PDA

Pokaż pełną wersje : Ban za słowo?

emin3ms
02-09-2007, 11:30
Otoz dostalem bana za to ze napisalem na real czacie "zolko zapal". A GM napisal ze jestem rasista i takie tam (punkt 2a). Czy rzeczywiscie slowo "zolko zapal" jest rasistowskie? Czy moge sie jakos od bana odwolac?

Rybzor
02-09-2007, 13:33
No pewnie, że jest, trade służy do handlowania, a nie do zapalania zolka. ;;

@down
AaaA!
no ale, real czat służy do kulturalnych rozmów, a nie do zapalania zolka!

Tompior
02-09-2007, 14:26
Otoz dostalem bana za to ze napisalem na real czacie "zolko zapal". A GM napisal ze jestem rasista i takie tam (punkt 2a). Czy rzeczywiscie slowo "zolko zapal" jest rasistowskie? Czy moge sie jakos od bana odwolac?

No pewnie, że jest, trade służy do handlowania, a nie do zapalania zolka. ;;

Ryba, chyba czegos nie doczytales :P

Zjec.sfuj.musk
02-09-2007, 15:49

Wyjdź i nie wracaj dopóki nie zrozumiesz...

Vanhelsen
02-09-2007, 16:05
Ty raczej nie chodzi o treść rasistowską ale obrażanie innych - zolko = żulko - żul - dla niektórych obraźliwe i tak to zaraportował ST

emin3ms
02-09-2007, 16:06
jaki noobki z was Nie napisalem ZIOLKO tylko ZOLKO, a zolko w polskim slowniku nic nie znaczy

Rybzor
02-09-2007, 16:13
jaki noobki z was Nie napisalem ZIOLKO tylko ZOLKO, a zolko w polskim slowniku nic nie znaczy

LOL więc może powiesz nam po co to pisałeś i w jakim celu? bo jeżeli nic nie znaczy to można to równie dobrze uznać za spam za co również się banuje ;;;;;;;;;;;;;

Vanhelsen
02-09-2007, 16:18
jaki noobki z was Nie napisalem ZIOLKO tylko ZOLKO, a zolko w polskim slowniku nic nie znaczyAle widzisz, jakiś ST przetłumaczył sobie, Zolko na żeńskie zdrobnienie od słowa Żul dodając do tego twoją ogólną ignorancję na ortografię i dostałeś bana za treści obrażające innych, polecam przez ten tydzień/miesiąc zabrać się do nauki, tym bardziej, że od jutra szkoła... lepiej imo z banem trafić GM nie mógł ;]

@down: tia, każdy tak mówi ;]

@down-again: no to twój problem, ty odpowiadasz za konto i wszystko co się z nim stało, nie ważne czy to zrobiła biała myszka w nocy czy ty przypadkiem napisałeś nie to co chciałeś... musisz się pogodzić z tym banem i sobie darować tibię na te 7/30 dni...

@down-again2: nie, po prostu Senior Tutor zaraportował to o 10:30 a GM rozpatrzył raport dopiero o 18, może to wynika z tego, że GM zalogował się dopiero o tej godzinie albo, że zalogował się np: o 15 i miał tyle raportów do rozpatrzenia że zajęło mu to 2godz.

emin3ms
02-09-2007, 16:22
tak wogole to nie chodzilo mi o zuli, a tym bardziej zóli. Chodzilo mi tylko o to zeby napisac niezle z ciebie ziolko, ale sie pomylilem i napisalem niezle z ciebie zolko zapal sobie papieroska na uspokojenie, a GM wycial sobie tylko "zolko zapal"

A i jeszcze jedno ja to pisalem ok godziny 10:30, a bana dostalem o 17:55 czyli gm dlugo myslal nad trescia. xD

emin3ms
02-09-2007, 16:36
Okey temat do zamkniecia