PDA

Pokaż pełną wersje : 6 osobowy team czyści Poi Quest [Harmonia]

Lexii
03-09-2007, 00:51
Co do tego serwa nie potrzeba komentarza :
- http://tibiacam.tv/cams.php?id=dbnh2brt046are7j

23:40 Using one of 3462 CRYSTAL COINS ... << hyh .. n/c xD

Zachęcam do oglądania co na tibiaCam tv szybko i lepiej się ogląda :P Elo.

Acha :
-Achon Elaw 210 ek
-Mdw 341 ed
-Herganon 236 rp
-Kiryh 247 ms
-Sorcerer of the dark age 181 ms
-Pancras Dragonheart 205 rp

Ruthless rox :]

Coozeman
03-09-2007, 01:07
Kasy ile ma to już zobaczyłem ;P Na ots'ach nie mają tyle nawet ^^. Wyskoczył mi debug, i nie chce już iść.. Ocb, nie wiem.. Maniaki ;)

Dwa razy daje trade na górze i na dół jak schodzi także musisz z deka wolniej oglądać aby zamknąć tarde ;) tez tak miałem jak leciałem na 50x .

Dzięki za pomoc ;)

Pozdro

Honusu
03-09-2007, 01:10
Baaarrrrdzo sprawna ekipa, nie dziwie sie czemu oni maja tyle hajsu :)

Ciekaw jestem który raz Herganon juz robi PoI :D

@Down

A co prosty jest ? wiadomo że oni go Ci zrobia od tak, ale oni maja to wykminione na 100%. Moge sie zalozyc ze jak wprowadzili PoI to sie to pisałes OMFG total mega hiper hardcore !!!111...

Upierz
03-09-2007, 01:18
Tak jak już kiedyś powiedziałem - brawa CipSoft'owi za te jakże trudne questy.

Lexii
03-09-2007, 01:31
Kasy ile ma to już zobaczyłem ;P Na ots'ach nie mają tyle nawet ^^. Wyskoczył mi debug, i nie chce już iść.. Ocb, nie wiem.. Maniaki ;)

Pozdro

Dwa razy daje trade na górze i na dół jak schodzi także musisz z deka wolniej oglądać aby zamknąć tarde ;) tez tak miałem jak leciałem na 50x .

Vonzki
03-09-2007, 01:56

Hehe. Mnie się udało dopiero za trzecim bądź czwartym odpaleniem filmu :] Już myślałem, że koniec tradowania a tu proszę ;)

Film świetny. "Szybko" i sprawnie poszło ... no i ta kasa ;]

Caruel
03-09-2007, 08:42
lol tylko 6 godzin
U nas na serv męczyli się ponad 12...

Gz ;p

Voniek
03-09-2007, 12:39
lol tylko 6 godzin
U nas na serv męczyli się ponad 12...

Gz ;p

Przed upem potrafili się wyrobić w 3h~ ;)
Co do kasy to ich gh jest full w platynach ;] Jak ktoś oglądał mieli pokój w 50kk. Dodatkowo każdy ma pewnie coś na koncie własnym :P
GZ ;)

Tikiktaki
03-09-2007, 13:16
Robia to szybko i sprawnie bo im ludzie nie przeszkadzaja....jak ogladalem poi z innych swiatow to ludzie sie wszedzie pchaja, nie ma respektu itd ehh idzie im jak po masle... GZ

Atimcia
03-09-2007, 13:22
Robią to sprawnie gdyż Herganon jest dobrym organizatorem i każdemu kto chce wykonać quest mówi co ma robić;)

a co do kasy, sporo też "materiału" leci na wykonanie tego;)
Byliśmy pierwszym teamem (a ja kobietą) która wykonała POI tak więc znają każdy zakamarek tego questu;)

@ Upierz

inni nadal mają trudności z przejściem tego questu;)

Gelt
03-09-2007, 15:30
Brawa dla ludzi za spojlowanie questów >.>

No, trochę szybko im to idzie ;)

Voniek
03-09-2007, 17:42
Robią to sprawnie gdyż Herganon jest dobrym organizatorem i każdemu kto chce wykonać quest mówi co ma robić;)

Byliśmy pierwszym teamem (a ja kobietą) która wykonała POI tak więc znają każdy zakamarek tego questu;)

@ Upierz

Hah , co za zbieg okoliczności. Dziś miałem problemy z internetem i obejrzałem pierwsze w historii PoI. Same Switche 2h robiliście, z godzinkę labirynt, a pumina to już wogóle :D
Co do herga fakt, dobry z niego organizator ;] Czekam aż pojawi się ten nowy Boss-Baran xd

Farr
03-09-2007, 18:05
Tak jak już kiedyś powiedziałem - brawa CipSoft'owi za te jakże trudne questy.

chętnie bym ciebie zobaczył jak czyścisz POI ciekawe czy wytrzymałbyś na POI więcej niż 10 minut o ile byś przeszedł przez dle i dragi ;] respekt for Ruthless tez tam mogłem być ale termin sie spieprzył a kase wydałem na rare's i już niebyło na POI >.< :D

Atimcia
03-09-2007, 18:51
@Voniek

pierwsze w historii POI nie zostało dokończone gdyż był błąd ze switchami;)
a pierwsze w historii zrobione POI trwało cholernie długo fakt.
W końcu jeszcze wtedy nikt nie wiedział co czai się za rogiem.
Pamiętam jak zaczęliśmy wieczorem i nad ranem się skończyło;)

Speed Wojtek
03-09-2007, 19:52

@ Upierz

Jestem pod wrazeniem, gratuluje Ci ze jako pierwsza "kobieta" wyciagnelas nagrode ze skrzynki !! :)))

~Twoj Fan

Wojtek.

@Film
Miarowo ; )

Gucias
03-09-2007, 22:40
Nienawidzę TibiCam Tv bo w darmowej wersji nie da sie przewijać - nie mam zamiaru płacić kasę za gówno do oglądania filmów z tibi ^^ i dlatego jestem antyfanem tibicam TV

Michael Rzotkiewka
03-09-2007, 23:07
Nienawidzę TibiCam Tv bo w darmowej wersji nie da sie przewijać - nie mam zamiaru płacić kasę za gówno do oglądania filmów z tibi ^^ i dlatego jestem antyfanem tibicam TV

nab plx...
free:
[Key Commands]

Left Arrow: Slower playback speed
Right Arrow: Faster playback speed
Up Arrow: Maximum playback speed
Down Arrow: Normal playback speed
Pause/Break: Toggles pausing of playback
Backspace: Rewinds playback by 30 seconds

[Typed Commands]

"ffsd" - Fast forward until SD is shot.
"ffr" - Fast forward until rune/wand shot.
"ffp" - Fast forward until projectile is shot.
"fft hh:mm" - Fast forward until time equals hours:minutes. (example: "fft 00:20" or "fft 1:12")

Takiego pliku jak controls.txt nie ma co otwierac bo tam sa keyloogery, no nie? o_O

Vlad Dracula
03-09-2007, 23:09
sam nie dasz sie przewijac.. strzalki

Lexii
03-09-2007, 23:20

Szukaj a znajdziesz przewijajke :P

X3R3
03-09-2007, 23:31
Nie czaję... Po cholerę publikować film, który nie działa?:D

felek_xD
03-09-2007, 23:38
Nie czaję... Po cholerę publikować film, który nie działa?:D

lol?

jaja nie dziwie sie ze oni tyle kasy maja jak za jedne poi maja pare kk xd

Etoric
03-09-2007, 23:40
lol?

jaja nie dziwie sie ze oni tyle kasy maja jak za jedne poi maja pare kk xd

no licząc 300k/osoba xD Ale nikt z moich znajomych nigdy nie płacił za PoI, bo gdy idziesz w ekipie 50 osób+ to po prostu idziesz za resztą ludzi i masz za friko.

Gelt
04-09-2007, 00:00
Tak tak, a potem płacz że ave kosztuje parę k :confused:

Medivh Shady
04-09-2007, 00:03
a ktoś mi może napisać ile osób oprócz ekipy czyszczącej robiło poi ?

Voniek
04-09-2007, 17:39
no licząc 300k/osoba xD Ale nikt z moich znajomych nigdy nie płacił za PoI, bo gdy idziesz w ekipie 50 osób+ to po prostu idziesz za resztą ludzi i masz za friko.
Na szczęście na harmonii nie ma takich praktyk. Po pierwsze nie biorą 50 ludzi+.
Po drugie płacisz przed f wallami. Po trzecie jak jakoś przejdziesz, to nie dojdziesz żywy do labiryntu :D
@Atimka
Hah czytałem gc na tym filmie, jak wszyscy myśleli ze Ted poszedł spać, bo długo się nie logał :D

lucyferrr
04-09-2007, 17:45
Wiem ze to niepora na te wręcz debilskie pytanie :P

Ale gdzie moge ogladac ten filmik poniewaz jak zasysam niechce sie odtworzyc w normalnym TIBIAcam :|