zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [silvera] Nice pk (62 pal owned, 49 kina owned, 35 pal owned

Slimamoneko
05-09-2007, 18:56
Pare noobów wybralo sie na pk;) ostro noobilismy, ale sie cos udalo w koncu;) a na koniec fajna ekipa brazyli wbila ;)

http://rapidshare.com/files/53592443/pk.rec.html

Za duze na tibicam wiec nie uploaduje tam

comment plz

Slovik
05-09-2007, 19:14
hehe fajne pk ;)) polecam :S

SzuyA
05-09-2007, 19:36
kopalnia rox ;d ten palek niewiedzial co zrobic pewnie zesrany pisal do tego knighcika zeby szybko wpadl ;)

Kejmilo
05-09-2007, 20:23
18:59 Zmyslonyprzyja cielpanifoster [20]: ale mnie w*****acie (oczywiście bez cenzury - mój przyp.)

Widzę, że jesteście wspaniałymi kumplami -.^

19:03 Zmyslonyprzyja cielpanifoster [20]: zaraz
19:03 Zmyslonyprzyja cielpanifoster [20]: w lep dotaniesz

OWN3D. niech on się puknie w "lep" >_>

19:07 Vlteru [35]: e musial gfdzies lootsa wsadzic nie mial vbiali pustych
19:07 Zmyslonyprzyja cielpanifoster [20]: moze mial
19:07 Zmyslonyprzyja cielpanifoster [20]: w rece
19:07 Zmyslonyprzyja cielpanifoster [20]: MIAL FARTA I NIE WYPADLO MNU MIEJSCE NA STRZALY

AUSHAUSHASH spytaj kolegi jak można kilka viali w "rękę" wsadzić? "Nie wypadło mu miejsce na strzały" pwnage.

19:07 Vlteru [35]: ALE I TAK WE R;LZ

Powiem po waszemu: Your ortografia too

W pk jesteście tak dobrzy jak moja babcia. Nie potraficie nawet dobrze przybloczyć gościa M wallami.

PS: Twój kumpel ma fajny nick. 'Zmyslonyprzyja cielpanifoster' roxior.

Okrutny Pitevo
05-09-2007, 20:33
AUSHAUSHASH spytaj kolegi jak można kilka viali w "rękę" wsadzić?

Może wystarczy mieć bp, bag, parcel itp.?

Ok'rzes
05-09-2007, 20:37
Może wystarczy mieć bp, bag, parcel itp.?

ALe w twdyy i tak wypada!? ... _>_ żal film xP

Okrutny Pitevo
05-09-2007, 20:44
ALe w twdyy i tak wypada!? ... _>_ żal film xP

Jak padniesz to zawsze wypadnie Ci broń i tarcza?

Kejmilo
05-09-2007, 20:46
Boże szansa na to że wypadnie BP lub bag bez względu na to czy trzymasz go w rece czy w miejscu na bp wynosi 100% chyba że nosisz aol jasne? -.-

Snagoth
05-09-2007, 20:47
Jak padniesz to zawsze wypadnie Ci broń i tarcza?

wypadaja wszystkie containers.

film smierdzi.. 0 pvp o.O

Okrutny Pitevo
05-09-2007, 20:50
wypadaja wszystkie containers.

film smierdzi.. 0 pvp o.O

No ale chyba nie zawsze (jesli nie chodzi o rsa)

Lotress
05-09-2007, 20:59
Zawsze, zawsze ;)

PeZetEm
06-09-2007, 16:23
hmm, PK bardzo ladne... Z calej trojki najlepiej sie trzymał ten 35 pal co przybloczony mwallami na redzie sie zaczal wyrzywac na manasach:cup: Mnie zastanawia mnie ten 49 kina... jak mozna samemu sie strapowac?!... :o 60 pal tez byl niezly, przebiegl przez rope place i sie nie ropnal... moze myslal ze wytrzyma do czasu az jego kumple przyleca... ten 150 EK tez byl niezly bo chyba ze 3x z exori nie trafil i nie potrafil 35 rp na combo wziasc...

ogolnie to gratz :cup: a loot tez calkiem niezly ;)

Kejmilo
06-09-2007, 18:40
@up: Założę się, że to drugie konto autora tematu -.- Tak czujesz się bardziej dowartościowany? Dobra PK AUSHASUAHSAUSH! Przykre, że nie możesz pogodzić się z surową krytyką...

@down: Chętnie, ale muszę cię rozczarować :( Nie gram już w Tibię :( I nie gadaj tu o mojej mamie, bo stajesz się w ten sposób hipokrytą... Skomentowałem film, a to że TOBIE się on podoba, to już kwestia gustu. Wybacz, ale to dziwnie wygląda: Wszystkie komentarze niezbyt pozytywne, filmik też niezbyt dobry, a tu wypowiada się użytkownik, który dziś zrobił konto, ma jednego posta i chwali ten film. Albo ty to autor, albo rzeczywiście jego "RL" i namówił cię do miłego komentarza żeby nie być zbyt skompromitowanym. Ale nvm. Miło się dyskutowało (gdyby nie to o matce, nazwał bym nawet to kulturalną rozmową, ale tak to widzisz :\).

Edit: I nie jestem super mastah ziąąą w pk. I co z tego? To że nie nie jestem dobry w pk, nie wpływa na to, czy mogę źle ocenić czyiś film?

PeZetEm
06-09-2007, 20:24
@up
1.To nie jest 2 konto zalozyciela tematu, jestem jego RL co niezmienia faktu ze film jest niezly. Mieli pare wpadek ale to juz chyba załozyciel ujał w pierwszym poscie... Np. z tym 43 kina w mount terum to juz wogole... 36 master pod thais tez byl n/c, ale to nie zmienia faktu ze wbili oni ladne fragi...

2."nie moze pogodzic sie z z surową krytyką" jeżeli jestes taki super mega mastah pvp to wystaw wlasny film w ktorym doskonale blokujesz mwallami i masz lepsze pvp od swojej babci... (na 90% takiego nie masz bo Ci mama nie pozwala pekowac)

3.Nie spamuj tematy swoimy bezsensownymi postami, jest to dzial to wystawiania i kommentowania filmów a NIE do komentowania komentów innych urzytkowników...

ps. Jezeli masz jakis film z wlasniego pk gdzie jestes super mastah i nie popelniasz bledów to daj linka a powiem respect...

Amek_PL
07-09-2007, 17:33
@Okrutny Pitevo
co za ... -.-
zawsze, ale to zawsze jesli masz bp na lapie, na "strzalkach" na miejscu na bp zawsze ci on spadnie bo tak jest ustawione.. aff
chyba ze sie ma aol ;o

@film
troche dlugawy ale gz fragow.. fakt pvp nie cieszy oka ^^

Parmulan
07-09-2007, 21:52
jak na 80+ min to trochę mało fragów, ale ogólnie może być
loot też całkiem, całkiem :p

Kikiu
07-09-2007, 22:10
Nawet fajny filmik :)