Pokaż pełną wersje : Fireball
Kamil1995
02-09-2007, 10:22
Witajcie mam do was takie jedno pytanie bo chce robic se runy i zarabiac i poradzcie mi czy kupic czar fireball bo ja juz nie wiem ?
nie oplaca sie nikt tych run nie kupuje może byc przydatna tylko do dobijania potworow i do skillowania mlv średnie hity wynoszą 30-40
Kamil1995
02-09-2007, 14:47
A oplaca mi sie kupic czar destroy field bo juz nie wiem ??
Nie. Ani pierwszego ani drugiego czaru na runy nie warto kupować bo ich nikt nie kupuje!
Wladca sedesu
02-09-2007, 15:42
@up
Nie prawda, za czasów mojego grania to kupowałem je bp 3-4 przydają się na beho hunt- skeletony
orc shaman hunt - snake
@up
No tak ale tego się nie kupowało tylko robiło samemu lub kupowało w sklepie! Chyba jakby cała drużyna czekała na ciebie na beho hunt jak powiedziałeś a ty krzyczysz: Buy BP of Fireball runes! :D
Capality
02-09-2007, 21:15
Teraz to nawet GFB slabo schodzi więc nie rób i nie kupuj tego czaru!
KrEmAs KAc
02-09-2007, 21:30
Można zrobić BP a potem przed depo na 100+ postraszyć ZIOMKÓW :)
Nie warto już lepiej FF.
Co do FB zrób jak chcesz, ale Destroy Field kup koniecznie czasami poprostu trzeba użyć a nikt tego nie robi na sell tak wiec jak bedziesz potrzebowal to sobie zrobisz 1,2 runki.
@up przypominam że runy nie są tylko na sell :) więc mówienie "nie kupuj bo sie tego nie da sprzedać" jest troszke "mało profesjonalne" (nie chce nazywać tego inaczej ;p )
@up
Robienie run po to, by potem używać ich do expienia inaczej niż na afku też nie jest profesjonalne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.