PDA

Pokaż pełną wersje : MOże by tak nowa lista cen ??

Oharis
01-09-2007, 15:11
Mam propozycje. Aby na naszym świecie została wprowadzona nowa lista cen. TO jest już denerwujące jak pisza do mnie ludzie z trade i za dsm mi dają 40k. Albo za Demonke 20k. Z tego co zauważyłem ceny bohów podskoczyły, i obrze. przynajmniej teraz sie bardziej na hundty oplaca chodzic. Mam nadzieje że większość sie ze mną zgodzi. I wspulnie cos wykombinujemy. Bo tak dalej nie może być ;/

Lynx
01-09-2007, 15:19
Mam propozycje. Aby na naszym świecie została wprowadzona nowa lista cen. TO jest już denerwujące jak pisza do mnie ludzie z trade i za dsm mi dają 40k. Albo za Demonke 20k. Z tego co zauważyłem ceny bohów podskoczyły, i obrze. przynajmniej teraz sie bardziej na hundty oplaca chodzic. Mam nadzieje że większość sie ze mną zgodzi. I wspulnie cos wykombinujemy. Bo tak dalej nie może być ;/

Myśle ze WSPULNIE możemy coś wykompbinować na temat pk w karlin bo bieaja taki z ruszczkami i szczlaja niebeskimi i zielonymi swiatelkami i nie mozna ekspic pod carlin!!
Mysle ze musimy cos z tym zrobic!!

Ola_Petrov
01-09-2007, 15:37
tak jestes sóper masz racie <3 jum

Kapitan Chrupek
01-09-2007, 18:27
po co Ci ceny jak i tak długo tu nie pograsz :D chyba ze dobrze lizesz dla vu :) vu zabiera sie nawet za 40 najty ^^

Ancient900
01-09-2007, 21:21
Jak ci źle jest sprzedawać dsm za 40k to sprzedaj mi za 30.

Zolzoller
02-09-2007, 14:50
Jak ci źle jest sprzedawać dsm za 40k to sprzedaj mi za 30.

Znow pan smieszny spoko zioooom yoyo elo elo twoje zarty sa takie trendi i na topie !

Co do price listy przydala by sie bo w tej chwili nie oplacalny jest dla mnie exp na trolach .. spiry strasznie stanialy a o wooden shieldach juz nie wspomne

Lotress
02-09-2007, 16:47
Ej kurcze a twoje zarty sa powalajace zolzollerze.

Zolzoller
03-09-2007, 11:49
Ej kurcze a twoje zarty sa powalajace zolzollerze.

Cieszy mnie ten fakt .. Tak wiec przybij piatke ziom !

Lotress
03-09-2007, 16:02
Nie przybije piatki, poniewaz nie jestesmy ziomami.

Zolzoller
03-09-2007, 17:22

No to mnie szefie zawiodles w tym momencie , a chcialem ci wyslac GPsy w dowod mojej sympatii :(

Avallach
03-09-2007, 17:38

gosciu cie popiera a ty go opier*alasz -.- on z sercem a ty ku*wa z widlami

Lotress
03-09-2007, 21:41
E no kurde takie jest zycie i nic tego nie zmieni.

Alan270
16-09-2007, 17:33
fajnie, fajnie panowie ale temat jak mnie wzrok nie myli(a mam okulary +10) dotyczy zmian cen na nebuli a nie jakis ziomow czy tam widlow nie?? (chociaz to drugie mozna znalesc i sprzedac)

Ancient900
07-10-2007, 16:58
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1853269

D@nger
07-10-2007, 22:29
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1853269

Ta.. już widze jak to będzie przestrzegane-.-

Kamliss
09-10-2007, 21:03
Ta.. już widze jak to będzie przestrzegane-.-

Otóż to.... Jeżeli napisał by to ktoś z VU to każdy asslicker jakby widział że ktoś z VU online to pisał by ceny w nawiasach :D

Nie wiem czy ów pricelista zostanie zaakceptowana, ale mam nadzieje że tak.

/Down : Też tęsknie za tym pięknym czasem :(

Ancient900
09-10-2007, 22:02
na lunarze cena dsm siega juz 10k

omfg ;ooo

Tak, mnie też irytuje jak jakiś gnojek po desercie kupi sobie golden arma i szpanuje pod depo >.< Kiedyś to tylko w domkach h lvli takie rzeczy widział...

Scani
03-01-2008, 11:55
Myśle ze WSPULNIE możemy coś wykompbinować na temat pk w karlin bo bieaja taki z ruszczkami i szczlaja niebeskimi i zielonymi swiatelkami i nie mozna ekspic pod carlin!!
Mysle ze musimy cos z tym zrobic!!

Ja jestem w carlin i jakos a sie expic.;/

Furgio
03-01-2008, 15:17
Ahs Scani Scani czy przed wejsciem na ten temat i dodaniu posta DOBRZE PRZECZYTALES TYTUL I POSTY??? bo jesli tak to powiem ci że kup se okulary. TEN TEMAT JEST O LISCIE CEN A NIE O MOŻLIWOŚCI EXPIENIA POD CARLIN!!! Jak już napisaleś coś o tym bylo dotac coś o tej priceliscie. Osobiście uważam, iż dobrze byłoby zrobić liste cen zamiast tamtyej do której Ancient900 dał link. Osobiście ta lista mnie przeraża. P LEGS ZA 1k?? Teraz może je kupić za nawet 300gp. Lub k arm za 6k. Można by coś tworzyć bo ludzie święci to nie nonpvp. To nebula.

Scani
03-01-2008, 18:26
Ahs Scani Scani czy przed wejsciem na ten temat i dodaniu posta DOBRZE PRZECZYTALES TYTUL I POSTY??? bo jesli tak to powiem ci że kup se okulary. TEN TEMAT JEST O LISCIE CEN A NIE O MOŻLIWOŚCI EXPIENIA POD CARLIN!!! Jak już napisaleś coś o tym bylo dotac coś o tej priceliscie. Osobiście uważam, iż dobrze byłoby zrobić liste cen zamiast tamtyej do której Ancient900 dał link. Osobiście ta lista mnie przeraża. P LEGS ZA 1k?? Teraz może je kupić za nawet 300gp. Lub k arm za 6k. Można by coś tworzyć bo ludzie święci to nie nonpvp. To nebula.

Ja nie nosze gogli to to mi zazdroscisz bo ty w szkole chodzisz na codzień w googlach.Tez uwazam zeby zrobic nowo liste cen.

Sniezynka
03-01-2008, 20:03
Wyrzućcie go z tego forum, proszę ;(

_LordMitt_
15-03-2008, 14:34
omfg ;ooo

Tak, mnie też irytuje jak jakiś gnojek po desercie kupi sobie golden arma i szpanuje pod depo >.< Kiedyś to tylko w domkach h lvli takie rzeczy widział...

Taaaak!

To byly czasy!
Szkoda ze juz tak nie jest =/
Pamietam jak zaczynalem grac w tibie okolo 6 lat temu , i kuzyn kupil bohy za 100k , to bylo przezycie =P
Teraz 85% tibijczykow ma bohy :P

Pozdro!