Pokaż pełną wersje : 6 osobowy team czyści Poi Quest [Harmonia]
Co do tego serwa nie potrzeba komentarza :
- http://tibiacam.tv/cams.php?id=dbnh2brt046are7j
23:40 Using one of 3462 CRYSTAL COINS ... << hyh .. n/c xD
Zachęcam do oglądania co na tibiaCam tv szybko i lepiej się ogląda :P Elo.
Acha :
-Achon Elaw 210 ek
-Mdw 341 ed
-Herganon 236 rp
-Kiryh 247 ms
-Sorcerer of the dark age 181 ms
-Pancras Dragonheart 205 rp
Ruthless rox :]
Coozeman
03-09-2007, 01:07
Kasy ile ma to już zobaczyłem ;P Na ots'ach nie mają tyle nawet ^^. Wyskoczył mi debug, i nie chce już iść.. Ocb, nie wiem.. Maniaki ;)
Dwa razy daje trade na górze i na dół jak schodzi także musisz z deka wolniej oglądać aby zamknąć tarde ;) tez tak miałem jak leciałem na 50x .
Dzięki za pomoc ;)
Pozdro
Baaarrrrdzo sprawna ekipa, nie dziwie sie czemu oni maja tyle hajsu :)
Ciekaw jestem który raz Herganon juz robi PoI :D
@Down
A co prosty jest ? wiadomo że oni go Ci zrobia od tak, ale oni maja to wykminione na 100%. Moge sie zalozyc ze jak wprowadzili PoI to sie to pisałes OMFG total mega hiper hardcore !!!111...
Tak jak już kiedyś powiedziałem - brawa CipSoft'owi za te jakże trudne questy.
Kasy ile ma to już zobaczyłem ;P Na ots'ach nie mają tyle nawet ^^. Wyskoczył mi debug, i nie chce już iść.. Ocb, nie wiem.. Maniaki ;)
Pozdro
Dwa razy daje trade na górze i na dół jak schodzi także musisz z deka wolniej oglądać aby zamknąć tarde ;) tez tak miałem jak leciałem na 50x .
Hehe. Mnie się udało dopiero za trzecim bądź czwartym odpaleniem filmu :] Już myślałem, że koniec tradowania a tu proszę ;)
Film świetny. "Szybko" i sprawnie poszło ... no i ta kasa ;]
lol tylko 6 godzin
U nas na serv męczyli się ponad 12...
Gz ;p
lol tylko 6 godzin
U nas na serv męczyli się ponad 12...
Gz ;p
Przed upem potrafili się wyrobić w 3h~ ;)
Co do kasy to ich gh jest full w platynach ;] Jak ktoś oglądał mieli pokój w 50kk. Dodatkowo każdy ma pewnie coś na koncie własnym :P
GZ ;)
Tikiktaki
03-09-2007, 13:16
Robia to szybko i sprawnie bo im ludzie nie przeszkadzaja....jak ogladalem poi z innych swiatow to ludzie sie wszedzie pchaja, nie ma respektu itd ehh idzie im jak po masle... GZ
Robią to sprawnie gdyż Herganon jest dobrym organizatorem i każdemu kto chce wykonać quest mówi co ma robić;)
a co do kasy, sporo też "materiału" leci na wykonanie tego;)
Byliśmy pierwszym teamem (a ja kobietą) która wykonała POI tak więc znają każdy zakamarek tego questu;)
@ Upierz
inni nadal mają trudności z przejściem tego questu;)
Brawa dla ludzi za spojlowanie questów >.>
No, trochę szybko im to idzie ;)
Robią to sprawnie gdyż Herganon jest dobrym organizatorem i każdemu kto chce wykonać quest mówi co ma robić;)
Byliśmy pierwszym teamem (a ja kobietą) która wykonała POI tak więc znają każdy zakamarek tego questu;)
@ Upierz
Hah , co za zbieg okoliczności. Dziś miałem problemy z internetem i obejrzałem pierwsze w historii PoI. Same Switche 2h robiliście, z godzinkę labirynt, a pumina to już wogóle :D
Co do herga fakt, dobry z niego organizator ;] Czekam aż pojawi się ten nowy Boss-Baran xd
Tak jak już kiedyś powiedziałem - brawa CipSoft'owi za te jakże trudne questy.
chętnie bym ciebie zobaczył jak czyścisz POI ciekawe czy wytrzymałbyś na POI więcej niż 10 minut o ile byś przeszedł przez dle i dragi ;] respekt for Ruthless tez tam mogłem być ale termin sie spieprzył a kase wydałem na rare's i już niebyło na POI >.< :D
@Voniek
pierwsze w historii POI nie zostało dokończone gdyż był błąd ze switchami;)
a pierwsze w historii zrobione POI trwało cholernie długo fakt.
W końcu jeszcze wtedy nikt nie wiedział co czai się za rogiem.
Pamiętam jak zaczęliśmy wieczorem i nad ranem się skończyło;)
Speed Wojtek
03-09-2007, 19:52
@ Upierz
Jestem pod wrazeniem, gratuluje Ci ze jako pierwsza "kobieta" wyciagnelas nagrode ze skrzynki !! :)))
~Twoj Fan
Wojtek.
@Film
Miarowo ; )
Nienawidzę TibiCam Tv bo w darmowej wersji nie da sie przewijać - nie mam zamiaru płacić kasę za gówno do oglądania filmów z tibi ^^ i dlatego jestem antyfanem tibicam TV
Michael Rzotkiewka
03-09-2007, 23:07
Nienawidzę TibiCam Tv bo w darmowej wersji nie da sie przewijać - nie mam zamiaru płacić kasę za gówno do oglądania filmów z tibi ^^ i dlatego jestem antyfanem tibicam TV
nab plx...
free:
[Key Commands]
Left Arrow: Slower playback speed
Right Arrow: Faster playback speed
Up Arrow: Maximum playback speed
Down Arrow: Normal playback speed
Pause/Break: Toggles pausing of playback
Backspace: Rewinds playback by 30 seconds
[Typed Commands]
"ffsd" - Fast forward until SD is shot.
"ffr" - Fast forward until rune/wand shot.
"ffp" - Fast forward until projectile is shot.
"fft hh:mm" - Fast forward until time equals hours:minutes. (example: "fft 00:20" or "fft 1:12")
Takiego pliku jak controls.txt nie ma co otwierac bo tam sa keyloogery, no nie? o_O
Vlad Dracula
03-09-2007, 23:09
sam nie dasz sie przewijac.. strzalki
Szukaj a znajdziesz przewijajke :P
Nie czaję... Po cholerę publikować film, który nie działa?:D
felek_xD
03-09-2007, 23:38
Nie czaję... Po cholerę publikować film, który nie działa?:D
lol?
jaja nie dziwie sie ze oni tyle kasy maja jak za jedne poi maja pare kk xd
lol?
jaja nie dziwie sie ze oni tyle kasy maja jak za jedne poi maja pare kk xd
no licząc 300k/osoba xD Ale nikt z moich znajomych nigdy nie płacił za PoI, bo gdy idziesz w ekipie 50 osób+ to po prostu idziesz za resztą ludzi i masz za friko.
Tak tak, a potem płacz że ave kosztuje parę k :confused:
Medivh Shady
04-09-2007, 00:03
a ktoś mi może napisać ile osób oprócz ekipy czyszczącej robiło poi ?
no licząc 300k/osoba xD Ale nikt z moich znajomych nigdy nie płacił za PoI, bo gdy idziesz w ekipie 50 osób+ to po prostu idziesz za resztą ludzi i masz za friko.
Na szczęście na harmonii nie ma takich praktyk. Po pierwsze nie biorą 50 ludzi+.
Po drugie płacisz przed f wallami. Po trzecie jak jakoś przejdziesz, to nie dojdziesz żywy do labiryntu :D
@Atimka
Hah czytałem gc na tym filmie, jak wszyscy myśleli ze Ted poszedł spać, bo długo się nie logał :D
lucyferrr
04-09-2007, 17:45
Wiem ze to niepora na te wręcz debilskie pytanie :P
Ale gdzie moge ogladac ten filmik poniewaz jak zasysam niechce sie odtworzyc w normalnym TIBIAcam :|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.