Pokaż pełną wersje : Annihilator Na Lunarze!
Prosze najedzcie sie moi koneserzy filmów:
http://www.freewebs.com/nopwe/asd.rec
Lub:
http://final.projectecu.net/uploads/asd.rec
Jeśli nie działa, macie pecha.
Avalanche
18-10-2004, 20:58
Pierwszy serwer jest w porządku, no może troche wolny host. Zabeiram się za oglądanie.
Fett-Maniek
18-10-2004, 21:52
Co tu duzo gadac(szkoda miejsca)na temat filmu...super.
Wiecej takich...
Pozdro i dzieki za mozliwosc lookniecia tego...:D
u mnie sie pierwszy sciaga jako dokument html a drugi wogole sie nie chce odpalic
prosilbym zebys go wrzucil jeszcze raz
pierwszy przekroczył limit a drugi nie działa :(
Centaurek
15-11-2004, 13:57
rehost plz !
Magic dziki Yo
15-11-2004, 15:37
lÓl. Jak wlanczam 1. filmik to mi wyskakuje jakas glupia stronka i nie wiem co tam w ogula mam zrobic, a jak 2. to " Nie mozna wyswietlic strony"... wez sproboj wrzucic linki jeszcze raz.. wtedy skomentuje chętnie:P:P
No właśnie pierszy pszekroczył limit a drugi to klapa ale sprubuie ieszcze sciongnonć bo gram na lunarze
mental women-druid
mental paladyn-palek
mental sorex-sorcerer
Mi sciągneło ale jako zip(uwaga takie pliki moga byc podejrzane) a drugi wogle nie działa...
Vegefa Ziom
15-11-2004, 16:00
D@bro chyba się z ciebie będę śmiać po nocach, spójrz na link i na plik który ściągnąłeś, jeżeli ty ściągnąłeś zip to trzeba szczerze i gorąco pogratulować autorowi tematu, że udało mu się plik z końcówką .rec udał zamienić na *****, pierw pomyślałem, że to może być tylko taki odnośnik, patrzę właściwości adres url noi.rec nie możliwe żeby ci się zip ściągnął, no chyba, że masz jakiś program który ci wszystko w zipa pakuje. Po prostu nie masz się czego obawiać, a j ęsli nadal pękasz to weż eksploruj i sobie zoboacz.
PS. Nie mam wogóle pojęcia jak ci się mogło ściągnać, mi i chyba wszystkim tutaj włącza się przekroczony limit i "mnie można wyświetlić strony" O men! A chcaiłem sobie przypomnieć jak to się profesjonalnie robi :/
Jeśli nie działa, macie pecha.[/QUOTE]Mamy pecha więc;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.