Pokaż pełną wersje : Jaka profesje wybrac??
Mam takie pytanie: jaka profesja jest najlepsza do samotnego expienia. Nie gram jednorazowo więcej niż godzinę wiec raczej nikt ze mną nie pójdzie expić. Zastanawiałem się nad sorcem ale przywołanie np. na godzinę monka jest chyba nie opłacalne.
A po co przywolywac? Nie lepiej pojsc poexpic?..
Kazda profesja da sie grac samotnie... Tylko sie zastanow, czy chce ci sie skillowac. Jesli tak to mozesz wybrac palla lub knighta. Chyba gra rycerzem jest prostrza samotnie (latwiej skillowac). Jesli zas nie - sorc/drut. Najwiekszym plusem druidka sa uhy, zas sorc ma pare czarow ofensywnych... I chyba latwiej nim grac w pojedynke.
A po co przywolywac? Nie lepiej pojsc poexpic?...
No własnie po to przywołać żeby z nim expić :P
a jeśli chodzi o skilowanie to tego nie na widzę. Choć czytałem poradniki dla palka i pisało że wystarczy wbić skile 45/45, a jestem wstanie wytrzymać te kilka godzin rzucając speary w potwora.
Raditz Saiya-jin
01-09-2007, 14:30
grajac 1h dziennie zadna profesja sie nie wybijesz
No własnie po to przywołać żeby z nim expić :P
a jeśli chodzi o skilowanie to tego nie na widzę. Choć czytałem poradniki dla palka i pisało że wystarczy wbić skile 45/45, a jestem wstanie wytrzymać te kilka godzin rzucając speary w potwora.
45 na 45? Powodzenia. Aha, by z nim expic... W sumie czasem monk/inny summon sie przydaje, lecz zabiera czesc expa. Aby porzadnie expic powinno sie miec te 60-70 skilla. A zajmuje to... 42 godziny dla najta (do 60) i 21 godzin dla palla (tez do 60).
grajac 1h dziennie zadna profesja sie nie wybijesz
Chodzi o to że ja gram godzinę potem brat gra godzinę potem znowu ja i tak w kółko.
agatatibia
01-09-2007, 17:45
Wybor nalezy do ciebie. I tak musisz spedzic troche czasu jak nie na skille to na bicie mlvla. Kazda profesja mozna z powodzeniem expic solo. Najlepiej poczytaj rozne poradniki dla poszczegolnych profesji i zobacz, ktora ci najlepiej podpasuje. A tak poza tym, to zrob z bratem tak, zeby bylo ze ty grasz 4 godziny, potem on 4 godziny, bo po 1h to jest gra bez sensu.
Gram sorcerem. Wole robić runki niż godzinami patrzeć na postać jak skiluje.
Piotrek Marycha
01-09-2007, 23:44
Mam takie pytanie: jaka profesja jest najlepsza do samotnego expienia. Nie gram jednorazowo więcej niż godzinę wiec raczej nikt ze mną nie pójdzie expić. Zastanawiałem się nad sorcem ale przywołanie np. na godzinę monka jest chyba nie opłacalne.
Przyklejone: Jaką wybrać profesję uwzględniając zmiany po update?
spam o(>.>)o
Polecam paladyna... skillowania w zasadzie nie dużo<chyba, że chcesz mieć super evul pala no to jak wolisz...>
skillujesz do tego 50 dista<to naprawdę niewiele> a później możesz expić i wbijać w tym czasie dista ;) ...
ale wiadomo- lepszy dist - lepsze hity - lepsze solo można robić ;)
na kasę nie można narzekać, bo jest jej naprawdę sporo < chyba, że kasy nie umiesz zbierać ;P...>
Pozdrawiam
Capality
02-09-2007, 00:02
Rookstayera
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.