Pokaż pełną wersje : Big Brother 4
Diegoverialanho
02-09-2007, 22:45
Właśnie leci w TV Big Brother najnowsza edycja co myślicie? Dla mnie jedna wielka klapa 5 ciz (szmaty to widac i już sięgają po alkohol) i jeden "elo ziomek" brzydki jak noc chociaż fajnie się ubrał ale nie lubie takich maczo...Ogólnie cała gównażeria..
Taaa, też to teraz oglądam i się z Tobą zgadzam w 100%. Nie wiem czy widzowie naprawde chcą oglądać takich ludzi...
Stary_Duch
02-09-2007, 23:05
Podzielam powyższe opinie. Poprzednie edycje BB były o wiele lepsze niż to co teraz prezentują na czwórce. 5 lasek (chyba zebranych z ulicy o inteligencji ...), 2 synków, wszyscy max 25 lat. Prowadzący do bani. Kolesiówa z początku sepleniła i się myliła. Jeszcze nie chcą wszystkich wpuścić do domu. Masarka. Zobaczymy co się z tego rozwinie.
Diegoverialanho
02-09-2007, 23:08
Ech...a kto pamięta The Great Escape Grzesia xD? Zobaczymy jedna z ciź ma takie tipsy że po prostu zygać mi się chce, może wejdzie jakieś starsze pokolenie...a nie szczeniactwo... Lol a te "avatary?" to co to kurva jest? Simsy?
Zobaczymy czy ta edycja pobije pod wzgledem glupoty i sztucznosci edycje 3. Pierwsze dwie ogladalem z zainteresowaniem i IMO byly ciekawe i zachowanie ludzi tam mieszkajacych bylo w miare naturalne.
Nie oglądałem żadnej części tego gówna i tej też nie będą oglądać. Nawet nie wiedziałem że były jakieś prócz pierwszej. Jakoś tamte się bez echa odbiły. W ogóle nie lubię tego zamykania się w domu z kamerami i świrowania pawiana żeby tylko pokazać jakim jest się fajnym. Uważam że to jest głupie, robienie z siebie idioty dla pieniędzy. Potem w tramwaju będą mówić jak zobaczą takiego "o zobacz to idiota z bigbradera".. Jedynie na tym z zyskiem wychodzą telewizje które to relacjonują.
Słyszeliście o tym że w jakimś z większych polskich miast, nie pamiętam czy we Wrocku czy w Poznaniu albo gdzieś indziej na casting do tego programu przyszło mniej niż 100osób... A tak to reklamowali... No szkoda..
Yoh Asakura
02-09-2007, 23:49
A ja jak znajdę czas to z chęcią sobie obejrzę. Jeśli będą ciekawi ludzie, to czemu nie ?
DrakoOsek
03-09-2007, 01:08
Kiedy to leci??
@TOP
Pamiętam jak oglądałem 1 część...ale najbardziej mnie wkur~~ Ci ludzie, co przez kamerami świrują-.-
Howardus
03-09-2007, 01:27
No nie oszukujmy się reality show jest tworzony dla kasy i ci ludzi którzy w nim biorą udział też robią to dla niej:)
@up
Och, Watsonie. To tak jak duża większość programów w tv.
Vanhelsen
03-09-2007, 09:01
jeden wielki rotfl'n'lol... będzie się z czego śmiać, tego jestem pewien, a żalem od niektórych to już bije na kilometr, o sztuczności nie wspominając... :baby:
A wie ktoś muzę o której to leci i gdzie ;p?
King Mati
03-09-2007, 09:53
A wie ktoś muzę o której to leci i gdzie ;p?
ja mieszkam w stanach i znalazłem odpowiedz w 10 sek...
a chcesz wiedzieć jak ?
spytaj pana google
OjciecChrzestny
03-09-2007, 10:48
Właśnie leci w TV Big Brother najnowsza edycja co myślicie? Dla mnie jedna wielka klapa 5 ciz (szmaty to widac i już sięgają po alkohol) i jeden "elo ziomek" brzydki jak noc chociaż fajnie się ubrał ale nie lubie takich maczo...Ogólnie cała gównażeria..
ubrał się jak gej czy ty tez tak się ubierasz?
ja tam napewno od czasu do czasu bede ogladal bo im glupsza ekipa tym ciekawiej bedzie :)!!!
btw widzieliście te prysznice?
Dark Sven
03-09-2007, 10:58
Tylko pierwsza część. Czemu? Była z ludźmi. O reszcie gdy usłyszałem robiłem coś w stylu "T.T Znów?".
Tylko pierwsza część. Czemu? Była z ludźmi. O reszcie gdy usłyszałem robiłem coś w stylu "T.T Znów?".
W sumie tak, potem był Ken i Barbie ; p
A czy to nie w pierwszej był "gulczas" xD?
Chesterkaa
03-09-2007, 11:56
ja z tych wszystkich programow lubilam bar tylko ; < big brader to szit : (
ja z tych wszystkich programow lubilam bar tylko ; < big brader to szit : (
Bar yebie :< Doda sux
dartra111
03-09-2007, 12:23
Wielki Brat to kiedyś było coś, tera to jest wielkie czarne suche g*wno!
@Kenixia : Tak. W 1 części był gulczas.
@topic :oglądałem tylko 1 część
pamiętał ktoś dodę w barze i erika?
Myslalem, ze zachowacie klase inteligencka i nie bedziecie ogladac tego owlosionego sh!tu no coz mylilem sie...
Big brother na poczatku fakt byl fajny, ale puzniej zaczynalo w nim czegos brakowac. Teraz gdy patrze na ten program wydaje mi sie, ze jest robiony na sile tylko po to by byl... Przeciez to zalosna proba odnowy starego programu i kasy, ktora sie z nim wiazala nic po za tym. Uczestnicy programu robia z siebie pawiana przed kamera bo chca byc "fajni", a tak naprawde wygladaja na wzietych z budowy...
Moim zdaniem wszelakie reality show podobne do big brothera nie sa godne mojej uwagi no chyba, ze uczestnicy programu okaza sie "madrzy" to moze zmienie zdanie.
P.S.
zal.rpa
.Matrik.
03-09-2007, 14:44
Nie żeby poprzednie edycje były fajne, ale to jest krap.
Wpuścili 7 bydła ... powinni zabrać im żarcie i kazać pracować an wygody:P
Mi tam brakuje z 2 starszych osób w najgorszym razie moherów,były by ciekawe starcia starszej pani z rozwydrzoną nastolatką.
Do tej edycji powinni wpuscic dwoch szydercow - mieliby po kim jezdzic.
Nikast Shynix
03-09-2007, 17:29
Moim skromnym zdaniem błędem było stworzenie drugiej edycji, nie wspominając o czwartej...
Z reality show lubiłem tylko Agenta. Szkoda, że już go nie ma :/
O to, to! Jedyne, co mi się tam nie podobało to prowadzący mówiący w tonie smutnego pedała. Reszta była OK.
@Topic
Superstacja >> TV4 ("kuurwaaa...") >> Discovery.
Tak skończyła się moja krótka, aczkolwiek burzliwa, znajomość z tym reality show.
Duch Niespokojny
03-09-2007, 17:39
Spodziewałeś się elity intelektualnej? :p
Popieram, agent byl najlepszy ale podobaly mi sie tez reality show typu survival :) (2 plemiona, walki itp).
.Matrik.
03-09-2007, 19:11
Heh, jak siostra spytała co to za "BB 4:1" to odpowiedziałem, że dla odmiany będzie jeden Big Brother i 4 uczestników. Do dzisiaj zastanawiam się, czy odwrotnie zabrzmiałoby lepiej :<
Yoh Asakura
03-09-2007, 20:06
Nastawiłem się pozytywnie, właśnie oglądam i powiem jedno - ludzie, jakie to skwaszone...
@Edit:
No to żem się naoglądał. Miało być ponoć o 18:30 a teraz leci coś zupełnie innego.
Chesterkaa
03-09-2007, 21:58
Bar yebie :< Doda sux
bujaj sie ; o doda jest w sumie ok. wyglada moze dziwnie ale wydaje mi sie,ze pomimo tego wszystkiego jest w miare inteligentna i wie jak sie wylansowac. Pomimo ciaglych artykuluch o*******aja**** ja np. w Pudelku czy innym szicie, darze ja sympatia, JA, A NIE JEJ MUZYKE
@ Big brader smierdzi kauem. 1 edycja fajna byla bo tam manuela byla, gulczas itd a reszta jedzie na kilometr ; /
Mówicie, że BB4 (większość, że głupie, nudne, "Sh!t"), a każdy praktycznie ogląda z tego wynika. Dopiero 2 dni chyba a już oceniacie ludzi co tam weszli.
A kolego, który oglądałbyś, gdy byliby tam tylko inteligencji, później sie przez takie ó pisze.
Vanhelsen
05-09-2007, 16:37
Mówicie, że BB4 (większość, że głupie, nudne, "Sh!t"), a każdy praktycznie ogląda z tego wynika. Dopiero 2 dni chyba a już oceniacie ludzi co tam weszli.
A kolego, który oglądałbyś, gdy byliby tam tylko inteligencji, później sie przez takie ó pisze.
pardon, ja opieram się na relacji plotka i tego co zobaczyłem z krótkich filmików na stronie bb...
puste cipy (w sam raz na raz ;d) i 2 pedalow. tv4 trafila idealnie w gusta swojej grupy docelowej - idiotow.
Nikast Shynix
05-09-2007, 20:11
Ja widziałem tylko 10 minut... Tekst prowadzącego "zostajesz wyróżniona, nie dostajesz nic. SPADAJ!" zniechęcił mnie do dalszego oglądania.
Amaris' Shadow
05-09-2007, 21:44
gdyby mieli pokazac, jak sobie te mile panie tapety nakladaja, to by programu nie starczylo :) a koles nawet jedzacy obiad w berecie, to za duzo jak na mnie! cya ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.