zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poprostu Knight

Maciora
01-09-2007, 11:35
Elo all
Czy to pytanie czy stwierdzenie sam enwiem
Chodzi o ot ze nikt jeszcze neinapsial jakiegos dobrego poradnika dla knighta po uptade kazdy psize idz tu i tu i ksiluj do x/x i potem tu i skilujesz do x/x i nic z tego neiwiadomo nikt nieopsial swojej drogi dokladnej jak skilwoac itp Wiec chcialbym zeby mi ktos to dokaldnie opsiac dgzie sie najbardziej oplacsa co zbarac ile fooda zeby wbic tez mlvl do jakiego lev skilwoac zbey pozniej expic szybko i zarabiac duzo hajsu oczywiscie bez paca na poczatku co dokaldnie robic?
Na tmy forum widzialem dosc duzo dobrych kngihtow ktorzy maja dobre skile niech oni wiec mzoe napisza tlyko dokaldnie co i jak a nei ze ktos napsize tu i tam i do tego i tego bo to jest denerwujace i neiwewsz dokaldnie co robic
Pozdro

D4n1
01-09-2007, 12:14
:o nikt cię nie zaprowadzi za rączkę i nie powie co robić masz poradniki przeczytaj je wszystkie i wyciągnij wnioski nie są napisane po to żebyś ty teraz kazał komuś sie pocić nad nowym... sam mam knighta i nie prosze żeby mnie nauczyli gdzie i jak skillowac przeczytałem parę poradników porównałem ze sobą i ułożyłem swój własny rozkład i jak narazie wszystko jest ok tobie radze to samo

Hell'Lorakos
01-09-2007, 12:15
Ohh my good :D kazdy czeka na gotowe :) czlowieku duzo sie nie zmienilo jesli chdozi o np. trening! zreszta kazdy gra jak chce.... nie musisz skillowac tak jak ktos każe w jakims poradniku mozesz miec np. 60/60 na 50 lvl :D to jedynie twoja sprawa ;P a co do miejscowek to sam poszukaj.. :baby:

agatatibia
01-09-2007, 17:52
Nie potrafisz sobie poradzic sam? Skilluj tyle, ile ci sie podoba, jezeli zadowalaja cie zadawane w potwory hity to exp, a jezeli czujesz, ze jestes za slaby to skilluj! Mysle ze to sprawa indywidualna a nie ktos wyznaczy bariere i juz wszyscy chca byc tacy jak on. Co do expienia to po update raczej niezbyt sie zmenilo. Nie potrafisz poszukac w googlach? Bo ja neidawno widzialam wieeele poradnikow dla knighta uwzgledniajacych zmiany po update.

Kwadrat-.-
06-09-2007, 17:04
Elo all
Czy to pytanie czy stwierdzenie sam enwiem
Chodzi o ot ze nikt jeszcze neinapsial jakiegos dobrego poradnika dla knighta po uptade kazdy psize idz tu i tu i ksiluj do x/x i potem tu i skilujesz do x/x i nic z tego neiwiadomo nikt nieopsial swojej drogi dokladnej jak skilwoac itp Wiec chcialbym zeby mi ktos to dokaldnie opsiac dgzie sie najbardziej oplacsa co zbarac ile fooda zeby wbic tez mlvl do jakiego lev skilwoac zbey pozniej expic szybko i zarabiac duzo hajsu oczywiscie bez paca na poczatku co dokaldnie robic?
Na tmy forum widzialem dosc duzo dobrych kngihtow ktorzy maja dobre skile niech oni wiec mzoe napisza tlyko dokaldnie co i jak a nei ze ktos napsize tu i tam i do tego i tego bo to jest denerwujace i neiwewsz dokaldnie co robic
Pozdro

Są gotowe poradniki to poszukaj i poczytaj. Jak sobie będziesz radził ze skillami to już jest twoja sprawa i nie musisz zadawać tego typu pytań na forum, bo to podpada delikatnie pod spam. A co do twojej pisownii... spójrz czasem na monitor, gdy coś piszesz, a oprócz tego miej słownik pod ręką...

Voon
06-09-2007, 19:57
gdzieś sie doczytałem że kina jest najłatwiejszą profesją i że jest dobry dla początkujących... więc nie zakładaj milionowego tematu o kinie po upie tylko idź i strawdź gdzie i jak (masz chyba wystarczająco życia żeby sie nie bać :| )

Childish'Thug
06-09-2007, 20:06
lol jestes zestresowany?parkinson ? bo piszesz jak byci lapy lataly jak...
moze sprawdz co napisales za nim wyslesz temat, sproboj sie doczytac -.^ rozumiem 1 literowke ale ty ich zrobiles z 10 -.-'

Zecer
08-09-2007, 02:07
Knight poprostu roX

Raditz Saiya-jin
08-09-2007, 10:45
po update niewiele trzeba skillowac w zasadzie, wbij 65/65 i lec z expem

faltias
08-09-2007, 23:07
Ja tam moge cie poprowadzic za raczke... Wylazisz z rooka to wbijaj na trollach! Jak wbijesz 40 skile to wbijasz exp.(do ktorego levca zalezy tylko od ciebie) jak wbijesz expa idziesz skilac na roty albo dwarfy(polecam dwarfy,wiecej maja hp)... to tak na poczatek...:cup:

Branel
15-09-2007, 12:16
Farlias co ty mu mowisz.Na 40\40skilach exp? Zal.pl
Dobij do 65\65 i sobie expij.

Soldier of Harlen
15-09-2007, 14:20
No najlepiej to jest grać 24 godziny na dobe codziennie. Najpierw zbić sobie stamine do zera, potem się zabić do 6 lvl a następnie wbijać skille. I pamiętać zeby stamina caly czas wynosila 0 czyli grać non-stop z przerwą na save serwera. Save serwera trwa 15 minut więc odnawia się 7,5 minut staminy czyli trzeba koniecznie to zbić po save na potworach nie dających expa. A dopiero potem przystąpic do skillowania. Robic wszystko zeby nie zdobywac expa a same skille. Robic wszystko zeby nie wbić 7 lvl. A jak sie zdarzy to natychmiast się zabić. Bo skillować na 7 lvlu to jest mało pro. Pro jest jak skillujesz na 6 lvlu. Progamer stara się wbić jak najwyzsze skille na 6 lvlu. Progamer zaczyna expić dopiero jak ma najwyższe skille w Tibii. A jak pojdziesz expic ze skillami mniejszymi niz najwyzsze w Tibii to Zal.pl