dość, że robisz to na forum tibia.com to jeszcze tutaj! żal:baby:
co to robisz jest śmieszne, ale wreszcie dostałes nauczke za swoje PA, może to cie czegoś nauczy
wiesz... hipokryci tak mają ;-]B)
ChrisvonKyra
20-01-2008, 12:24
Witam ja mam tylko takie jedno pytanie aby nie zakladac nowego topica.
Czy warto zaczynac gre na tym swiecie?
Dojebcie wszystkich szwedow , jak wychodzilem z tarpit tomba zabil mnie:
Lucius Stormblade
A tu gdy szedlem na DTD , tuz obok dwarven b.:
Mage Trav
A z miech temu polak:
Dark Erwin
Mam 41 lvl ED i juz mam dosyc kupowania hailstorm rodow nowych ...
Za kazdym razem gdy mnie P.A zabija , wylatuje mi hailstorm .
To sie nazywa lolq :c Nie no chlopaki , nie wiem czemu fraggujecie na byle kim :C
Jak nie macie kasy to idzcie se zajebac kogos z Myth na rs'ie , bedzie mial pewno bohy ;)
Pozdro ...
babcia666
21-01-2008, 14:38
O, a może i ja pojęcze:
Sam w wojnie nigdy nie uczestniczyłem <choć lubie patrzeć jak się ubijecie o byle gówno, lub wogóle bez powodu, chociażby dead Edasza jakiś czas temu>, i uważam że szwedzi na pandori to wyjątkowe pindy... ale nie tylko swe, polacy zabijający się tak bez niczego też są lekko żałośni:)
Chociażby ostatnia sytuacja, kiedy to wracając z cs'ów próbowali mnie urżnąć Coach i Rocky<dosyć nędzna próba>, a powodem, jak się dowiedziałem potem od Maciasusa było rzekome pomaganie Heat przez Masalase.
I za to + zarąbanie jakiegoś crusa i k legów z jakiegoś żałosnego bottera moja była noob gildia <Inhibitant> miała/ma? hunta:D nieźle się uśmiałem, ale mina mi zrzedła jak Maciasusa próbował ubić Alkomizer;s
Ja na pandori gram tylko z powodu paru nieznanych wam pewnie postaci<Jujaria?>, no i z powodu chara. Ale żebym nie przeszkadzając nikomu dostać hunta? ;o Przypomina mi się sytuacja kiedy przyleciał Thaldus bo znajomy próbował ubić 18 sorca i zara do mnie wonty...
Nie polecam zaczynania gry na tym serwie jeśli nie jesteś znajomym swe<a i tak za 10 dni padniesz>.
Jednym zdaniem -> pandoria suxx.
@Nadol
Nie obraź się, ale chciałbym widzieć twoją grę bez Brozyna.
@edit
Zbigniewie, chodzi mi o inną rzecz; po prostu przypomniało mi się pewne wydarzenie kiedy to Brodol i Brozyn ganiali się jakieś 45 min za 30 kiną, więc nie wiem jakby Brodolek sam sobie poradził :D
A że Brozyn ma nie wiele więcej do powiedzenia od przeciętnego gracza na serwie... w to nie wnikam;p
O, a może i ja pojęcze:
Sam w wojnie nigdy nie uczestniczyłem <choć lubie patrzeć jak się ubijecie o byle gówno, lub wogóle bez powodu, chociażby dead Edasza jakiś czas temu>, i uważam że szwedzi na pandori to wyjątkowe pindy... ale nie tylko swe, polacy zabijający się tak bez niczego też są lekko żałośni:)
Chociażby ostatnia sytuacja, kiedy to wracając z cs'ów próbowali mnie urżnąć Coach i Rocky<dosyć nędzna próba>, a powodem, jak się dowiedziałem potem od Maciasusa było rzekome pomaganie Heat przez Masalase.
I za to + zarąbanie jakiegoś crusa i k legów z jakiegoś żałosnego bottera moja była noob gildia <Inhibitant> miała/ma? hunta:D nieźle się uśmiałem, ale mina mi zrzedła jak Maciasusa próbował ubić Alkomizer;s
Ja na pandori gram tylko z powodu paru nieznanych wam pewnie postaci<Jujaria?>, no i z powodu chara. Ale żebym nie przeszkadzając nikomu dostać hunta? ;o Przypomina mi się sytuacja kiedy przyleciał Thaldus bo znajomy próbował ubić 18 sorca i zara do mnie wonty...
Nie polecam zaczynania gry na tym serwie jeśli nie jesteś znajomym swe<a i tak za 10 dni padniesz>.
@Nadol
wybacz, ale brozyn ma taką władze i możliwości na tym serwerze co ty, więc myślę że jakoś dał by radę ;)
Dzis 23.01.08 odbyla sie walka miedzy Heat'em a Myth'em . Troche polazilem z naszymi , ale mnie Crystania Xelith ubila :(
Dalbym fotke , ale cos nie chce sie wczytac :(
A tak to hardcore byl :)
ragafewee
25-01-2008, 21:06
Dzis 23.01.08 odbyla sie walka miedzy Heat'em a Myth'em . Troche polazilem z naszymi , ale mnie Crystania Xelith ubila :(
Dalbym fotke , ale cos nie chce sie wczytac :(
A tak to hardcore byl :)
Nasi górą xD Jeszcze ich do.k.u.r.w.i.my :)
Vlaaaadek
27-01-2008, 12:26
yoo chlopaki co tam na pandori slychac ? jak leci ?
yoo chlopaki co tam na pandori slychac ? jak leci ?
yo ;) No jest narazie bardzo dobrze. Wczorajsza openka wygrana przez nas 16:2 a szwedzi jak narazie kisza sie w pz :p
Vlaaaadek
29-01-2008, 15:46
Ladnie faktycznie :)GL. Ja juz w tibie nie gralem hoho pewnie od konca wakacji gdzies xd
Szukam ludzi do pk, mam 15 palka :>
O, a może i ja pojęcze:
Sam w wojnie nigdy nie uczestniczyłem <choć lobie patrzeć jak się ubijecie o byle gówno, lub w ogóle bez powodu, chociażby dead Edasza jakiś czas temu>, i uważam że szwedzi na pandori to wyjątkowe pindy... ale nie tylko swe, polacy zabijający się tak bez niczego też są lekko żałośni:)
@Nadol
@edit
Zbigniewie, chodzi mi o inną rzecz; po prostu przypomniało mi się pewne wydarzenie kiedy to Brodol i Brozyn ganiali się jakieś 45 min za 30 kiną, więc nie wiem jakby Brodolek sam sobie poradził :D
A że Brozyn ma nie wiele więcej do powiedzenia od przeciętnego gracza na serwie... w to nie wnikam;p
Moja mała reposta:p
No teraz masz racje Brozyn nic nie może zrobić za jego crimes ale ja jako że jestem jego real przez to niektórzy ludzie z starego heat mnie nie lubią. Lecz znam polaków paru w końcu gram tu już 2 lata na pandori. Szczerze powiedziawszy to dobrze że swe przegrało bo oni byli za bardzo pewni siebie PA bylo na 1miejscu oni juz szukali zaczepek u neutral ludzi. Brozyn że im pomagał jego sprawa ale wzamian za jego pomoc ja padalem z 3x od szwedów i reszta moich rl a najgorszym ze swe jest pyros jebany koazk, dlatego brożyn zapytany przez Glidarna powiedział że im nie pomoże bo jego rl'ów leja .
Teraz mam nadzieje że uda mi sie pod odbudować kontakty z polakami najbardziej Dziękuje Sepultusowi & Golenzowi oraz innym (prawie że rl :P) bo mi bardzo pomagaja a znamy sie od low lvów. Mam nadzieje że polacy którzy stracili wiele przez szwedów wrócą teraz, pamiętam takie czasy ja swe robiło pogrom i był taki okres że dziennie ktoś odchodził z serwa .
Na koniec chciałem powiedzieć że mnie do Brozyna nie porównuj on o wiele wcześnie zaczął grać i miał tyle znajomości ze swe i polakami, na a potem pokazał mi ta grę. Na pandori miałem 2 chary 1 był Dark Nadol dużo dobrych kontaktów mailem ale swe stare glamour mnie jeblo i sie w*****łem i nie grałem na 42lv został. No a teraz po wsze czasy Brodol udało mi się osiągnąć 100lv i jestem z tego zadowolony lecz sprawiło to iż jestem na celowniku bo szwedzi traktują teraz prawie wszystkich polaków za wrogów. Dlatego mam nadzieje że zostanie tak jak jest.
Hail Sorrow.
Signet Brodol;)
Pandorian technomancer
04-02-2008, 11:29
Moja mała reposta:p
No teraz masz racje Brozyn nic nie może zrobić za jego crimes ale ja jako że jestem jego real przez to niektórzy ludzie z starego heat mnie nie lubią. Lecz znam polaków paru w końcu gram tu już 2 lata na pandori. Szczerze powiedziawszy to dobrze że swe przegrało bo oni byli za bardzo pewni siebie PA bylo na 1miejscu oni juz szukali zaczepek u neutral ludzi. Brozyn że im pomagał jego sprawa ale wzamian za jego pomoc ja padalem z 3x od szwedów i reszta moich rl a najgorszym ze swe jest pyros jebany koazk, dlatego brożyn zapytany przez Glidarna powiedział że im nie pomoże bo jego rl'ów leja .
Teraz mam nadzieje że uda mi sie pod odbudować kontakty z polakami najbardziej Dziękuje Sepultusowi & Golenzowi oraz innym (prawie że rl :P) bo mi bardzo pomagaja a znamy sie od low lvów. Mam nadzieje że polacy którzy stracili wiele przez szwedów wrócą teraz, pamiętam takie czasy ja swe robiło pogrom i był taki okres że dziennie ktoś odchodził z serwa .
Na koniec chciałem powiedzieć że mnie do Brozyna nie porównuj on o wiele wcześnie zaczął grać i miał tyle znajomości ze swe i polakami, na a potem pokazał mi ta grę. Na pandori miałem 2 chary 1 był Dark Nadol dużo dobrych kontaktów mailem ale swe stare glamour mnie jeblo i sie w*****łem i nie grałem na 42lv został. No a teraz po wsze czasy Brodol udało mi się osiągnąć 100lv i jestem z tego zadowolony lecz sprawiło to iż jestem na celowniku bo szwedzi traktują teraz prawie wszystkich polaków za wrogów. Dlatego mam nadzieje że zostanie tak jak jest.
Hail Sorrow.
Signet Brodol;)
<lick> <lick> ze tez cię język nie boli ciągle inne 4 litery wylizywać :PP
ragafewee
05-02-2008, 17:21
@up i @2up
Gówno wiecie. Wiecie tyle co on teraz publicznie napisał, a nie wiecie co pisał jeszcze podczas wojny. :baby:
Vlaaaadek
12-02-2008, 23:18
yooo
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37321
PANDORIA MASSLOG BY RAAEELL AND VLADEK ! _/ HAIL STARE CZASY HUEHUE XD
Vlaaaadek
12-02-2008, 23:31
Chłopaki jakiś meeting w tym roku będzie ? MUSZE SIĘ NAPIĆ WINKA Z ALGONEM XD
Tak masz racje HAIL STARE CZASY _/ . Co tam dziewczyny juz pewnie cieszycie sie ze wygraliście ? Mam nadzieje ze was wykopią jeszcze :D
co tam, dalej płaczesz w poduche że straciłeś swojego palla który miał 666 ownerów ?? :D
Vlaaaadek
13-02-2008, 15:07
NIE PŁAKAŁ BO JA GO POCIESZYŁEM !!!!owenoen!
Czy doczekam sie riposty pro evul mastah druida z pandori ? ;) Najwiekszego kozaka na forum :D
http://www.***********.com/996318544.html
coś twoi kumple zawodzą ;/
Vlaaaadek
16-02-2008, 17:10
Dokładnie Zbysiu !!! To nie sa jego kumple tylko ludzie z gilid ktorej byl czlonkiem :) Jego kumplem to jestem ja evul prawda ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.