Pokaż pełną wersje : Darmowe gry Ubisoftu
.Matrik.
03-09-2007, 13:33
Uwaga, Uwaga!
Ubisoft rozpoczął współpracę z fileplanet, i dzięki temu ze strony możemy ZA DARMO pobrać trzy gry (bez trybu multiplayer, ale cóż):
- Far Cry
- Prince of Persia: Sands of Time
- Rayman: Raving Rabbids
Ja już zasysam PoP, i co najdziwniejsze: tu nie ma haczyków (ja się nie dopatrzyłem), i wystaczy darmowe konto fileplanet.
Jest haczyk. Bo musisz podać, że mieszkasz w usa do instalacji gry. Można ściągać nawet jak się poda że mieszka się w Polsce ale do instalacji trzeba być z Usa. Można skłamać. :P
.Matrik.
03-09-2007, 13:42
Dla mnie to żaden problem zaznaczyć USA w czasie instalacji...
PanKracy
03-09-2007, 13:53
http://digitalstore.ubi.com/82/product/Buy-Far-Cry-Download
Nie wiem czy jestem ślepy, ale nie widze zadnego mirrora do sciagniecia tej gry.
.Matrik.
03-09-2007, 13:55
Może jesteś ślepy, ale nie przeczytałeś dokładnie posta:
Ubisoft rozpoczął współpracę z fileplanet,
Aha. Już wiesz, gdzie szukać?
O, miodzo, zaraz zasysam Far Cry'a :P
Dla mnie to żaden problem zaznaczyć USA w czasie instalacji...
Konto na stronie musi być, że jesteś z USA. A chyba trzeba podać adres.
.Matrik.
03-09-2007, 14:10
To czemu mogę ściągać? Zobaczę, jak nie będzie się dało uruchomić, to dam znać. Chyba, że ktoś prędzej ściągnie.
@edit
Jak to jest, że zbanowany Korektor ogląda ten temat?
Yoh Asakura
03-09-2007, 14:13
@Up:
Zbanowani mogą oglądać, ale nie mogą pisać.
Ja tam jednak wolę w pudełkowej wersji. Nie ma to jak raczyć się instrukcją w trakcie instalacji :P
@Down:
Jeszcze się chwal...
.Matrik.
03-09-2007, 14:20
Mam FC, a w PoPa grałem z p... U kolegi.
To jak, da się w to grać za darmo? Nie chcę ściągać pliku o rozmiarze rzędu 1 giga, żeby później się zawieść.
..::QRAS::..
03-09-2007, 16:10
Juz lepiej odpalcie torrentsy...
Fakt, tyle osób teraz to będzie sciągało, że szybciej będzie się pobierało z innych źródeł.
(bez trybu multiplayer, ale cóż):
Do multi trzeba mieć oryginał?
Nikast Shynix
03-09-2007, 17:38
Ciekawe jaki transfer będzie... Jak nie wskoczy powyżej 100 kB/s to ja dziękuję. PoPa mam, Far Cry mnie jakoś nie zadziwił (dziwny jestem, nie?), a Raving Rabbids... Może to sobie ściągnę?
Ktoś już ściągał i wie jakie transfery są? Bo nie wiem czy mi się opłaca czekać te 40 minut w kolejce.
Ciekawe jaki transfer będzie... Jak nie wskoczy powyżej 100 kB/s to ja dziękuję.
Muahahaha, rozpieszczony bachor. Ja się cieszę przy więcej niż 30kb/s.
Piaski mam, Far Cry miałem (pożyczyłem, więcej już nie widziałem...) Rabbitsy mnie nie kręcą.
Nikast Shynix
03-09-2007, 18:17
Muahahaha, rozpieszczony bachor.Sory, ale jak mam ściągać z jakiegoś serwisu z transferem 30 kB/s i mieć odpalonego FireFoxa całymi dniami, żeby mi się 1 GB ściągnął, to wolę spiracić, szybciej mi się ściągnie... No, chyba, że byłaby to taka gra, w którą mógłbym grać całymi dniami, to wtedy tak... Ale po co mam sie męczyć z grą, którą odpalę raz czy dwa i mi się znudzi, albo ją już mam? No i skoro mogę ściągnąć z innego źródła z dużo większym transferem, to po co mam sie męczyć z niskim transferem?
Mwahahahaha... Nie działa ;]
Ciekawe jaki transfer będzie... Jak nie wskoczy powyżej 100 kB/s to ja dziękuję. PoPa mam, Far Cry mnie jakoś nie zadziwił (dziwny jestem, nie?), a Raving Rabbids... Może to sobie ściągnę?
Ktoś już ściągał i wie jakie transfery są? Bo nie wiem czy mi się opłaca czekać te 40 minut w kolejce.
U mnie całym pasmem.
Muahahaha, rozpieszczony bachor. Ja się cieszę przy więcej niż 30kb/s.
Wiesz, łącze 256kb/s było standardem pare lat temu, teraz każdy ma raczej 512, dużo też 1Mbit.
Przeciętna sieć osiedlowa ma 512kb/s, więc wątpie czy takie łącze jest rozpieszczaniem.
Wiesz, łącze 256kb/s było standardem pare lat temu, teraz każdy ma raczej 512, dużo też 1Mbit.
Przeciętna sieć osiedlowa ma 512kb/s, więc wątpie czy takie łącze jest rozpieszczaniem.
38% polaków korzysta z neta, więc w ogóle sieć u nas nie jest standardem.
ja jeszcze z poczatku roku mialem 200kbps takze bylem nawet ponizej standardu sprzed paru lat ;)
a co do gier: sciagajcie piaski czasu, fajowa giera
Sciągnąłem far cry. Nie działa. Pisze żebym sie przeprowadzil do usa. Przy rejestracji napisalem ze jstem z usa.
@up jak mowisz ze trzeba mieszkac w usa to juz wiem czemu za free :P sciagnełes gierke a na 2 dzien przychodzi policja... takie moje glupie zdanie :confused:
Wiec tak nie za free a za to ze byly tam reklamy. A co wiecej juz ta opcji wycofano i nie ma mozliwosci sciagania, wczoraj na onecie pisalo :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.