Pokaż pełną wersje : 50RP on Depp Fibula
Maniu'Kyra
01-09-2007, 09:47
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30279
Dzisiaj wybralem sie na fibule a z reszta sami poogladajcie :]
PS. Nie ma tu robionego zadneo questa wiec to nie spoil
Edit. Chcialem jeszcze powiedzieć ze to było z samego rana wiec najwolniejszy resp a czasami respily mi sie dragi za plecami. Wiec na tym lvlu nie polecam chodzic tam z wieczora...
Propan Butan
01-09-2007, 10:53
GZ, akurat na paladyna się przerzuciłem i jako że już mam 50+ to chciałem zacząć tam expić, ale bałem się, jak widać solo dawał bym rade, mały hardcore ale jednak, jeszcze raz gratuluje odwagi
Avalanche
01-09-2007, 11:47
Edit. Chcialem jeszcze powiedzieć ze to było z samego rana wiec najwolniejszy resp a czasami respily mi sie dragi za plecami. Wiec na tym lvlu nie polecam chodzic tam z wieczora...
LOL Przecież pora dnia nie ma żadnego wpływu na szybkość respa....
robert22
01-09-2007, 12:00
Up
HAhahahah ale ty jesteś jasne, że ma resp jest szybszy im więcej osób gra na servie, a może u niego na servie z samego rana gra mało osób i stąd wolniejszy resp...:o
ee waste na tych dl ;p lepiej już pójść na d lair w venore ;]
Fajny loot.
omg najlespza akcja, jak byl dl + 2 dragi, a ty pchasz w kat i nie leczysz xD
Pora dnia nie, ale chodzi o ilość graczy którzy grają o danej porze ; ) . Np. w dzien gra 700 + osob resp jest szybszy, w nocy gra 300 osob resp jest nawet o 1/3 wolniejszy . na fibuli w nocy brakowalo mi respa w dzien byl nadmiar .NIe tylko na fibuli to widac
Maniu'Kyra
01-09-2007, 15:50
No w sumie sama pora to nie, tylko ilosc ludzi. A grajac na 3 servach to ZAWSZE rano byl wolny resp, po poludniu sredni a z wieczora starsznie szybki (wtedy najwiecej osob gra)
lepiej już pójść na d lair w venore ;]
Albo na edron :D
omg najlespza akcja, jak byl dl + 2 dragi, a ty pchasz w kat i nie leczysz xD
Pieprzyć dragi mi zalezalo na ubiciu DL'a, a do tego mial juz reda wiec tam <<< mogly byc zrespione dragi to raczej nie mialem wyboru
@Down
Nie mam ochoty - to non pvp :/
Następnym razem jak wyjdzie Ci dl + drag(albo dragi) to uciekaj tam gdzie już wcześniej wybiłeś, i najpierw zabijaj dragi (one szybciej padną, i wtedy będziesz dostawał mniejsze hity) ...nawet jeżeli tam gdzie już wybiłeś będzie resp, to na pewno mniejszy niż ten z drugiej strony, oraz masz tam przejście na 1sqm, więc można zlurować pojedynczo ;)
Aha... i popracuj trochę nad skilem ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.