Pokaż pełną wersje : Pal & exp
Elo. Mam na Kyrze paladyna:
lvl 37 (zaraz)
skills 65/40
mlvl 9
wiem ze kijowe skille i mlvl ale nie lubie trenic a rosna 2 dziennie ;]
Przez ostatni tyd. expilem na pohu i od 28lvla we wtorek do dzisiaj(piatek) jest prawie 37. Od 35 expie na guardach w 5 kopie w kazoo. Mam takie pytanko.. gdzie najlepiej wedlug was by mi sie expilo i gdzie o ile ktos wie moge wyslac parcel z lootem?? Na guardach mi sie expi dobrze ale bardziej trapuje mnie to drugie pytanie bo ostatnio mialem 7k loota i musialem nosic do dp po 800 capa w czesciach. Jezeli ktos wie gdzie jest skrzynka kolo kopalni albo w (bez postmana bo nie mam pacca) to prosze o odpowiedz.. moze byc oczywiscie najblizsza ;)
Z gory dzieki!
bardziej trapuje mnie to drugie pytanie
Pytanie cie trapuje? O kurcze.
Rzucasz przez rzeczke na południu, potem idziesz przez dwarven bridge i wysyłasz na poczcie.
@ up up
nie nabijaj postow bez sensownie -.-
@ up
dzieki za odp. ziom :) przyda mi sie to ;p
ciemne dropsy
01-09-2007, 22:03
Dobij 40 i lec na OF z royal spearami, wiem co mowie, bo sam tam expie masowo, lvl co 2h mniej wiecej (samego expienia, nie wliczam wracania sie po spearki)pojedyncze warlordy nawet mozesz brac ;p
Jak jest dobrze to 40k/h mozesz wyciagnac, mozna biegac praktycznie po wszystkich respach otwartych nie liczac okolicy zejscia na questa, aczkolwiek ja biore sobie pojedyncze warlordy ;p
Tylko nie idz tam przypadkiem z kusza, jak na OF to tylko royal spearki
Nietypowy
02-09-2007, 10:22
Ja polecam Dc na -2 ... Weź 2 dwarven ringi i możesz tam expić :) Nie pamiętam dokładnie od którego lvla tam expiłem ... Ale od 40 lvl-a dasz radę na spokojnie :P Bo bohy chyba masz B) ... Nikogo tam nie ma... Dobry exp... Loot też niezły
Pzdr
ku sobie paka i dobij skile :cup:
kopalnie, poh, mozesz probowac dragi choc chyba zamale skile :)
Knajt997
02-09-2007, 13:20
Ja bym polecil isc na ghost land w dziure na lewo od wejscia.Zejdz na -3 WLACZ NIEWIDKE!!!.Zeby wyczyscic all.
Dobra opcja jest tez Hellgate na Elder beho,Ds itp.
Ja expilem na tych miejscówkach do 55 lvl a potem tylko poh.
Z kasa tez niejest zle jak masz sporo szczescia to jestes na +.
A jesli poleci beho helmet to masz dosc rzadki "itenz" :p
Nietypowy
02-09-2007, 13:29
Jeśli chodzi o hell gate ... To powinieneś dodać że musi posiadać klucz o wartości 5k... jeśli nie myle :P
Elo. Mam na Kyrze paladyna:
lvl 37 (zaraz)
skills 65/40
mlvl 9
wiem ze kijowe skille i mlvl ale nie lubie trenic a rosna 2 dziennie ;]
Przez ostatni tyd. expilem na pohu i od 28lvla we wtorek do dzisiaj(piatek) jest prawie 37. Od 35 expie na guardach w 5 kopie w kazoo. Mam takie pytanko.. gdzie najlepiej wedlug was by mi sie expilo i gdzie o ile ktos wie moge wyslac parcel z lootem?? Na guardach mi sie expi dobrze ale bardziej trapuje mnie to drugie pytanie bo ostatnio mialem 7k loota i musialem nosic do dp po 800 capa w czesciach. Jezeli ktos wie gdzie jest skrzynka kolo kopalni albo w (bez postmana bo nie mam pacca) to prosze o odpowiedz.. moze byc oczywiscie najblizsza ;)
Z gory dzieki!
Granie paladynem na małym levelu BEZ PACC'A, jest bezsensowne. Jest bardzo mało expowisk. POH jest dobry, ale na GS'y jesteś za słaby, tak więc jeszcze nie teraz, Dragon Lair przy Veno, niby dobre ale pewnie zawsze zajęte, Dragon Lair przy Thais, przy Fibuli też nie dla ciebie bo DL, OF też za trudne bo zerki bez problemu cie dogonią... Tak więc zostają dobre Guardy aż kupisz PACC'a.. :)
"Ja jestem Maciek of Kyra" ...
Idź sobie na guardy w kazo~ najlepiej z royal spearami i tarczą.
otuż niezgadzam sie z tobą poreda bo powiedziałeś ze pallkiem na niskim lvl bez pacca niema gdzie xpic a ja mam pallka na niskim lvl i mi sie naprzykład dobze expi na zamku większe lvl tez tam chodza ponieważ zawsze mogą ubić draga.....a wracając do tematu to aj bym ci radził expic w kopalniach w kazzo na poh i ghoostlandi czasem jak gra mało osub to wpaśc na pojedyńczy resp wyvek koło ghoostlandu :D Pozdr.
MaciekFromKlan
02-09-2007, 22:02
niech zgadne,palek robiony na szybkosc,przed upem miales sorca bo byl najlepszy,teraz zrobiles palka bo on moze najlepiej expic z najmniejszym waste i nie trzeba duzo skillowac i nigdy wczesniej nie miales palka w rekach ?...
co do topicu:
dragi,tomby i moze hydry z teamem ?
Katarupaczka-kaczkins
02-09-2007, 22:03
Ja na Twoim miejscu dalej bym expil na pohu ,ale jezeli niechce tam to na elf fortres tez jest nawet dobrze, bierzesz royal speary + tarcza lecisz. Możesz zbierać loota (luki, longswordy) malo ,ale zasze cos, przy odrobinie szczescia poleci Ci holy orchid ,woce czy tez heaven blossom.
To jest moje zdanie jezeli sie z nim nie zgadzacie niebluzgajcie mnie.
ciemne dropsy
02-09-2007, 22:16
Poreda: lol? o czym ty mowisz? palek to wlasnie najlepsza profesja (no moze na rowni z knightem) do grania bez pacca. Mowisz ze malo miejscowek? wymienie ci pare:
Hellgate
POH
Ghostland (zgadzam sie, duzo ludzi)
Kopalnie (j/w)
Mintwallin
OF
Dragi (tez duzo ludzi niestety)
DC ewentualnie
Elfy (tak, calkiem ciekawe dla palka z royal spearami i niskim lvlu i jakimis tam skillami)
Senja
Miejsc do skillowania nie ujawnie z wiadomych wzgledow ;)
Dzieki wszystkim za porady. Niektorzy mowili ze za cienki na gsy i na dragi? bullshit - od 34 siedze na pohu, gsy dragi wyverny leadery zerki i wszystko co tam jest na lajcie ubijam. Teraz mysle o podbiciu skilli do 75 ale to az 50h i mi sie nie chce siedziec az tyle na monkach. Moze i na ten OF sie przelece bo moze byc ciekawie ;)
Moze napisze jakis maly poradnik bo w 2 tyg. tego chara zrobilem wiec to jakis tam wyczyn jest :D
Jakby ktos czytal ten temat to proponuje mu :
8-15 lvl siedzenie na amazon camp i bicie amazonek i valkirii z full defa... rosna skille szybko i kasa leci powolutku
15lvl - trenowanie jak ja do 60-65/40 okolo
15-25 - albo kopy z soldkami i guardami (mniejszy resp a nie 5 na klate) lub ghoustland w dziurze z fd, calkiem milutko exp leci
25-40 - nie wiem jak wy ale ja siedzialem na pohu, kasa na bohy i t ringa, przy 65 dysta sie zwraca za t ringa z gsow a loocik tez calkiem sympatyczny mozna zebrac, oczywiscie na 25 to tylko orci i umarlaki, mozna tluc wyverny a pozniej dragi i od 35 z t ringiem gsy. Polecam tez kopy (5 the best) na pietrze przed gsami duzy resp guardow.
Jeszcze raz dzieki za porady
Close plx
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.