Pokaż pełną wersje : Nerana 40 lvl Botter;] die
Bajtunio
04-09-2007, 02:43
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30446
Spoko filmik, tylko troche loocik Ci nie dopisał :(
Elder Nagan
04-09-2007, 15:41
za dlugo sie z nim meczyles..pozatym co ci przeszkadza ze koles boci?
a i jeszcze jedno..po co ci w vipach GMy?? Skoro i tak nie widac gdy sa online? Oo
Avallach
04-09-2007, 15:49
Moze takim noobkom jak ty botterzy nie przeszkadzaja, ale normalnemu, uczciwemu graczowi jak najbardziej. Prosta zasada "Nie umiesz?? Nie graj!!"
Bajtunio
04-09-2007, 17:20
a i jeszcze jedno..po co ci w vipach GMy?? Skoro i tak nie widac gdy sa online? Oo
wtf ? za dlugo ?
ja go w niecale 2 min zabilem... i to ma byc dlugo ?
Raditz Saiya-jin
04-09-2007, 17:26
Moze takim noobkom jak ty botterzy nie przeszkadzaja, ale normalnemu, uczciwemu graczowi jak najbardziej. Prosta zasada "Nie umiesz?? Nie graj!!"
Sugerujesz ze botterzy nie umieja grac bo botują? Co za brednie.
haha bajtunio uczciwy gracz sam dawal ostatnio ssy z only nerana na ktorych pokazywal botera ktory zabija mu slimy a sam mial odpalone ng H@H@H@H@@
taki z niego typ zajebisty
ale to od jakiegoś czasu nie są pokazywani, jeszcze 2 lata temu miałem w Vipach gm'a i był pokazywany.
off
Sugerujesz ze botterzy nie umieja grac bo botują? Co za brednie.
no nie wiem czy takie brednie.. dla mnie to nie jest gra gdy sie uzywa botow.. nie masz satysfakcji z gry(moze na poczatku, a potem juz nie..)
lepiej grac uczciwie panowie;]
off
no nie wiem czy takie brednie.. dla mnie to nie jest gra gdy sie uzywa botow.. nie masz satysfakcji z gry(moze na poczatku, a potem juz nie..)
lepiej grac uczciwie panowie;]
znam typa który wbil 99 sorca na bocie i obecnie na tym samym świecie ma już 67 knighta, codziennie wbija po 2 levele a jego wkład w gre to dotarcie na miejsce z żółwiami, ustawienie bota i kliknięcia "start". Czy ma satysfakcje..hm to dobre pytanie, ale powiem Ci, że za 2 tysiące to mam w dupie jakąkolwiek satysfakcję(; 3 postacie 100 levelowe wbije w rok więc powiedzcie mi czy 2k złotych to zły zarobek za 40k wydane na kupienie kodu do Tibia NG?
@UP
czyli srednio zarabia 5zl na dzien.. fortuna w porownaniu do rachunku za prad/net itp itd;]
@UP
czyli srednio zarabia 5zl na dzien.. fortuna w porownaniu do rachunku za prad/net itp itd;]
po 1. nie jest z polski i za internet nie płaci tak jak my czyli 100zł/miesiąc. Po 2. tylko rachunki za prąd tutaj są horrendalnie wysokie.po 108. 500 euro piechotą nie chodzi.
znam typa który wbil 99 sorca na bocie
czyli nie on wbil tylko bot... dla mnie tibia to nie maszynka do zarabiania pieniedzy tylko zabawa :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.