Pokaż pełną wersje : Rekrutacja do naprawde porządnego fake
Jakieś 2 lata temu bawiłem się w fake, wychodziło mi to całkiem dobrze wnioskując z komentarzy, teraz przez jakieś2 tyg. troche poćwiczyłem.
Patrząc teraz na to co się dzieje w tym dziale to nic tylko się iść wieszać.
Postanowiłem przypomnieć ludziom jak wygląda porządny fake, tak więc otwieram casting do mojego fake, mam już 1/10 fabuły nie wymyślanej na poczekaniu lecz z paroma pobocznymi wątkami przemyślanej fabuły.
Warunki castingu:
*W poście przede wszystkim pokazujesz swoją postać z każdego profilu
*Jeśli twoja postać ma broń musisz też przedstawić postać z każdego profilu ze schowaną bronią, wyciągniętą i bez niej.
*Przedstawiasz sugerowane Imię, oczywiście nie musisz bo prawdopodobnie je zmienię, chyba że będzie nadawało się do charakteru i roli którą będzie odgrywać postać
*Nie pisz żadnej historii postaci, potraktuj to wszystko jak film do którego zgłaszasz swojego aktora.
Proszę o powstrzymanie się od zbędnych komentarzy, piszcie jeżeli chcecie coś wnieść w ten projekt.
Ale ty porządny, zwłaszcza, że nie jesteś lepszy. Istnieje juz temat do rekrutacji.
no i właśnie takich komentarzy chciałem się ustrzec ale trudno ;(
Założyłem ten temat bo chce mieć wszystko pod kontrolą, nie chce żeby moje ogłoszenie siedziało na 170 stronie tematu a ludzie zgłaszający się byli mieszani z cała resztą, zakładając temat liczę się z tym że zostanie usunięty ale mam zamiar w takim przypadku rozsądnie porozmawiać z danym moderatorem...
Koper of Drawno
01-09-2007, 12:01
Tak jak powiedział Cloy jest temat Rekrutacje do Fake'ow. Jeśli obawiasz się że spadnie kilka stron w dół to poprostu odśwież -.-. Close ?
KalasantyX
01-09-2007, 12:30
Podaj te swoje drugie konto sprzed dwóch lat.
Patrząc teraz na to co się dzieje w tym dziale to nic tylko się iść wieszać. Heh, a dlaczego tego nie zrobiłeś :/ Dlaczego oceniasz cały dział po początkujących (przecież wiadomo, że nie każdy od razu wali super hiper bimber fake'i) a nie widziałeś fake'ów typu "Brotherly Love" i "Unknown Story", niedawno przecież były nowe party czyli są aktualne. Pokaż mi forum gdzie poziom fake'ów jest wyższy, na orgu jest podobny, może ciut lepszy ostatnio był.
*Przedstawiasz sugerowane Imię, oczywiście nie musisz bo prawdopodobnie je zmienię, chyba że będzie nadawało się do charakteru i roli którą będzie odgrywać postać Zrozum, że w rl life taki Kleofas może być kimś innym niż dziadkiem grającym w szachy. Co ma imię do charakteru. Oczywiście w fake'u i filmach nie ma miejsca na takie rzeczy, ale czy ty myślisz, że rodzice trafnie wybierają imiona kiedy bohater jest jeszcze niemowlęciem. Potrzebujesz outfity, co nie?
*Nie pisz żadnej historii postaci, potraktuj to wszystko jak film do którego zgłaszasz swojego aktora. To się chwali, ale -.- jak tak robisz to po co Ci outfity, przecież mogą nie pasować do "ról". Imho powinieneś chcieć tylko imiona... Uch, och, ale ty przecież możesz zmienić te imiona! To po co te imiona skoro i tak możesz zmienić! Ale jeżeli nic nie potrzebujesz to po co temat...
Postanowiłem przypomnieć ludziom jak wygląda porządny fake, tak więc otwieram casting do mojego fake, mam już 1/10 fabuły nie wymyślanej na poczekaniu lecz z paroma pobocznymi wątkami przemyślanej fabuły. Nie martw się, jeszcze mamy dobrą pamięć. Jak możesz wiedzieć, że masz 1/10 fabuły? Musisz znać całą fabułę, żeby to określić, a wtedy to by było 10/10. Czy można po wstępie wywnioskować ile jeszcze wydarzeń skoro się ich nie zna.
Sam sobie zrób te outfity. Jak ci się nie chce szukać to na orgu taki kolo zebrał wszystkie tibijskie, z których możesz ciekawe kombinację zrobić.
Przeczytaj regulamin. Mam nadzieję, że Thor rozsądnie Ci powie: "wypad do przyklejonego tematu"
Komentarz nie jest zbędny skoro i tak temat do kasacji pójdzie.
Lagon Night
01-09-2007, 19:54
Regulamin dzialu "Fake"
1. Tematy:
a) Nowy temat nie moze zawierac mniej niz 3 obrazki w pierwszym poscie.
b) Obrazki w pierwszym poscie nie moga ograniczac sie do tla/pokazania postaci etc (wyjatek : fake'i, ktore nie maja na celu opowiadania jakiejs historii, tylko pokazanie efektow graficznych i tym podobnych).
c) Kasowane beda tematy zawierajace przerobki o tresciach rasistowskich, przesmiewczych, lamiacych prawo obowiazujace w naszym kraju, jak i regulamin tibia.pl.
d) Przedstawiajace analfabetyzm tworcy rowniez beda kasowane.
e) Nie wolno zamieszczac fake'ow robionych w OTS ME
f) Kazdy fake powinien przedstawiac minimum formy i tresci (przerobki bezdennie glupie beda usuwane natychmiastowo)
Mówi ci to coś? dałeś choć 3 obrazki?
Nieważne czy tego chcesz czy nie i tak musisz dać to do rekrutacji, albo od razu dać prolog i potem rekrutacje
*Przedstawiasz sugerowane Imię, oczywiście nie musisz bo prawdopodobnie je zmienię, chyba że będzie nadawało się do charakteru i roli którą będzie odgrywać postać
*Nie pisz żadnej historii postaci, potraktuj to wszystko jak film do którego zgłaszasz swojego aktora.
Skoro zmienisz chcesz zmienić imię to po co maja sie zgłaszać? A zresztą co imię ma do charakteru? Może być król Gieniek i biedny zwyrodniały starzec o imieniu Aragon chociażby. A skoro ma nie pisać historii to nawet nie będzie wiedział ze to on a nie inny gość jest ta postacią. Jak ci trzeba outów to daj do "outy na zamówienie"
PS.Modki, skasujcie ten temat.
.Matrik.
01-09-2007, 20:41
Brawo Kalasanty! Chwała myślącemu!
@Topic
Masz dział, a jak się czujesz lepszy od innych, że potrzebujesz swego tematu, to... Tam jest krzyżyk okna przeglądarki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.