zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Warlocks_by_104ED

Rondelman
01-09-2007, 09:24
http://rapidshare.com/files/52602016/meroxplx.rec.html

Nawet po updacie da sie cos pograc :) enjoy

A tu Wrl z knightem:D

http://rapidshare.com/files/52823424/wrl_arwex.rec.html

/Rondel

--Cienius--
01-09-2007, 09:47
a wy tak narzekacie magowie czy ludzie natury a tu prosze nawet chyba waste nie bylo

Sayg
01-09-2007, 09:55
Rehost plz?

Jancia
01-09-2007, 10:07
a wy tak narzekacie magowie czy ludzie natury a tu prosze nawet chyba waste nie bylo

hah, dziwne ja na 134-137 hunciłem wrl i za każdym razem waste 10k~ może mało, ale idziesz knightem i masz 50k/70k na + wystarczy że ja pohunce 10 dni i juz nie mam 100k

Rondelman
01-09-2007, 12:40
hah, dziwne ja na 134-137 hunciłem wrl i za każdym razem waste 10k~ może mało, ale idziesz knightem i masz 50k/70k na + wystarczy że ja pohunce 10 dni i juz nie mam 100k

Ja nawet jak by byl waste po te 10k na hunta, to potem ide z knightem 140 na 4h i juz jest spowrotem kaska :)

Inlline
01-09-2007, 14:33
Calkiem ladnie to idze :)

Rybzor
01-09-2007, 15:30
Rehost:
http://files-upload.com/files/474133/meroxplx.rec
@topik
całkiem..;d fajny m lvl ;;

ZamZiro
01-09-2007, 17:01

Haha waste na WRL ?? Zastanów się co ty mówisz kup kiedys 200bp mf i idź na cały dzień i zobaczy że nie będzie waste tylko wyjdziesz 100-200k na plus :)

tibia zone
01-09-2007, 19:07
@Rondelman
Jak masz knighta to sie ciesz. Nie wiem skad go wzioles, bo 140 knight moze bic wrl solo(nie wiem jak po update, bo explo bezuzyteczne dla knighta, ale watpie ze jakis knight da sie wyciagnac, bo moze expic solo na wielu innych potworach, przy czym wychodzi na duzy +)Czasami uda mi sie wyciagnac kogos na hysry, przy czym loot idzie po polowie i dosyc czesto wychodzi waste(dla mnie), a taki 120+ knight sobie hydry solo leje jak chce. Zreszta dla h-lvl sorca jest teraz duzo mniej expowisk, przy czym knight moze expic prawie wszedzie i to podobnie szybko jak sorc z vis(obecnie jedyny oplacalny czar do expienia), tyle ze knight jest duzo na plusie, a sorc w wielu miejscach tj. penisula(przed upem wychodzilem niewiele na -) ma duze waste.

To ze nie miales teraz waste jest przypadkiem, a po czesci zasluga dobrego mlvlu.

Cery
02-09-2007, 01:46
a po czesci zasluga dobrego mlvlu.

BO TERAZ POSTACIE MAGICZNE MUSZĄ MIEĆ DOBRY MLVL ABY MOCNIEJ WALIĆ. I o to chodziło w tym update.

Knight musi skillić, A Sorc/druid bić mlvl np robiąc runy i zarabiając.

Jancia
02-09-2007, 09:59
Haha waste na WRL ?? Zastanów się co ty mówisz kup kiedys 200bp mf i idź na cały dzień i zobaczy że nie będzie waste tylko wyjdziesz 100-200k na plus :)

Po 1 hunciłeś sorcem po update wrl? Nie, więc zamknij pysk. Po 2 u nas na servie można iść tylko na tyle mf ile udźwigniesz. Po 3 mam kumpla 189~ msa expi na wrl po upie, rzadko kiedy mu się zwraca.

@Rondelman
a taki 120+ knight sobie hydry solo leje jak chce. Zreszta dla h-lvl sorca jest teraz duzo mniej expowisk, przy czym knight moze expic prawie wszedzie i to podobnie szybko jak sorc z vis(obecnie jedyny oplacalny czar do expienia),

Szczerze ? Hydry 170ek idą ciężko (solo) z tego co widziałem.

Rondelman
02-09-2007, 11:33
@Rondelman
Jak masz knighta to sie ciesz. Nie wiem skad go wzioles, bo 140 knight moze bic wrl solo(nie wiem jak po update, bo explo bezuzyteczne dla knighta, ale watpie ze jakis knight da sie wyciagnac, bo moze expic solo na wielu innych potworach, przy czym wychodzi na duzy +)Czasami uda mi sie wyciagnac kogos na hysry, przy czym loot idzie po polowie i dosyc czesto wychodzi waste(dla mnie), a taki 120+ knight sobie hydry solo leje jak chce. Zreszta dla h-lvl sorca jest teraz duzo mniej expowisk, przy czym knight moze expic prawie wszedzie i to podobnie szybko jak sorc z vis(obecnie jedyny oplacalny czar do expienia), tyle ze knight jest duzo na plusie, a sorc w wielu miejscach tj. penisula(przed upem wychodzilem niewiele na -) ma duze waste.

To ze nie miales teraz waste jest przypadkiem, a po czesci zasluga dobrego mlvlu.

Oj zdziwil bys sie ilu knightow chce chodzic z druidem, w poscie wzucilem wam filma z ~100 knightem,

tibia zone
02-09-2007, 12:20
BO TERAZ POSTACIE MAGICZNE MUSZĄ MIEĆ DOBRY MLVL ABY MOCNIEJ WALIĆ. I o to chodziło w tym update.

Knight musi skillić, A Sorc/druid bić mlvl np robiąc runy i zarabiając.

Ziomuś, trenienie mlvlu jest nieporownywalnie ciezkie ze skillowaniem. Nie pamietam dokladnie, ale jak chcialem dobic 67mlvl bo brakowalo kilka %, to chyba 1bp sd dawal mi 1%. Teraz sobie policz ile czasu bys musial stac i robic runy(na dodatek musisz wbijac soule) zeby wbic z 66 na 67 mlvl.
Nie wiem dokladnie ile czasu zabiera wbicie knightem 70/70, ale mysle ze w tydzien da sie wbic. Ty myslisz ze ktos bedzie stal i wbijal ten mlvl tygodniami?
Przed updatem mozna bylo wykorzystywac mfy, ale teraz jak chce sie konkretnie poexpic to ma sie waste, wiec sorce sa bez kasy.

@up
Moze i u ciebie chca, a nawet jezeli to dla sorca sie slabo to oplaca(mowie o hydra huncie). Nie dosc ze knight zbiera sporo expa(czesto wiecej od sorca)i hydra daje ci w przyblizeniu tyle co drag, to jeszcze musisz mu dawac polowe loota, przy czym czesto wychodzisz na "-".

D'J
02-09-2007, 14:59
Film dobry, ładnie trapowałeś wrl :-)

aghaowyn_adinis
02-09-2007, 15:02
Ja raz dostałem combo 1103 77 ekiem na wrlu i dead miales duże szczęscie.

ZamZiro
02-09-2007, 15:54
Po 1 hunciłeś sorcem po update wrl? Nie, więc zamknij pysk. Po 2 u nas na servie można iść tylko na tyle mf ile udźwigniesz. Po 3 mam kumpla 189~ msa expi na wrl po upie, rzadko kiedy mu się zwraca.

No więc tak sorcem nigdy nie byłem na wrl tylko druidem jak już :p od 104 do 150lvla biłem je i zawsze byłem na+ ale to było przed update a teraz nie wiem jak jest bo pozbyłem się chara :p Więc mi wybacz za złą odpowiedź :D:D

Vasudanin
02-09-2007, 16:45
no wiec do wszystkich (prawie) up z takim offtopem to wy**** z forum na ulice i tam z kijami na siebie (ew. pw)

@autor

zrehostuj na tibiacams co bo wole najbardziej sprawdzone stronki ;]

Jancia
02-09-2007, 20:07
No więc tak sorcem nigdy nie byłem na wrl tylko druidem jak już :p od 104 do 150lvla biłem je i zawsze byłem na+ ale to było przed update a teraz nie wiem jak jest bo pozbyłem się chara :p Więc mi wybacz za złą odpowiedź :D:D

Przed upem też byłem na +....

Demioh
03-09-2007, 01:12

Szczerze ? Hydry 170ek idą ciężko (solo) z tego co widziałem.

<cryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy> pozdrów kumpla :D :D:D:D:D:D:D