Pokaż pełną wersje : Blokowanie parcelami
Raz sobie wracam z foldy Carlin na twarzy maluje mi się uśmiech bo przynoszę 2K xp i 300 gp. :D
Idę do depo nagle patrze uliczka zablokowana parcelami! lol Normalnie trzy "słupki" po 5 parceli i nie da się ani przejść ani tego ruszyć :D :D
Musiałem iść naookoło i doszedłem spox ale to mnie wqrzyło chętnie zabiłbym tego kolesia ale miał lvl 25 bodajże więc dałem sobie spokój :P
BTW. Głupi był mógł zablokować wejście do depo 8)
Oczywiście takie murki to łamanie zasad ale kto go ukarze? NIKT :rolleyes:
kotomaniak
04-11-2003, 21:00
Jakie łamanie zasad? Czy w regulaminie coś o tym pisze, nie sądze. Takich kolesi tylko tępić! Vivat ulice bez parceli!!! :D
kto ukarze :] UKARZE GaMEMASTER ich trza na serio tempic to ludzcy idioci blind rabit to samo zrobil ale poinst polami
co w tym takiego zlego ze zablokowal wejscie do dp ?
re: Up
Blokowanie przy urzyciu przedmiotow jest zakazane w regulaminie tibi.
5. Intentionally misusing weaknesses in the gameplay. For example by repeatedly shouting long sentences (so called "spamming"), blocking other players in a protection zone, pushing of players from protection zones in order to kill them, or arranging objects or players in a way, that other players cannot move them.
Oryginalnie dodany przez Gremlin
5. Intentionally misusing weaknesses in the gameplay. For example by repeatedly shouting long sentences (so called "spamming"), blocking other players in a protection zone, pushing of players from protection zones in order to kill them, or arranging objects or players in a way, that other players cannot move them.
Właśnie chciałem to napisać ale mnie wyręczyłeś. Dzięx :P
Po polsku znaczy to mniej więcej, że nie wolno ustawiać przedmiotów w taki sposób, aby inni gracze nie mogli ich ruszyć. Taki murek z parceli się do tego kwalifikuje :D
wiem znam caly regulamin bo czytalem na tibia.pl :))
no ale co jest w tym az tak zlego ?
przeciez mozna to obejsc z boku
moze wyjde na debila, ale czemu nie da sie ruszyc tych parceli? :)
Oryginalnie dodany przez Bimber
moze wyjde na debila, ale czemu nie da sie ruszyc tych parceli? :)
wlasnie? :P
parcele sie zawsze da ruszyc i nawet showac do plecaka :P
to czemu Owoc napisal ze sie nie da tego ruszyc ?(
Oryginalnie dodany przez Owoc
Raz sobie wracam z foldy Carlin na twarzy maluje mi się uśmiech bo przynoszę 2K xp i 300 gp. :D
Idę do depo nagle patrze uliczka zablokowana parcelami! lol Normalnie trzy "słupki" po 5 parceli i nie da się ani przejść ani tego ruszyć :D :D
Musiałem iść naookoło i doszedłem spox ale to mnie wqrzyło chętnie zabiłbym tego kolesia ale miał lvl 25 bodajże więc dałem sobie spokój :P
BTW. Głupi był mógł zablokować wejście do depo 8)
Oczywiście takie murki to łamanie zasad ale kto go ukarze? NIKT :rolleyes:
wystarczy przesunąć parcele to nie jest trudno np. po siebie :/
wiec moim zdaniem ten koles co poustawial parcele nie zrobil nic zlego. kazdy moze wziasc parcele albo wyrzucic do kosza
albo dla picu aby coś porobić lub się pośmiać z kolesi :D
on cos picuje albo nie umial przesunac ich
myśle że pic tu niewchodziw role kiedyś sam tak zblokowałem ulice z nudów ale aby przejść to koleś spedził 8.45 minuty :D
moj qmpel zbiera parcele :) i ma juz 15 bp parceli :). co z tym robic bedzie nie wiadomo ale wspominal cos o zamku :P
To się spytaj po co to mu dokładnie
bimber
a na jakim servie on gra to moze bym wspomogl jego budowe zamku :))
on tak ja ja gra na Antice, ale widze ze malo forumowiczow gra na tym swiecie :(
no niestety
to tak samo jak i z calmera :(
Nikisquad
06-11-2003, 16:23
Jeszcze nie trafiłem się z takim czymś żeby ktos blokowal parcelami przejscie.
Oryginalnie dodany przez UwE_007
parcele sie zawsze da ruszyc i nawet showac do plecaka :P
Myślałem że jak jest taki słupek z 5 parceli to nie da się ich ruszyć... Aby się do nich dobrać trzeba chyba stać nieco wyżej np. robiąc sobie schodki z własnych zapasów parceli :D albo krzeseł :D albo innego lol stuffa 8)
@re up
nic nie trza robic normalnie przesuwasz
Main Vegeta
06-11-2003, 20:03
Myslalem ze to chodz o blokowanie potworkow parcelami co jest wyraznie zabronione ale depot ?( .Wydawalo mi sie ze nawet najgorszy nOOb umie cos w tibii przesunac :) .
PS: WIdzialem jak typki blkowali bh fire fieldem i on robil szkielety a oni expowali.A to szuje !! Nawet jak bym screena zrobil to nie umiem pisac do cip'ow albo do GM'ow!!
Zaraz zaraz ale jak np. goni cię zerk i masz mało życia i widać że nie uciekniesz normalnie to rzucasz mu pod nogi dwa parcele :D i go przyblokowałeś :D i dzięki temu uchodzisz z życiem... takie coś chyba nie jest zabronione? 8)
czemu blokowanie potworow parcelami/skrzynkami/itp jest zakazane ?(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.