Pokaż pełną wersje : Pk!!!!!
Zaknafenian Do'Urden
18-10-2004, 17:39
tak jakos mi sie nudzilo...wiem ze kiepsko wyszlo ale nie chcialo mi sie polepszac..zreszta sama intencja jest wazna ^^
http://jakracz.fm.interia.pl/szablon_obrazki/FD%20PK2.JPG
(EDIT) Byl inny obrazek
clakiem dobrze mimo tego ze to na czym są napisy jest czarne :(
trzeba bylo zrobic białe i wkleic. wtedy by to lepiej wyglądało gdzyż biely byl by uznany jako przezroczysty ;)
Dr.Unknown
18-10-2004, 18:53
szkoda, że ja widze tylko x, jak tylko zobacze, to skomentuje...
Zaknafenian Do'Urden
18-10-2004, 18:58
sorki zalozylem konto na interii...wiecie konto na interii to jak dagger na mainie... wszyscy wiedza ze to g* ale jak ktos zacznie zbierac to przy 500 daggerach zarobi 1k ^^
Ocenie jak zobacze, a widze tylko X:(
pomysł fajny ... z wykonaniem gorzej .. radziłbym znaleźć przetłumaczony akrtykuł o tworzeniu fake-ów, żeby napisy wyglądały naturalnie ...
Nie czaje gośc se stoi w depocie i czeka a devil stoi przed nikt go nie goni ani nic!!!! Dziwne bardzo dziwne!!!
Wykonanie na 3. POmysł też dziwny.......:/
Zaknafenian Do'Urden
18-10-2004, 22:09
tak jakos mi sie nudzilo...wiem ze kiepsko wyszlo ale nie chcialo mi sie polepszac..zreszta sama intencja jest wazna ^^
Poco ja to pisalem? :D jakbym przysiadl na tylku na pol godzinki to byscie w glowe zachodzili czy to fake czy nie fake...ale wolalem przez te 30 minut nabic expa moim knightem :D :D B) ;) :p
Wszysco spox oprocz tego ze ss laduje mi sie kilka minut i gdy zaladuje mi 1/3 calego zdjecia to przestaje. lol widze tylko glowe Fire Debila :(
Edit: Lolz juz dziala tera to sie migiem zaladowalo ;) fake spox ale musialbys popracowac nad napisami a pozatym torszke dodac sens temu .Troche nudne jak stoi sobie fd ze skullem a jakis n00bek z depa krzyczy " PK!" ;/
Zaknafenian Do'Urden
18-10-2004, 23:12
:evul: ten n00bek to ja lolku :D :D
Muszufasa
19-10-2004, 13:54
Pomysl ciekawy ale wykonanie do bani no chyba ze czaszka bo to wlasciwie jest dobrze ;)
:evul: ten n00bek to ja lolku :D :D
Ups dopiero teraz zauwarzylem sorka :D mniejsza z tym poprostu popracuj nad tym ;)
Dr.Unknown
19-10-2004, 15:42
sorki zalozylem konto na interii...wiecie konto na interii to jak dagger na mainie... wszyscy wiedza ze to g* ale jak ktos zacznie zbierac to przy 500 daggerach zarobi 1k ^^Wole hatchety na fibule:p
Rupevef of Hiberna
19-10-2004, 19:11
Ludzie po 5 min zalodowal mi sie pasek z nazwa tibia 8o
Wiec sie wnerwilem i dalej nie czekalem ale pewnie jest fajny Fake'i
Rupevef of Hiberna
19-10-2004, 19:13
Wole hatchety na fibule:p
Nie wymondzaj sie bo to dzieki mnie wiesz gdzie jest fibula.
I jak ostatno grales na hibernie to ja wiecej chathe'ow zaniosłem i sprzedałem:P :)
Michael Danny Liberty
19-10-2004, 19:19
Feake troche opcykany(potworny świat) mogłeś troche więcej nat tym popracować... ;)
i jeszcze jedno na jakiej ty chłopie roździelczości grasz??
Zaknafenian Do'Urden
20-10-2004, 22:42
wiem wiem wszystko ladnie tylko dupa z wypowiedzia fire devila jak ktos ma dobre serce nich mi kur...de powie jak ustawic te cholerne tibijskie literki :( tzn mialem pomysl ze wyjde przed depo w miejscu gdzie stal FD i powiem text i go zlapie na ssa i wszystko ladnie tylko cholera jak mozna sie domyslic owe wyciecie zakryloby FD i zbyt banalnie by to wygladalo...myslalem ze bede slowka wycinal ale tez dupsko ^^ ofcoz robie wszystko w paincie bo sobie postawilem wysoko poprzeczke ^^... za wysoko help plz B) ;)
Chessterr
26-01-2005, 11:41
Nic nie widze wes cos z tym zrób zebym mógł skomentowac X( X( X(
Danuneko
26-01-2005, 11:55
Ja widze piękne :x:
Vanhelsen
26-01-2005, 12:30
@Chessterr: nudziles sie prawda ?? po cholere refreshowałeś temap sprzed 3 miesięcy ?? Po to by nabić posta ? Nic nie widzisz bo koleś zapewne skasował plik już z servera bo potrzebował mb na cos innego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.